Veganskier Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czy moglibyście wskazać jakieś dobre sklepy w Warszawie lub okolicach z dużym wyborem nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Korzystaj z obsługi wyszukiwarki. Temat był już nieraz wałowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veganskier Napisano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Tak też zrobiłem, ale wyskoczyło mi zero rezultatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Popatrz tu http://www.skiforum....serwis warszawa http://www.skiforum....ighlight=serwis http://www.skiforum....hlight=warszawa http://www.skiforum....hlight=warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kindzior99 Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Może spróbuj do SKITEAM-u na ulicy Karolkowej 17/19. Fajne rzeczy można też dostac na giełdzie narciarskiej mieszczącej się przy torze łyżwiarskim stegny. Giełda jest w soboty i niedzielę w godzinach 9-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drm. Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Jesli chodzi o odziez i kask to mozesz tez rzucic okiem w Intersporcie - CH Arkadia (przy rondzie Radoslawa). W Skiteamie sa porzadne rzeczy, ale tanio nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 No i dobry sklepik masz na Ostrobramskiej na przeciwko budynku Polsatu. Polecam bo sam kilka razy tam się zaopatrywałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam. Polecam sklep firmowy Campusa odzież nie tylko tej firmy, ale także Columbi, HH,Spidera, W-wa Białołęka ul Modlińska po prawej stronie za Mechofera. Troszkę dalej ok 500m też na Modlińskiej sklep specjalistyczny z dużym wyborem ubrań narciarskich i sprzętu dobrych marek (w chwili obecnej przecena nawet do 50%), nie podaję numerów posesji bo nie pamiętam, ale sklepy są bardzo widoczne duże reklamy.Ceny dużo niższe od tych w Centrum, wybór dużo większy. Ewentualnie giełda na Stegnach przy torze łyżwiarskim. Pozdrawiam be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski_kuba Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Na Wale Miedzeszynskim sklep ALT, spory wybor rzeczy. Na 17Stycznia masz SkiTeam, czasami mozna trafic fajne promocje. Nawet dobrze wyposazony jest sklep Delta w blue city i intersport w Złotych Tarasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witaj. Polecam Ci sklep firmowy Campusa bduży wybór odzieży technicznej w dobrych cenach W-wa Białołęka ul Modlińska 224.Następny sklep 500m dalej Modlińska 256 super zaopatrzenie ubiory firm Columbia, Iguana,HH,TNF,NB,ceny dużo mniejsze niż w Centrum i innych sklepach obie firmy są bezpośrednimi importerami stąd atrakcyjna oferta cenowa jak i bardzo duży wybór sprzętu i ubrań. Na Stegnach mają 4 duże stanowiska,lecz lepiej kupować w sklepie u właściciela z którym można jeszcze potargować, dodam że wiele sklepów sportowych zaopatruje się właśnie w tych punktach hurtowych. Wczoraj pisałem ale zapomniałem numerów posesji, a dzisiaj byłem na giełdzie i wracając zapamiętałem numerki,więc podałem i troszkę rozwinąłem temacik. Pozdrawiam be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Bardzo dobry sklep jest na przeciwko giełdy na Stegnach ul. Mangalia 4, przy stacji benzynowej. Sklep nazywa się "Strefa śniegu", profesjonalna i miła obsługa. Polecam, sam się tam zaopatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Patrz posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKos Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dwa słowa na temat giełdy na Stegnach na którą wybrałem się niedawno. - parking kosztuje 3 zł (bez względu na czas parkowania) - wejście na teren giełdy kolejne 3 zł, płacimy za spacerowanie po błocie i kałużach Jak dla mnie to lekkie przegięcie. Butów raczej bym tam nie kupował, uważam, że do tego potrzena jest odrobina komfortu i spokoju a tam nie ma nawet gdzie przysiąść. Sprzętu niby jest trochę ale ceny bywają dziwne. Człowiek chciał sprzedać mi gogle 20zł drożej niż w go-sporcie... Lepiej chyba pochodzić po sklepach, pomierzyć i potem ewentualnie kupić taniej na allegro. mnie na giełdzie więcej nie zobaczą.:cool: UPDATE: W ski-team'ie i intersporcie zaczęły się wyprzedaże. Np buty salomona x-wave 7 w intersporcie kosztują teraz 550 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi