mlesik Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 No to ruszyły zapisy Ciekawe ilu z zacnych piszących narciarzy się zapisze może warto zamiast pisać - pojeździć w zacnym gronie http://www.gardeniss.../enrolment.html Ja mam w planie rodzinne zapisy:P trzeba porawic wynik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja mam w planie rodzinne zapisy:P trzeba porawic wynik:) No to widzimy się na Gardzie ale jakoś mało chętnych do jazdy w zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No to ruszyły zapisy Ciekawe ilu z zacnych piszących narciarzy się zapisze może warto zamiast pisać - pojeździć w zacnym gronie http://www.gardeniss.../enrolment.html To brzmi jak pozwolenie na pisanie pod warunkiem zaliczenia Gardenissimy. Mnie interesują inne zawody. Mistrzostwa Polski Amatorów PZN w SL. Mogę pisać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Sie nie pytaj, tylko zakladaj tematy: zawody MP amatorow czy inne najlepiej strony www: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Zapisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zapisany. Również zapisany Już 3 sztuki z Arfi Ski Team rośniemy w siłę. Tu lista zapisanych http://www.valgarden...ternet_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
scatman_wawa Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja mam w planie rodzinne zapisy:P trzeba porawic wynik:) No to widzimy się na Gardzie ale jakoś mało chętnych do jazdy w zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No to ruszyły zapisy Ciekawe ilu z zacnych piszących narciarzy się zapisze może warto zamiast pisać - pojeździć w zacnym gronie http://www.gardeniss.../enrolment.html To brzmi jak pozwolenie na pisanie pod warunkiem zaliczenia Gardenissimy. Mnie interesują inne zawody. Mistrzostwa Polski Amatorów PZN w SL. Mogę pisać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Sie nie pytaj, tylko zakladaj tematy: zawody MP amatorow czy inne najlepiej strony www: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Zapisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zapisany. Również zapisany Już 3 sztuki z Arfi Ski Team rośniemy w siłę. Tu lista zapisanych http://www.valgarden...ternet_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No to ruszyły zapisy Ciekawe ilu z zacnych piszących narciarzy się zapisze może warto zamiast pisać - pojeździć w zacnym gronie http://www.gardeniss.../enrolment.html To brzmi jak pozwolenie na pisanie pod warunkiem zaliczenia Gardenissimy. Mnie interesują inne zawody. Mistrzostwa Polski Amatorów PZN w SL. Mogę pisać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Sie nie pytaj, tylko zakladaj tematy: zawody MP amatorow czy inne najlepiej strony www: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Zapisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zapisany. Również zapisany Już 3 sztuki z Arfi Ski Team rośniemy w siłę. Tu lista zapisanych http://www.valgarden...ternet_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Sie nie pytaj, tylko zakladaj tematy: zawody MP amatorow czy inne najlepiej strony www: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Gardenissima to niewątpliwie fajna impreza. Nie musi jednak kręcić każdego. Nie wszystkich podnieca taki trochę zjazd na krechę na wytrzymałość. Ja np. preferuję zawody na krótszych odcinkach ze zdecydowanie większym zaangażowaniem umiejętności technicznych decydujących o końcowym wyniku. Zapisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zapisany. Również zapisany Już 3 sztuki z Arfi Ski Team rośniemy w siłę. Tu lista zapisanych http://www.valgarden...ternet_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
scatman_wawa Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zapisany. Również zapisany Już 3 sztuki z Arfi Ski Team rośniemy w siłę. Tu lista zapisanych http://www.valgarden...ternet_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
scatman_wawa Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na obecną chwilę mamy już 12osób zapisanych a podobno to jeszceze nie koniec ludzi z naszego Teamu Jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Mario a spróbujcie dać plamę .Żeby tak nie było bo w plape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może jakieś spotkanie forumowiczów w VG?Po odbiorze numerów lub na jedzeniu na mecie? No ostatnio chyba siedzieliśmy przy jednym stole Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 SUEDTIROL GARDENISSIMA 2016 - lista startowa. Polacy coraz liczniejsi Pozdrawiam marioo Cześć Mariusz życzę żebyście wszyscy ukończyli powyżej Waszych marzeń i snów. Wielki szacun dla Waszej ekipy - szczególnie dla Pań - przekaż koniecznie. Serdeczne pozdrowienia z wielką zazdrością dla Arfi Teamu. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W przyszłym roku trzeba pojechać Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy słyszeliście, na Kasprowym wznowili najdłuższy Gigant w Polsce NO LIMIT Kasprowy, w przyszłym sezonie ma być również http://skimagazyn.pl...ganta-w-polsce/ http://nolimitkasprowy.pl/ Bardzo fajne zdjęcia z tej imprezy są na stronie którą przytoczyłeś http://nolimitkasprowy.pl/ Dobrze się je ogląda z tą podłożoną muzyczką. Dość ciekawe są też wyniki. No i oczywiście życzę powodzenia wszystkim na zawodach w Val Gardenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Relacja na żywo http://livestream.co...ve/gardenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://www.gardeniss...ce/results.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tradycyjnie zapowiada się słoneczna pogoda. Na mecie ok. 15 st. na plusie i super impreza. Znaczna reprezentacja z Polski. Póki co - pogoda trochę barowa i miękko ale śniegu pod dostatkiem a nawet aż nadto . Kto mógł a nie przyjechał niech żałuje Pozdrawiam z klimatycznej Val Gardeny marioo Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak bylo w tym roku? Pogoda chyba troche niedopisala i wolniej niz rok temu? Nooo, w tym roku było dosyć ciężko . Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas - w niektórych miejscach wydrapane do czarnego podłoża - bardzo dużo osób wypadało, niektórzy doznawali kontuzji - niestety obsługa często zachowywała się nieprofesjonalnie, przeszkadzając startującym (ukończyło tylko 547 osób ). Ale i tak warto było spróbować Zdjęcia tu. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016
Harpia Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 """Od początku dolna część trasy była miękka i po pierwszych 2-3 setkach startujących, przy bramkach dziury po pas""" To jest genialne Zwykle po kilkudziesięciu osobach nawet na twardym robią się rynny. Dla Was, twardzieli dopiero po 2-3 setkach i to przy wysokiej temperaturze !!! Niby Polacy zwykle narzekają a tu taki optymizm i zrozumienie zabawy. Będę musiał kiedyś spróbować. Bardzo Wam zazdrościłem. p.s. marioo Co w kontekście tabeli wyników znaczy: ? "NON PARTITI" "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Südtirol Gardenissima 2016
mlesik Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 "Nie wystartowali". Te dziury na dole to jednak trochę niespodzianka, bo generalnie 2/3 trasy (te drugie 2/3) jest raczej płaskie i w poprzednich 2. edycjach w których uczestniczyłem, trasa na dole była zryta ale do spokojnego przejechania (w cieniu zdarzały się oblodzenia). Teraz była naprawdę masakra. O dziwo - góra (pierwsza 1/3-1/4), pomimo pełnego wystawienia na słońce nawet dla numeru 548 (ja) była całkiem przyjemna do jazdy - wręcz trochę mam do siebie żal za zbyt asekuracyjną jazdę ale nie spodziewałem się tego co mnie czeka na dole i oszczędzałem siły żeby tam szybciej i niżej pojechać. Pozdrawiam marioo Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
marioo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli bylo bardziej miekko niz rok temu? Bo faktycznie w poprzedniej edycji trasa byla swietnie przygotowana jak na ilosc startujacych. Wygrales w parze:D??? Było BARDZO miękko (rok temu to żywy lód w porównaniu z tym ), już przy oglądaniu trasy o 7.00 na dole były głębokie bruzdy (nie wiem dlaczego wiele osób jedzie normalnie po bramkach a nie z boku ) bo temperatura - plus kilka stopni. Mój "czerwony" sparingpartner wyprzedził mnie tuż za knajpą (na połączeniu tras) bo miałem info że tuż przy końcówce ścianki na "niebieskiej" trasie powstały niebezpieczne, mało widoczne poprzeczne muldy więc tam trochę zwolniłem ale tego nie żałuję bo gość był na podobnym poziomie i resztę pojechałem tuż za nim - za to miałem lepszy wgląd w ukształtowanie (i zmiany ) terenu. Obawiam się, że gdybym go nie puścił przodem, koniec końców - dojechałbym z gorszym czasem, chociaż gdybym się bardziej przyłożył na "ściance" to kto wie... Pozdrawiam marioo PS. Marzy mi się, żeby kiedyś wystartowało z kilkadziesiąt osób ze SF - taka integracja z zakończeniem sezonu (dla niektórych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi