mig Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kto sie pospieszy, to jeszcze przez kilka minut zobaczy.... nieco poszarzało a chmur brak... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kto sie pospieszy, to jeszcze przez kilka minut zobaczy.... nieco poszarzało a chmur brak... :-) Eeeee resztówki do 12 będą widoczne. Zdjęcie zrobione przez filtr maski spawalniczej DIN 12 To dla tych co nie widzą i nie zobaczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może nie na nartach, ale z akcentem narciarskim, bo na słońce patrzeć się nie dało. Podejść było kilka: 1) 2 pary gogli z najciemniejszymi szybkami, jakie mamy. 2) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli. 3) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli + okulary słoneczne + okulary słoneczne. Dalej było mało, dopiero kolejne okulary słoneczne wyeliminowały oślepianie. Ostatecznie zestaw wyglądał tak: I z modelką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może nie na nartach, ale z akcentem narciarskim, bo na słońce patrzeć się nie dało. Podejść było kilka: 1) 2 pary gogli z najciemniejszymi szybkami, jakie mamy. 2) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli. 3) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli + okulary słoneczne + okulary słoneczne. Dalej było mało, dopiero kolejne okulary słoneczne wyeliminowały oślepianie. A my wypróbowaliśmy: - czarną folie stretch do pakowania (2 warstwy) - super - czterokrotnie złożona najciemniejsza folia szara do oświetlenia foto - też super Nadgryzione słońce - bezcenne Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podwójnie złożona klisza z prześwietlenia kontrolnego klatki piersiowej (mam w archiwum domowym) robi robotę znakomicie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Cześć płyta CD u dzieci a ja podwójne okulary przeciwsłoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Phi. Ja tam się przygotowalam przynajmniej. Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a ja podwójne okulary przeciwsłoneczneMitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cześć Podwójne czyli dwie pary w tym jedne rzeczywiście wyjątkowe a dostałem je od kolegi na forum znanego jako KGB. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie wiem, jak w Warszawie, ale w Sączu słońce było bardzo jasne, pozornie jaśniejsze niż zazwyczaj i bardziej raziło, choć może to tylko wrażenie. Ten Mały Zestaw Nieprzygotowanego Obserwatora Zaćmienia Słońca był absolutnym minimum, dającym względny komfort, choć w Szczecinie ponoć nawet się ciemnawo zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ... Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Ot taka pewnie: Specjalna wersja dla zeberki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No taka to JESZCZE nie ale to z blogiej nieświadomości, gdybym wiedziała wcześniej.. Ale prawdę powiedziawszy klasyczną maska spawalnicza bez bajerów okazała się lepszym narzędziem, lepiej zaciemniala i obraz był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Zaćmienie słońca na nartach......
bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może nie na nartach, ale z akcentem narciarskim, bo na słońce patrzeć się nie dało. Podejść było kilka: 1) 2 pary gogli z najciemniejszymi szybkami, jakie mamy. 2) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli. 3) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli + okulary słoneczne + okulary słoneczne. Dalej było mało, dopiero kolejne okulary słoneczne wyeliminowały oślepianie. Ostatecznie zestaw wyglądał tak: I z modelką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może nie na nartach, ale z akcentem narciarskim, bo na słońce patrzeć się nie dało. Podejść było kilka: 1) 2 pary gogli z najciemniejszymi szybkami, jakie mamy. 2) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli. 3) Okulary słoneczne plus 2 pary gogli + okulary słoneczne + okulary słoneczne. Dalej było mało, dopiero kolejne okulary słoneczne wyeliminowały oślepianie. A my wypróbowaliśmy: - czarną folie stretch do pakowania (2 warstwy) - super - czterokrotnie złożona najciemniejsza folia szara do oświetlenia foto - też super Nadgryzione słońce - bezcenne Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podwójnie złożona klisza z prześwietlenia kontrolnego klatki piersiowej (mam w archiwum domowym) robi robotę znakomicie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Cześć płyta CD u dzieci a ja podwójne okulary przeciwsłoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Phi. Ja tam się przygotowalam przynajmniej. Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a ja podwójne okulary przeciwsłoneczneMitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cześć Podwójne czyli dwie pary w tym jedne rzeczywiście wyjątkowe a dostałem je od kolegi na forum znanego jako KGB. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie wiem, jak w Warszawie, ale w Sączu słońce było bardzo jasne, pozornie jaśniejsze niż zazwyczaj i bardziej raziło, choć może to tylko wrażenie. Ten Mały Zestaw Nieprzygotowanego Obserwatora Zaćmienia Słońca był absolutnym minimum, dającym względny komfort, choć w Szczecinie ponoć nawet się ciemnawo zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ... Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Ot taka pewnie: Specjalna wersja dla zeberki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No taka to JESZCZE nie ale to z blogiej nieświadomości, gdybym wiedziała wcześniej.. Ale prawdę powiedziawszy klasyczną maska spawalnicza bez bajerów okazała się lepszym narzędziem, lepiej zaciemniala i obraz był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Zaćmienie słońca na nartach......
Dany de Vino Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podwójnie złożona klisza z prześwietlenia kontrolnego klatki piersiowej (mam w archiwum domowym) robi robotę znakomicie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Cześć płyta CD u dzieci a ja podwójne okulary przeciwsłoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Phi. Ja tam się przygotowalam przynajmniej. Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a ja podwójne okulary przeciwsłoneczneMitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mitek te okulary to chyba od Chucka Norrisa dostałeś Cześć Podwójne czyli dwie pary w tym jedne rzeczywiście wyjątkowe a dostałem je od kolegi na forum znanego jako KGB. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie wiem, jak w Warszawie, ale w Sączu słońce było bardzo jasne, pozornie jaśniejsze niż zazwyczaj i bardziej raziło, choć może to tylko wrażenie. Ten Mały Zestaw Nieprzygotowanego Obserwatora Zaćmienia Słońca był absolutnym minimum, dającym względny komfort, choć w Szczecinie ponoć nawet się ciemnawo zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ... Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Ot taka pewnie: Specjalna wersja dla zeberki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No taka to JESZCZE nie ale to z blogiej nieświadomości, gdybym wiedziała wcześniej.. Ale prawdę powiedziawszy klasyczną maska spawalnicza bez bajerów okazała się lepszym narzędziem, lepiej zaciemniala i obraz był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bakkz Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie wiem, jak w Warszawie, ale w Sączu słońce było bardzo jasne, pozornie jaśniejsze niż zazwyczaj i bardziej raziło, choć może to tylko wrażenie. Ten Mały Zestaw Nieprzygotowanego Obserwatora Zaćmienia Słońca był absolutnym minimum, dającym względny komfort, choć w Szczecinie ponoć nawet się ciemnawo zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ... Maska spawalnicza fullprofeska sama regulowała stopień zaciemnienia wizjera i w dodatku była piękna pleciona z wlokien węglowych i nic nie ważyła. Na te okoliczność nie mogłam przecież wyglądać jak średniowieczny wiesniak z przydymionym szkielkiem. Ot taka pewnie: Specjalna wersja dla zeberki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No taka to JESZCZE nie ale to z blogiej nieświadomości, gdybym wiedziała wcześniej.. Ale prawdę powiedziawszy klasyczną maska spawalnicza bez bajerów okazała się lepszym narzędziem, lepiej zaciemniala i obraz był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
zeberkaa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No taka to JESZCZE nie ale to z blogiej nieświadomości, gdybym wiedziała wcześniej.. Ale prawdę powiedziawszy klasyczną maska spawalnicza bez bajerów okazała się lepszym narzędziem, lepiej zaciemniala i obraz był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność