fredowski Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wiesz co Gienek? Moze bys sie poscigal ze swoimi rowoesnikami. W slalomie moze w gigancie. W czym sie lepiej czujesz. Na wiosne sa rozne zawody moze nie jest za pozno na zapisy. Rowiesnicy znaczy 65plus, czy moze 70plus?. Zawody beda w Alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dzięki Fred za propozycje. W slalomie, tylko żeby nie było więcej niż dziesięć tyczek, bo mnie zatka. Gigant jest za szybki dla mnie. Boję się szybkości a poza tym nie mam nart(slalomki stare są). Nie ma tez gdzie trenować w okolicy. Alpy odpadają. Brak kasy. Ta co jest z ZUS nie może być przeznaczana tylko na zbytki. Ściganie(jeśli kiedykolwiek myślałem o tym poważnie) dawno mi przeszło. Już za późno na amatora profesjonalistę w wieku 70+. Chciałbym się jeszcze pościgać z coraz szybciej uciekającym czasem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dawaj tę dziewięciolatkę która mnie złoi w SL lub GS a ufunduję dla niej sportowe stypendium. W przyszłym roku przypomne się, trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ale w przyszłym sezonie Ona będzie mieć 10-lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ale w przyszłym sezonie Ona będzie mieć 10-lat nie 9, dlatego czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Znalazłem jeszcze w sieci fotkę z mojego przejazdu w finale Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Terminator -> Herminator -> Harpionator Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ale w przyszłym sezonie Ona będzie mieć 10-lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ale w przyszłym sezonie Ona będzie mieć 10-lat nie 9, dlatego czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Znalazłem jeszcze w sieci fotkę z mojego przejazdu w finale Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Terminator -> Herminator -> Harpionator Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Znalazłem jeszcze w sieci fotkę z mojego przejazdu w finale Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Terminator -> Herminator -> Harpionator Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi