mig Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Podoba mi się w narciarstwie to, że to sport techniczny. Im więcej umiem, tym mam większą frajdę. Wiatr we włosach, piękne widoki, wolność, adrenalina… i różne takie… Są super, jeśli umiem jeździć. A to jest najprawdziwsza prawda. Podobno na desce dość łatwo się nauczyć jeździć, ale szybko się nudzi. Ja po +30 latach na nartach cały czas mam coś jeszcze do nauczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... snowrider Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 myslalem ze nigdy sie nie skusze, ale zaliczylem ten obiekt w srodku miasta , aby przynajmniej miec swoje zdanie bylem bardzo sceptycznyj, ale do tego tematu trzeba miec dystans.... lustra mnie akurat denerwowaly bo na wygladalem pokracznie , ponoc po kliku razach bede mogl juz bez wstydu popatrzec na wygibasy, jesli tak mam wygladac na stoku to wszystkie moje opinie na tym forum prosze uniewaznic.... ale powiem tak, w srodku lata moge po 10 min jazdy samochodem 20 min pomeczyc sie na nartach, o po chwili byc w domku to czemu nie miesnie pracuje te co trzeba, jako urozmaicenie do "przysiadow" - zawsze ciekawiej, moze kilka razy do roku odwiedze to miejsce , jesli oczywiscie odwaze sie spojrzec w lustro fajnie ze jest i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A to jest najprawdziwsza prawda. Podobno na desce dość łatwo się nauczyć jeździć, ale szybko się nudzi. Ja po +30 latach na nartach cały czas mam coś jeszcze do nauczenia Cześć A ile widziałeś w życiu osób naprawdę umiejących jeździć na desce na żywo? Ja może z 20 przez ostatnie 20 lat - reszcie się nudzi. Podobnie zresztą jak na nartach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 CześćA ile widziałeś w życiu osób naprawdę umiejących jeździć na desce na żywo?Ja może z 20 przez ostatnie 20 lat - reszcie się nudzi.Podobnie zresztą jak na nartach.PozdroJa przez całe moje narciarskie życie widziałem trzy fajnie jadące osoby na desce.W zeszłym sezonie, jechali jeden za drugim - musieli być z jednej ekipy.Jak się głebiej zastanowić to można ich policzyć jako jednorazowy wybryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
snowrider Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 myslalem ze nigdy sie nie skusze, ale zaliczylem ten obiekt w srodku miasta , aby przynajmniej miec swoje zdanie bylem bardzo sceptycznyj, ale do tego tematu trzeba miec dystans.... lustra mnie akurat denerwowaly bo na wygladalem pokracznie , ponoc po kliku razach bede mogl juz bez wstydu popatrzec na wygibasy, jesli tak mam wygladac na stoku to wszystkie moje opinie na tym forum prosze uniewaznic.... ale powiem tak, w srodku lata moge po 10 min jazdy samochodem 20 min pomeczyc sie na nartach, o po chwili byc w domku to czemu nie miesnie pracuje te co trzeba, jako urozmaicenie do "przysiadow" - zawsze ciekawiej, moze kilka razy do roku odwiedze to miejsce , jesli oczywiscie odwaze sie spojrzec w lustro fajnie ze jest i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A to jest najprawdziwsza prawda. Podobno na desce dość łatwo się nauczyć jeździć, ale szybko się nudzi. Ja po +30 latach na nartach cały czas mam coś jeszcze do nauczenia Cześć A ile widziałeś w życiu osób naprawdę umiejących jeździć na desce na żywo? Ja może z 20 przez ostatnie 20 lat - reszcie się nudzi. Podobnie zresztą jak na nartach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 CześćA ile widziałeś w życiu osób naprawdę umiejących jeździć na desce na żywo?Ja może z 20 przez ostatnie 20 lat - reszcie się nudzi.Podobnie zresztą jak na nartach.PozdroJa przez całe moje narciarskie życie widziałem trzy fajnie jadące osoby na desce.W zeszłym sezonie, jechali jeden za drugim - musieli być z jednej ekipy.Jak się głebiej zastanowić to można ich policzyć jako jednorazowy wybryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 CześćA ile widziałeś w życiu osób naprawdę umiejących jeździć na desce na żywo?Ja może z 20 przez ostatnie 20 lat - reszcie się nudzi.Podobnie zresztą jak na nartach.PozdroJa przez całe moje narciarskie życie widziałem trzy fajnie jadące osoby na desce.W zeszłym sezonie, jechali jeden za drugim - musieli być z jednej ekipy.Jak się głebiej zastanowić to można ich policzyć jako jednorazowy wybryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi