Tadeusz T Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zapraszam serdecznie na V zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine. ... Możesz przypomnieć wrześniowe terminy i godziny zawodów w Warszawie? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 59 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 5 14 3 20 Popularne dni 27 Mar 10 29 Cze 6 22 Cze 5 25 Mar 5 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 5 odpowiedzi Tadeusz T 14 odpowiedzi marioo 3 odpowiedzi kss_marcin_skispa 20 odpowiedzi Popularne dni 27 Mar 2015 10 odpowiedzi 29 Cze 2015 6 odpowiedzi 22 Cze 2015 5 odpowiedzi 25 Mar 2015 5 odpowiedzi marioo Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Możesz przypomnieć wrześniowe terminy i godziny zawodów w Warszawie? Tadek Na razie na facebooku widnieją takie daty rundy B: 13.09, 20.09, 28.09, 19.10, 25.10. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kss_marcin_skispa Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kss_marcin_skispa Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! Choć wtajemniczeni wiedzą, kto wygrał generalkę wśród panów i pań, emocji na pewno nie zabraknie - walka o pozostałe miejsca podium będzie trwała do ostatniej tyczki. Zapraszam każdego, kto chciałby spróbować inline alpine, zanim sprzęt (podstawy, tyczki) schowamy aż do kwietnia. Przed zawodami, jak zawsze, odbędzie się ok. godzinna część treningowa. Miejsce: PGE Narodowy w Warszawie, brama 11 Czas: dzisiaj (29.X.2015), 19:30-22:15 Harmonogram wieczoru:- godz. 19:30 - 20:30 - zapisy w Biurze Zawodów (rejestracja – karta zgłoszeniowa, startowe, odbiór numerów startowych)- godz. 19:30 otwarte oglądanie trasy, próbne przejazdy- godz. 20:30 - zamknięcie trasy, zmiana ustawienia, oglądanie trasy- godz. 21.00 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, I przejazd- godz. 21:30 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, II przejazd - godz. 21:45 zamknięcie trasy zawodów - godz. 22:00 ogłoszenie wyników, dekoracja pierwszych "trójek" - godz. 22:15 ogłoszenie wyników w klasyfikacji generalnej - godz. 22:15 koniec imprezy Aby wystartować w zawodach, należy: - mieć rolki i kask oraz ochraniacze, potrzebne do przejechania slalomu (nagolenniki + kije narciarskie z gardami, zalecane również: ochraniacze typu szorty oraz ochraniacze na łokcie), - opłacić startowe (20 zł/os), - odebrać numer startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! ... Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Coś poważnego Tadziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek To raczej dobrze. Ja dla przykladu nie lubie byc ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Inline Alpine - sezon 2015
marioo Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Możesz przypomnieć wrześniowe terminy i godziny zawodów w Warszawie? Tadek Na razie na facebooku widnieją takie daty rundy B: 13.09, 20.09, 28.09, 19.10, 25.10. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kss_marcin_skispa Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kss_marcin_skispa Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! Choć wtajemniczeni wiedzą, kto wygrał generalkę wśród panów i pań, emocji na pewno nie zabraknie - walka o pozostałe miejsca podium będzie trwała do ostatniej tyczki. Zapraszam każdego, kto chciałby spróbować inline alpine, zanim sprzęt (podstawy, tyczki) schowamy aż do kwietnia. Przed zawodami, jak zawsze, odbędzie się ok. godzinna część treningowa. Miejsce: PGE Narodowy w Warszawie, brama 11 Czas: dzisiaj (29.X.2015), 19:30-22:15 Harmonogram wieczoru:- godz. 19:30 - 20:30 - zapisy w Biurze Zawodów (rejestracja – karta zgłoszeniowa, startowe, odbiór numerów startowych)- godz. 19:30 otwarte oglądanie trasy, próbne przejazdy- godz. 20:30 - zamknięcie trasy, zmiana ustawienia, oglądanie trasy- godz. 21.00 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, I przejazd- godz. 21:30 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, II przejazd - godz. 21:45 zamknięcie trasy zawodów - godz. 22:00 ogłoszenie wyników, dekoracja pierwszych "trójek" - godz. 22:15 ogłoszenie wyników w klasyfikacji generalnej - godz. 22:15 koniec imprezy Aby wystartować w zawodach, należy: - mieć rolki i kask oraz ochraniacze, potrzebne do przejechania slalomu (nagolenniki + kije narciarskie z gardami, zalecane również: ochraniacze typu szorty oraz ochraniacze na łokcie), - opłacić startowe (20 zł/os), - odebrać numer startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! ... Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Coś poważnego Tadziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek To raczej dobrze. Ja dla przykladu nie lubie byc ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Inline Alpine - sezon 2015
kss_marcin_skispa Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! Choć wtajemniczeni wiedzą, kto wygrał generalkę wśród panów i pań, emocji na pewno nie zabraknie - walka o pozostałe miejsca podium będzie trwała do ostatniej tyczki. Zapraszam każdego, kto chciałby spróbować inline alpine, zanim sprzęt (podstawy, tyczki) schowamy aż do kwietnia. Przed zawodami, jak zawsze, odbędzie się ok. godzinna część treningowa. Miejsce: PGE Narodowy w Warszawie, brama 11 Czas: dzisiaj (29.X.2015), 19:30-22:15 Harmonogram wieczoru:- godz. 19:30 - 20:30 - zapisy w Biurze Zawodów (rejestracja – karta zgłoszeniowa, startowe, odbiór numerów startowych)- godz. 19:30 otwarte oglądanie trasy, próbne przejazdy- godz. 20:30 - zamknięcie trasy, zmiana ustawienia, oglądanie trasy- godz. 21.00 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, I przejazd- godz. 21:30 start zawodników wg. kolejności numerów startowych, II przejazd - godz. 21:45 zamknięcie trasy zawodów - godz. 22:00 ogłoszenie wyników, dekoracja pierwszych "trójek" - godz. 22:15 ogłoszenie wyników w klasyfikacji generalnej - godz. 22:15 koniec imprezy Aby wystartować w zawodach, należy: - mieć rolki i kask oraz ochraniacze, potrzebne do przejechania slalomu (nagolenniki + kije narciarskie z gardami, zalecane również: ochraniacze typu szorty oraz ochraniacze na łokcie), - opłacić startowe (20 zł/os), - odebrać numer startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dzisiaj odbędą się X zawody Warszawskiej Ligi Inline Alpine, czyli Wielki Finał! ... Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Coś poważnego Tadziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek To raczej dobrze. Ja dla przykladu nie lubie byc ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kajo50 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek Coś poważnego Tadziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek To raczej dobrze. Ja dla przykladu nie lubie byc ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety nie mogę wystartować. Kontuzja Udanych zawodów! Do zobaczenia wiosną... Tadek To raczej dobrze. Ja dla przykladu nie lubie byc ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność