zeberkaa Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No dobra. Pogadam z góralami Może być "Stok dla Zeberkii", czy wolisz inną nazwę? I co tam ma być? No! W Białce jakaś Zebra zdaje się była ale to nie moja i trochę kawałek od domu bym miała. Ma być tak. Rano sztruks ma być, silny warun przez cały rok, sami fajni ludzie różnopłciowi i różnosprzętowi, darmocha dla wszystkich niezależnie od wieku i umiejętności. Trasa z tyczkami do slalomu i snowpark jak by się komu zachciało pofiglować. Chyba starczy. A kanapa może być grzana bo ja ciepłolubna jestem. A! i nie jest tak że długość nie ma znaczenia. Za 2 km najmniej! Jaka kara Zeberkaa droga .Ty w nagrodę masz to jesteś nad wszystkimi i wszystko Ci lata Przyjmuję choć bark muszę podkurować zdecydowanie bo nie zdzierżę. Jak mi się znudzi to Wam pozwolę spróbować, niech będzie że nie jestem wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 58 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 7 16 6 5 Popularne dni 3 Mar 32 2 Mar 21 4 Mar 5 Top użytkownicy w tym temacie moris 7 odpowiedzi zeberkaa 16 odpowiedzi Estka 6 odpowiedzi bubol.T 5 odpowiedzi Popularne dni 3 Mar 2015 32 odpowiedzi 2 Mar 2015 21 odpowiedzi 4 Mar 2015 5 odpowiedzi Estka Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No! W Białce jakaś Zebra zdaje się była ale to nie moja i trochę kawałek od domu bym miała. Ma być tak. Rano sztruks ma być, silny warun przez cały rok, sami fajni ludzie różnopłciowi i różnosprzętowi, darmocha dla wszystkich niezależnie od wieku i umiejętności. Trasa z tyczkami do slalomu i snowpark jak by się komu zachciało pofiglować. Chyba starczy. A kanapa może być grzana bo ja ciepłolubna jestem. A! i nie jest tak że długość nie ma znaczenia. Za 2 km najmniej! Mówisz, masz. Rozmawiałam z kim trzeba. Wszystko będzie wg życzenia, ale dopiero w połowie lipca. Za to sztruks pewny od rana do wieczora. Wyciągi - darmocha, ale coś za coś. Kible podrożały: stojące 40zł, siedzące 80zł. No i parking płatny. Złotówka za każdy km przebiegu. Za to trasa 4 km - bo liczą w dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 He he he, bez lipy z góralami podhalanskimi rozmawialaś, poznaje ten czar, ten sznyt ... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A podobno są jeszcze miejsca ze śniegiem na stoku. Jest ich sporo,ale stres przed wiosną da się już odczuć Zobaczcie jak na Pilsku sypie ,jedzie ktoś w weekend ? http://korbielow.net..._online_pilsko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kręcił się bo trudno mu było porządnie i wygodnie dechę usadowić kiedy Ty się rozpierałeś jak panisko z wygodnie ułożonymi nartami. Na drugie imię masz "prowokacja" Kręcił się, bo jego deska prawie była dłuższa niż szerokość krzesełka a było ich ze mną takich trzech i ja jeden, biedny uciśniony między deskarzami . Na dodatek nie na skrajnym siedzisku . Całe szczęście,że byli z tych,co potrafili zjechać z krzesełka bez problemów (jednak w zdecydowanej mniejszości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na drugie imię masz "prowokacja" Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Ależ ja wcale tego nie przeżywam. Przytoczyłem jedną z wielu sytuacji z deskarzami - zawsze miło sobie pogadamy, czasem razem wyjedziemy poza trasę. Na ogół to mili is sympatyczni ludzie, niczym nie różnią się od narciarzy. Nigdy nie miałem żadnego zatargu z deskarzem (z narciarzem zresztą też nie) Gdyby tylko nie siadali za uskokami trasy - ale czy my narciarze jesteśmy całkowicie bez winy przy zatrzymywaniu się w różnych dziwnych miejscach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Po czym rozpoznać? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No! W Białce jakaś Zebra zdaje się była ale to nie moja i trochę kawałek od domu bym miała. Ma być tak. Rano sztruks ma być, silny warun przez cały rok, sami fajni ludzie różnopłciowi i różnosprzętowi, darmocha dla wszystkich niezależnie od wieku i umiejętności. Trasa z tyczkami do slalomu i snowpark jak by się komu zachciało pofiglować. Chyba starczy. A kanapa może być grzana bo ja ciepłolubna jestem. A! i nie jest tak że długość nie ma znaczenia. Za 2 km najmniej! Mówisz, masz. Rozmawiałam z kim trzeba. Wszystko będzie wg życzenia, ale dopiero w połowie lipca. Za to sztruks pewny od rana do wieczora. Wyciągi - darmocha, ale coś za coś. Kible podrożały: stojące 40zł, siedzące 80zł. No i parking płatny. Złotówka za każdy km przebiegu. Za to trasa 4 km - bo liczą w dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 He he he, bez lipy z góralami podhalanskimi rozmawialaś, poznaje ten czar, ten sznyt ... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A podobno są jeszcze miejsca ze śniegiem na stoku. Jest ich sporo,ale stres przed wiosną da się już odczuć Zobaczcie jak na Pilsku sypie ,jedzie ktoś w weekend ? http://korbielow.net..._online_pilsko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kręcił się bo trudno mu było porządnie i wygodnie dechę usadowić kiedy Ty się rozpierałeś jak panisko z wygodnie ułożonymi nartami. Na drugie imię masz "prowokacja" Kręcił się, bo jego deska prawie była dłuższa niż szerokość krzesełka a było ich ze mną takich trzech i ja jeden, biedny uciśniony między deskarzami . Na dodatek nie na skrajnym siedzisku . Całe szczęście,że byli z tych,co potrafili zjechać z krzesełka bez problemów (jednak w zdecydowanej mniejszości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na drugie imię masz "prowokacja" Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Ależ ja wcale tego nie przeżywam. Przytoczyłem jedną z wielu sytuacji z deskarzami - zawsze miło sobie pogadamy, czasem razem wyjedziemy poza trasę. Na ogół to mili is sympatyczni ludzie, niczym nie różnią się od narciarzy. Nigdy nie miałem żadnego zatargu z deskarzem (z narciarzem zresztą też nie) Gdyby tylko nie siadali za uskokami trasy - ale czy my narciarze jesteśmy całkowicie bez winy przy zatrzymywaniu się w różnych dziwnych miejscach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Po czym rozpoznać?
zeberkaa Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 He he he, bez lipy z góralami podhalanskimi rozmawialaś, poznaje ten czar, ten sznyt ... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A podobno są jeszcze miejsca ze śniegiem na stoku. Jest ich sporo,ale stres przed wiosną da się już odczuć Zobaczcie jak na Pilsku sypie ,jedzie ktoś w weekend ? http://korbielow.net..._online_pilsko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kręcił się bo trudno mu było porządnie i wygodnie dechę usadowić kiedy Ty się rozpierałeś jak panisko z wygodnie ułożonymi nartami. Na drugie imię masz "prowokacja" Kręcił się, bo jego deska prawie była dłuższa niż szerokość krzesełka a było ich ze mną takich trzech i ja jeden, biedny uciśniony między deskarzami . Na dodatek nie na skrajnym siedzisku . Całe szczęście,że byli z tych,co potrafili zjechać z krzesełka bez problemów (jednak w zdecydowanej mniejszości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na drugie imię masz "prowokacja" Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Ależ ja wcale tego nie przeżywam. Przytoczyłem jedną z wielu sytuacji z deskarzami - zawsze miło sobie pogadamy, czasem razem wyjedziemy poza trasę. Na ogół to mili is sympatyczni ludzie, niczym nie różnią się od narciarzy. Nigdy nie miałem żadnego zatargu z deskarzem (z narciarzem zresztą też nie) Gdyby tylko nie siadali za uskokami trasy - ale czy my narciarze jesteśmy całkowicie bez winy przy zatrzymywaniu się w różnych dziwnych miejscach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Po czym rozpoznać?
moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kręcił się bo trudno mu było porządnie i wygodnie dechę usadowić kiedy Ty się rozpierałeś jak panisko z wygodnie ułożonymi nartami. Na drugie imię masz "prowokacja" Kręcił się, bo jego deska prawie była dłuższa niż szerokość krzesełka a było ich ze mną takich trzech i ja jeden, biedny uciśniony między deskarzami . Na dodatek nie na skrajnym siedzisku . Całe szczęście,że byli z tych,co potrafili zjechać z krzesełka bez problemów (jednak w zdecydowanej mniejszości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na drugie imię masz "prowokacja" Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Ależ ja wcale tego nie przeżywam. Przytoczyłem jedną z wielu sytuacji z deskarzami - zawsze miło sobie pogadamy, czasem razem wyjedziemy poza trasę. Na ogół to mili is sympatyczni ludzie, niczym nie różnią się od narciarzy. Nigdy nie miałem żadnego zatargu z deskarzem (z narciarzem zresztą też nie) Gdyby tylko nie siadali za uskokami trasy - ale czy my narciarze jesteśmy całkowicie bez winy przy zatrzymywaniu się w różnych dziwnych miejscach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na drugie imię masz "prowokacja" Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie, Anna. A gdybym przeżywała mocno zachowania innych użytkowników stoku to byłabym bardzo nieszczęśliwa a tego nie chcę. Czasem trzeba sie dostosować, czasem pomoc, czasem tylko zrozumieć. W końcu jestem na nartach dla przyjemności, czyż nie? Ależ ja wcale tego nie przeżywam. Przytoczyłem jedną z wielu sytuacji z deskarzami - zawsze miło sobie pogadamy, czasem razem wyjedziemy poza trasę. Na ogół to mili is sympatyczni ludzie, niczym nie różnią się od narciarzy. Nigdy nie miałem żadnego zatargu z deskarzem (z narciarzem zresztą też nie) Gdyby tylko nie siadali za uskokami trasy - ale czy my narciarze jesteśmy całkowicie bez winy przy zatrzymywaniu się w różnych dziwnych miejscach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi