Mitek Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Czy ktoś z Szanownych kolegów i koleżanek brał udział? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tak, wiele razy jak jeszcze byłem w służbie. Dodatkowo tor przeszkód był wzbogacony o strzelanie na kilku podpunktach . W armii tego typu tory to podstawa szkolenia, najbardziej popularny to OSF, a w wojskach specjalnych Tor Francuski. Cześć To wiem. Tata ponad 40 lat w służbie. Chodzi mi o organizowany od zeszłego roku Runmageddon np w Warszawie. Przymierzamy się z kumplami tylko nie wiem czy nie zejdę na zawał a z kolei mój przyjaciel nie umie pływać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Nie wspinałem się po linie niestety. A nie da rady wykopać tunelik pod tym murkiem z liną. Biegłbym z łopata więc tez byłoby katorżniczo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To zacznij ćwiczyć, jak chcesz to mogę ci pokazać technikę lepszą od tej której używają foki Cześć A nie możesz jakoś opisać na forum. Jak na nartach się można nauczyć z filmików i opisów to chyba tego też. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Oczywiście dacie radę "przetrwać" - pewnie, że tak. Ostatecznie to ma być dobra zabawa. Droga i krótka "przyjemność" zakończona słit fociami wysyłanymi na FB - taki jest target. Z imprez podobnych: http://www.biegwulkanow.pl/ Jak kumpel ma 1,40m, to rzeczywiście może mieć problem z przejściem przez rzeczkę. Może na barana go przeniesiecie? Z doświadczenia, widziałem jak to wyglądało, zdarza się, że ludzie z końca stawki odpuszczają niektóre przeszkody. To tylko zabawa, nikt strzelać nie będzie ani karnych pompek nie zaordynuje. Cześć He he jeżeli temat "słitfocie" w grę wchodzi to już się przestałem tym interesować. Dzięki bo to ważna uwaga. Kordian zrobimy sobie Runmageddon sami chyba a jeżeli chodzi o technikę podciągania dla kogoś kto praktycznie nie ma rąk ( w sensie o którym myślisz) ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Chodzi mi o organizowany od zeszłego roku Runmageddon np w Warszawie. Przymierzamy się z kumplami tylko nie wiem czy nie zejdę na zawał a z kolei mój przyjaciel nie umie pływać. Pozdrowienia Tego co nie umie plywac moge zastapic. Wezmiesz mnie? Bede biegl/szedl na wszelki wypadek przed wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na tym warszawskim nie widziałem elementu pływackiego, więc powinien dać radę: https://www.runmageddon.pl/przeszkody Na pewno jest to ciekawe doświadczenie, jeżeli nigdy nie wspinałeś się po linie, nie masz odpowiedniej techniki i słabe ręce to na tym elemencie możesz zakończyć udział, chyba że bieg jest drużynowy i koledzy mogą ci pomóc. Jeżeli nie nastawiasz się na wynik to da się go przejść. Tu masz inny nie mniej wyczerpujący, organizowany przez kolegów co roku w Czerwonym Borze : http://creatiopr.pl/...challenge-2014/ Jest jeszcze bieg katorżnika w Lublińcu i parę innych. Zwykła komercja, są chętni i da się na tym zarobić. A może jest ,tylko oni pływają po warszawsku przepraszam nie mogłem się powstrzymać A jeśli chodzi o Katorżnika ,który odbywa się w Kokotku(Lublińcu) to byłem wielokrotnie jako kibic na tym biegu i mimo,że to komercja jak napisałeś ,to bieg jest bardzo popularny i nie jest łatwy ,co roku biorą w nim udział ludzie znani ,sportowcy,ostatnio był też Roman Polko,Paweł Januszewski i kilka innych osób.Fajna impreza i patrząc na tych którym w ogóle uda się dobiec do mety ,można wnioskować,że łatwo nie jest .Trasa biegu choć nie jest długa,biegnie dookoła jeziora przez zarośla bagna las ,do tego dochodzą przeszkody. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Runmageddon × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Nie wspinałem się po linie niestety. A nie da rady wykopać tunelik pod tym murkiem z liną. Biegłbym z łopata więc tez byłoby katorżniczo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To zacznij ćwiczyć, jak chcesz to mogę ci pokazać technikę lepszą od tej której używają foki Cześć A nie możesz jakoś opisać na forum. Jak na nartach się można nauczyć z filmików i opisów to chyba tego też. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Oczywiście dacie radę "przetrwać" - pewnie, że tak. Ostatecznie to ma być dobra zabawa. Droga i krótka "przyjemność" zakończona słit fociami wysyłanymi na FB - taki jest target. Z imprez podobnych: http://www.biegwulkanow.pl/ Jak kumpel ma 1,40m, to rzeczywiście może mieć problem z przejściem przez rzeczkę. Może na barana go przeniesiecie? Z doświadczenia, widziałem jak to wyglądało, zdarza się, że ludzie z końca stawki odpuszczają niektóre przeszkody. To tylko zabawa, nikt strzelać nie będzie ani karnych pompek nie zaordynuje. Cześć He he jeżeli temat "słitfocie" w grę wchodzi to już się przestałem tym interesować. Dzięki bo to ważna uwaga. Kordian zrobimy sobie Runmageddon sami chyba a jeżeli chodzi o technikę podciągania dla kogoś kto praktycznie nie ma rąk ( w sensie o którym myślisz) ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Chodzi mi o organizowany od zeszłego roku Runmageddon np w Warszawie. Przymierzamy się z kumplami tylko nie wiem czy nie zejdę na zawał a z kolei mój przyjaciel nie umie pływać. Pozdrowienia Tego co nie umie plywac moge zastapic. Wezmiesz mnie? Bede biegl/szedl na wszelki wypadek przed wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na tym warszawskim nie widziałem elementu pływackiego, więc powinien dać radę: https://www.runmageddon.pl/przeszkody Na pewno jest to ciekawe doświadczenie, jeżeli nigdy nie wspinałeś się po linie, nie masz odpowiedniej techniki i słabe ręce to na tym elemencie możesz zakończyć udział, chyba że bieg jest drużynowy i koledzy mogą ci pomóc. Jeżeli nie nastawiasz się na wynik to da się go przejść. Tu masz inny nie mniej wyczerpujący, organizowany przez kolegów co roku w Czerwonym Borze : http://creatiopr.pl/...challenge-2014/ Jest jeszcze bieg katorżnika w Lublińcu i parę innych. Zwykła komercja, są chętni i da się na tym zarobić. A może jest ,tylko oni pływają po warszawsku przepraszam nie mogłem się powstrzymać A jeśli chodzi o Katorżnika ,który odbywa się w Kokotku(Lublińcu) to byłem wielokrotnie jako kibic na tym biegu i mimo,że to komercja jak napisałeś ,to bieg jest bardzo popularny i nie jest łatwy ,co roku biorą w nim udział ludzie znani ,sportowcy,ostatnio był też Roman Polko,Paweł Januszewski i kilka innych osób.Fajna impreza i patrząc na tych którym w ogóle uda się dobiec do mety ,można wnioskować,że łatwo nie jest .Trasa biegu choć nie jest długa,biegnie dookoła jeziora przez zarośla bagna las ,do tego dochodzą przeszkody. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Runmageddon × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Oczywiście dacie radę "przetrwać" - pewnie, że tak. Ostatecznie to ma być dobra zabawa. Droga i krótka "przyjemność" zakończona słit fociami wysyłanymi na FB - taki jest target. Z imprez podobnych: http://www.biegwulkanow.pl/ Jak kumpel ma 1,40m, to rzeczywiście może mieć problem z przejściem przez rzeczkę. Może na barana go przeniesiecie? Z doświadczenia, widziałem jak to wyglądało, zdarza się, że ludzie z końca stawki odpuszczają niektóre przeszkody. To tylko zabawa, nikt strzelać nie będzie ani karnych pompek nie zaordynuje. Cześć He he jeżeli temat "słitfocie" w grę wchodzi to już się przestałem tym interesować. Dzięki bo to ważna uwaga. Kordian zrobimy sobie Runmageddon sami chyba a jeżeli chodzi o technikę podciągania dla kogoś kto praktycznie nie ma rąk ( w sensie o którym myślisz) ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Chodzi mi o organizowany od zeszłego roku Runmageddon np w Warszawie. Przymierzamy się z kumplami tylko nie wiem czy nie zejdę na zawał a z kolei mój przyjaciel nie umie pływać. Pozdrowienia Tego co nie umie plywac moge zastapic. Wezmiesz mnie? Bede biegl/szedl na wszelki wypadek przed wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na tym warszawskim nie widziałem elementu pływackiego, więc powinien dać radę: https://www.runmageddon.pl/przeszkody Na pewno jest to ciekawe doświadczenie, jeżeli nigdy nie wspinałeś się po linie, nie masz odpowiedniej techniki i słabe ręce to na tym elemencie możesz zakończyć udział, chyba że bieg jest drużynowy i koledzy mogą ci pomóc. Jeżeli nie nastawiasz się na wynik to da się go przejść. Tu masz inny nie mniej wyczerpujący, organizowany przez kolegów co roku w Czerwonym Borze : http://creatiopr.pl/...challenge-2014/ Jest jeszcze bieg katorżnika w Lublińcu i parę innych. Zwykła komercja, są chętni i da się na tym zarobić. A może jest ,tylko oni pływają po warszawsku przepraszam nie mogłem się powstrzymać A jeśli chodzi o Katorżnika ,który odbywa się w Kokotku(Lublińcu) to byłem wielokrotnie jako kibic na tym biegu i mimo,że to komercja jak napisałeś ,to bieg jest bardzo popularny i nie jest łatwy ,co roku biorą w nim udział ludzie znani ,sportowcy,ostatnio był też Roman Polko,Paweł Januszewski i kilka innych osób.Fajna impreza i patrząc na tych którym w ogóle uda się dobiec do mety ,można wnioskować,że łatwo nie jest .Trasa biegu choć nie jest długa,biegnie dookoła jeziora przez zarośla bagna las ,do tego dochodzą przeszkody. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Runmageddon
fredowski Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Cześć Chodzi mi o organizowany od zeszłego roku Runmageddon np w Warszawie. Przymierzamy się z kumplami tylko nie wiem czy nie zejdę na zawał a z kolei mój przyjaciel nie umie pływać. Pozdrowienia Tego co nie umie plywac moge zastapic. Wezmiesz mnie? Bede biegl/szedl na wszelki wypadek przed wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na tym warszawskim nie widziałem elementu pływackiego, więc powinien dać radę: https://www.runmageddon.pl/przeszkody Na pewno jest to ciekawe doświadczenie, jeżeli nigdy nie wspinałeś się po linie, nie masz odpowiedniej techniki i słabe ręce to na tym elemencie możesz zakończyć udział, chyba że bieg jest drużynowy i koledzy mogą ci pomóc. Jeżeli nie nastawiasz się na wynik to da się go przejść. Tu masz inny nie mniej wyczerpujący, organizowany przez kolegów co roku w Czerwonym Borze : http://creatiopr.pl/...challenge-2014/ Jest jeszcze bieg katorżnika w Lublińcu i parę innych. Zwykła komercja, są chętni i da się na tym zarobić. A może jest ,tylko oni pływają po warszawsku przepraszam nie mogłem się powstrzymać A jeśli chodzi o Katorżnika ,który odbywa się w Kokotku(Lublińcu) to byłem wielokrotnie jako kibic na tym biegu i mimo,że to komercja jak napisałeś ,to bieg jest bardzo popularny i nie jest łatwy ,co roku biorą w nim udział ludzie znani ,sportowcy,ostatnio był też Roman Polko,Paweł Januszewski i kilka innych osób.Fajna impreza i patrząc na tych którym w ogóle uda się dobiec do mety ,można wnioskować,że łatwo nie jest .Trasa biegu choć nie jest długa,biegnie dookoła jeziora przez zarośla bagna las ,do tego dochodzą przeszkody. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Runmageddon
bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na tym warszawskim nie widziałem elementu pływackiego, więc powinien dać radę: https://www.runmageddon.pl/przeszkody Na pewno jest to ciekawe doświadczenie, jeżeli nigdy nie wspinałeś się po linie, nie masz odpowiedniej techniki i słabe ręce to na tym elemencie możesz zakończyć udział, chyba że bieg jest drużynowy i koledzy mogą ci pomóc. Jeżeli nie nastawiasz się na wynik to da się go przejść. Tu masz inny nie mniej wyczerpujący, organizowany przez kolegów co roku w Czerwonym Borze : http://creatiopr.pl/...challenge-2014/ Jest jeszcze bieg katorżnika w Lublińcu i parę innych. Zwykła komercja, są chętni i da się na tym zarobić. A może jest ,tylko oni pływają po warszawsku przepraszam nie mogłem się powstrzymać A jeśli chodzi o Katorżnika ,który odbywa się w Kokotku(Lublińcu) to byłem wielokrotnie jako kibic na tym biegu i mimo,że to komercja jak napisałeś ,to bieg jest bardzo popularny i nie jest łatwy ,co roku biorą w nim udział ludzie znani ,sportowcy,ostatnio był też Roman Polko,Paweł Januszewski i kilka innych osób.Fajna impreza i patrząc na tych którym w ogóle uda się dobiec do mety ,można wnioskować,że łatwo nie jest .Trasa biegu choć nie jest długa,biegnie dookoła jeziora przez zarośla bagna las ,do tego dochodzą przeszkody. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Lubliniec to moja pierwsza jednostka po promocji oficerskiej. A ja bardzo lubię te tereny, z Katowic jest tam 50 km ,a są piękne lasy ,jeziorka,cisza i spokój,jesienią mnóstwo grzybów ,można odpocząć od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
be-ja Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W latach 70 i 80 tych były fajne biegi w jednej z jednostek na Mazurach "Duża beka i Mała beka". Duża bez taktyki, Mała z taktyką kadra poruszała się rowerami albo gazikiem . Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi