Rychlapl Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Znalazłem sobie fajną kurteczkę Firmy Schoffel , mógłby mi ktoś powiedzieć cos na temat tej firmy ponieważ nie miałem wcześniej do czynienia z produktami tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Strona producenta przestała działać... Kurteczka ma membranę 15 000 MM, przyjemny materiał, kosztuje nie mało( 450 euro) więc pytam o wasze doświadczenia z tą firmą. Czy warto wydać tyle kasy na te ubranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Nie mam doświadczenia z tą firmą alejeżeli w grę wchodzą TAKIE pieniądze kup sobie coś z Dainesa (znam , używam , polecam) http://www.dainese.c...ng/coll_ski.asp Pozdrawiam schoffel jest jednym z pionierow soft shell technology: podaj jakies dane blizsze: jest to marka znana w swiecie wytrawnych narciarzy i szanowana, zwlaszcza w krajach niemieckojezycznych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 http://www.schoeffel...ryId=21&id=1468 Link do kurteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 AST z 10 000 za 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Miałem kiedyś kurtkę AST, do 1 czyszczenia była właściwie nieprzemakalna, po 3 praniach wyglądała jak szmata. Kupiłem tego Schoffela, podoba mi się(pasuje kolorem do gumy, kasku), jest wygodna, ma dobrą membranę i wszystkie przydatne kieszenie. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi