metaal Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam W tym sezonie pogoda w kraju nas nie rozpieszcza (miłośników białego szaleństwa) Jeżeli masz ochotę na fajny wyjazd zapraszamy. Z Lublina to tylko 450 km Gdzie jedziemy? W ulubione przez nas miejsce, do Bukovela. Jest to nasz ostatni wyjazd w tym sezonie do Bukovela. Byliśmy w tym sezonie dwa razy w Bukovelu i oba wyjazdy narciarsko i towarzysko były bardzo udane. Czym się wyróżnia wyjazd; Koszty wyjazdu spokojnie można porównać z wyjazdem w kraju. Natomiast ośrodek jest znacznie większy od ośrodków Polskich około 60 km tras narciarskich zawsze przygotowanych do jazdy. 16 wyciągów krzesełkowych. Wszystko w chwili obecnej jest czynne. Dodatkowo pogoda zapowiada się zimowo. http://www.yr.no/pla...kovel/long.html Po nartach mamy do dyspozycji Banię (sauna)- dwa wejścia do sauny mamy w cenie. Dodatkowo planujemy wypad na kręgle i łyżwy. Wyjazd zapowiada się na bahate. Nie tylko pod względem samej jazdy na nartach. Obecnie cena hrywny jest tak atrakcyjna że wypady do knajpek i na dodatkowe atrakcje są dużo tańsze niż w naszych górach. Na stoku za równowartość kilkunastu zł można zjeść porządny obiad popić piwem i jeszcze na napiwek zostanie. (już mi ślinka cieknie na przepyszne pierogi z grzybami ) DO rzeczy ; wyjazd 8 marca z Lublina (parking PZM przy ul. Prusa 8 za stacją benzynową Shell) Koszt 1200 zł w cenie 5 dniowy skipass, wyżywienie, noclegi, przejazd luksusowym autokarem, ubezpieczenie z rozszerzeniem o uprawianie narciarstwa, dwa wejścia do sauny. Powrót 13 marca po nartach i obiadokolacji wyruszamy z Bukovela do Lublina. Ważne by mieć ważny paszport i chęć na wspólną imprezę narciarską z BTN Mamy jeszcze kilka miejsc wolnych. Dodatkowe informacje na PW lub Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 a kto jedzie z nami na majówkę ?ja mam nadzieję, że lekarz mi pozwoli... i jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi