zeberkaa Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak wystarczą takie od stolarza to mam kilkadziesiąt tyczek na pomidory, których chętnie użyczę Jeszcze ci połamią. Ja pomidorki na prętach zbrojeniowych prowadzę, jak by co do trumienki mogę zapakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jeszcze ci połamią. Ja pomidorki na prętach zbrojeniowych prowadzę, jak by co do trumienki mogę zapakować. Tyczek u Radka dostatek, nie ma co piasku na pustynię wozić... A zamiast prętów to pakuj ciuchy, buty narty..... -, nie zapominając o wpisaniu się na listę! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Przedwstępnie się zadeklarowałam ale coś mi się knoci i na razie już taka pewna swojej obecności nie jestem ale pracuje nad tym. Chyba że na dupaczu będzie konkurencja to na 99% doczołgam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak chcecie to mam tyczki z lat sześćdziesiątych... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak chcecie to mam tyczki z lat sześćdziesiątych... Pozdrawiam, radcom Tyczki z tamtych lat na pewno lepsze ale Ty myśl lepiej o konkurencjach pobocznych żeby nie powiedzieć zastępczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na przykład kulig. Ostatnio robiliśmy. Kolega przyjechał końmi, które pracują w lesie. Ja stałem z boku i płakałem ze śmiechu. Ubaw po pachy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dobra zabawa nie jest zła. Jeszcze tylko śniegu dopilnuj. Kiedy mi wczoraj padało na głowę zmawialam pacierze za Twoją górkę. Kolega przyjechał końmi, które pracują w lesie. Takie leśne konie to na tyczkach mogą dobre być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Co jest ?? Jakaś nacjonalna niemoc?? Palce do budki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie wiem jak Wy, jednak my się szykujemy. Dożo wiary z naszych stron, czeka na Memoriał... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cześć. odpowiedzi na Twoje pytania: Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia), Choć nie jest wykluczone, a raczej prawdopodobne pokonywanie go techniką dowolną.. Co do szczegółów to sam nie wiem, są od tego sprawdzeni ludzie, bez obaw. Tu zarządza Radcom i ja mam pełne zaufanie. Nie będzie jazdy z samej góry w zawodach, w wolnej jeździe jak najbardziej. Nie ma żadnych przeciwskazań byś dotarł w sobotę. Jeśli zostaniesz do niedzieli - to będzie miło, nudzić się nie będziesz, a może Ci się spodoba i wrócisz kiedyś.. Stok jest świetnie oświetlony (o wiele lepiej niż np. Czarna Góra), wszystko jest pod ręką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia) Szkoda Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Marioo No, moim zdaniem nie szkoda, Miejscówek do ustawiania giganta jest sporo, a dla dobrego slalomu w Sudetach już mniej. Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Nic oczywuście nie przeszkadza, byś sobie pojechał z Dzikowca na 3 skręty.. albo 5. Zapraszamy, bo to fajne spotkanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Przedwstępnie się zadeklarowałam ale coś mi się knoci i na razie już taka pewna swojej obecności nie jestem ale pracuje nad tym. Chyba że na dupaczu będzie konkurencja to na 99% doczołgam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak chcecie to mam tyczki z lat sześćdziesiątych... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak chcecie to mam tyczki z lat sześćdziesiątych... Pozdrawiam, radcom Tyczki z tamtych lat na pewno lepsze ale Ty myśl lepiej o konkurencjach pobocznych żeby nie powiedzieć zastępczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na przykład kulig. Ostatnio robiliśmy. Kolega przyjechał końmi, które pracują w lesie. Ja stałem z boku i płakałem ze śmiechu. Ubaw po pachy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dobra zabawa nie jest zła. Jeszcze tylko śniegu dopilnuj. Kiedy mi wczoraj padało na głowę zmawialam pacierze za Twoją górkę. Kolega przyjechał końmi, które pracują w lesie. Takie leśne konie to na tyczkach mogą dobre być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Co jest ?? Jakaś nacjonalna niemoc?? Palce do budki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie wiem jak Wy, jednak my się szykujemy. Dożo wiary z naszych stron, czeka na Memoriał... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cześć. odpowiedzi na Twoje pytania: Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia), Choć nie jest wykluczone, a raczej prawdopodobne pokonywanie go techniką dowolną.. Co do szczegółów to sam nie wiem, są od tego sprawdzeni ludzie, bez obaw. Tu zarządza Radcom i ja mam pełne zaufanie. Nie będzie jazdy z samej góry w zawodach, w wolnej jeździe jak najbardziej. Nie ma żadnych przeciwskazań byś dotarł w sobotę. Jeśli zostaniesz do niedzieli - to będzie miło, nudzić się nie będziesz, a może Ci się spodoba i wrócisz kiedyś.. Stok jest świetnie oświetlony (o wiele lepiej niż np. Czarna Góra), wszystko jest pod ręką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia) Szkoda Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Marioo No, moim zdaniem nie szkoda, Miejscówek do ustawiania giganta jest sporo, a dla dobrego slalomu w Sudetach już mniej. Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Nic oczywuście nie przeszkadza, byś sobie pojechał z Dzikowca na 3 skręty.. albo 5. Zapraszamy, bo to fajne spotkanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Co jest ?? Jakaś nacjonalna niemoc?? Palce do budki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie wiem jak Wy, jednak my się szykujemy. Dożo wiary z naszych stron, czeka na Memoriał... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ) Cześć. odpowiedzi na Twoje pytania: Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia), Choć nie jest wykluczone, a raczej prawdopodobne pokonywanie go techniką dowolną.. Co do szczegółów to sam nie wiem, są od tego sprawdzeni ludzie, bez obaw. Tu zarządza Radcom i ja mam pełne zaufanie. Nie będzie jazdy z samej góry w zawodach, w wolnej jeździe jak najbardziej. Nie ma żadnych przeciwskazań byś dotarł w sobotę. Jeśli zostaniesz do niedzieli - to będzie miło, nudzić się nie będziesz, a może Ci się spodoba i wrócisz kiedyś.. Stok jest świetnie oświetlony (o wiele lepiej niż np. Czarna Góra), wszystko jest pod ręką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia) Szkoda Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Marioo No, moim zdaniem nie szkoda, Miejscówek do ustawiania giganta jest sporo, a dla dobrego slalomu w Sudetach już mniej. Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Nic oczywuście nie przeszkadza, byś sobie pojechał z Dzikowca na 3 skręty.. albo 5. Zapraszamy, bo to fajne spotkanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tyczki będą ustawione na slalom raczej bliżej specjalnego niż gigant (takie są założenia) Szkoda Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Marioo No, moim zdaniem nie szkoda, Miejscówek do ustawiania giganta jest sporo, a dla dobrego slalomu w Sudetach już mniej. Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Nic oczywuście nie przeszkadza, byś sobie pojechał z Dzikowca na 3 skręty.. albo 5. Zapraszamy, bo to fajne spotkanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Marioo No, moim zdaniem nie szkoda, Miejscówek do ustawiania giganta jest sporo, a dla dobrego slalomu w Sudetach już mniej. Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Nic oczywuście nie przeszkadza, byś sobie pojechał z Dzikowca na 3 skręty.. albo 5. Zapraszamy, bo to fajne spotkanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Inny jest cel też spotkania - co najistotniejsze. Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na marginesie. Moim zdaniem idealna formuła na amatorskie zawody to trasa COMBI. Połączenie giganta z SL na kolanówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szkoda Pozdrawiam marioo Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marioo Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat był wałkowany wielokrotnie 2 lata temu i ze dwa razy w tym roku. Przeczytaj posty tego wątku 0d 10 do 15. Marioo - to nie jest Czarny Groń z łagodną górką, którą w dużej części trzeba było pokonywać na jajo, tylko bardzo stroma ściana. Bardziej stroma niż większość slalomowych tras PŚ!!! Jak sobie wyobrażasz giganta na takiej trasie otoczonej lasem??? Tadek to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to bardzo zły las wielokrotnie widziałem jak "wciągał" ludzi Potwierdzam. Wciąga. Osobiście modliłam się w locie żeby mi narty nie wciągnął bo wtedy to szukaj narty w lesie. Robert, wielkie dzięki za wyłączenie tego pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok. Wyraźnie czytałem wcześniej inny wątek Po prostu raczej nie zdążę zeskrobać rdzy ze slalomek w tak krótkim czasie Pozdrawiam marioo Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Przecież to jest otwarta, niekomercyjna impreza, wszystko na luzie. Nie rozumiem, co masz na myśli z celebracją. Chcesz przyjechać - będzie miło, sprawisz przyjemność swoją obecnością. Przyjedź po prostu. Żeby było jasne, to narty też są tą najistotniejszą kwestią spotkania. A że spotkanie tak, a nie inaczej się nazywa, to wynika z pewnej potrzeby narciarzy, która się uzewnętrzniła przed dwoma laty... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sorry ale jeśli narty mają być tylko wartością dodaną do tego "co najistotniejsze" to cokolwiek nierozsądnym z mojej strony, byłoby gnanie 900km na piwo. Z pewnością inne są Wasze odczucia ale... nadmierną celebracją samego spotkania, nie zachęcacie tych którzy jeszcze nie byli na memoriale (zwłaszcza mających trochę dalej niż rzut beretem ). Zawody skiforum też były przede wszystkim spotkaniem ale przynajmniej wiadomo było po co i jakie narty zabrać. Pozdrawiam marioo Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Jeśli bowiem uważasz, że głównym celem tego spotkania jest, aby wspólnie nażłopać się piwa czy innego zagzajeru, a pamięć o Jurku oraz wspólne nartowanie tylko pretekstem, to rzeczywiście ja niespecjalnie chętnie bym Cię tu widział, a gnanie 900 km dla piwa jest rzeczywiście idiotyzmem. Powodzenia i bezpiecznej jazdy, Przyszły Prawie Dobry Narciarzu. Zakończę: - pytaniem: skąd wywnioskowaleś, że skrzykujemy się w celu wspólnego raczenia się alkoholem - oraz prośbą: staraj się nie obrażać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
arky Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś z Lublina się wybiera?? A czy ktoś ewentualnie z Wrocławia by w sobotę mnie zgarnął z dworca pkp jakbym sam się wybrał ? Pzdr Cześć, z pewnością nie będzie problemów z dowozem Ciebie do Wrocławia w niedzielę na pociąg powrotny. Wielu przyjeżdża na zawody wcześniej niż w sobotę, choć może ktoś jeszcze się akurat wybierze w sobotę i o tym napisze tu. Za chęć przyjazdu szacuneczek W razie czego tu masz przykładowe dojazdy www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Wroc%C5%82aw&tabToken=86f1a73d3e2ec73d402a5c983ce90335&toV=c%7C72178&endCity=Bogusz%C3%B3w-Gorce&fromV=c%7C13019&tseVw=regularP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
marioo Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, przykro mi było, gdy czytałem Twój post. Ale po namyśle uznałem, ze to w zasadzie dobrze, ze nie przyjedziesz. Prawdę mówiąc, jeszcze nie napisałem nigdzie że nie przyjadę ale po takim zaproszeniu - sam rozumiesz... Pozdrawiam marioo PS. Jeśli kogokolwiek gdzieś w tym wątku obraziłem to serdecznie przepraszam - nie było to moim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jak dzieci... "prose pana ja wcoraj miałam zielone narty, a aska mi zabrała...." Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marioo, za to "brzydkie kaczatko" chcialem Cie do mnie zaprosic. Po peesie rozmyslilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi