arky Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho W ten weekend niestety jeszcze odpadam (choroba). Ale z przyjemnością spotkam się w następnym tygodniu. Mam też umówione spotkanie z Radkiem, więc działamy, mam nadzieję, że owocnie Warunki są ponoć dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 79 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 11 9 5 8 Popularne dni 26 Lut 13 27 Lut 12 4 Sty 10 24 Lut 6 Top użytkownicy w tym temacie arky 11 odpowiedzi zeberkaa 9 odpowiedzi Kaem 5 odpowiedzi radcom 8 odpowiedzi Popularne dni 26 Lut 2015 13 odpowiedzi 27 Lut 2015 12 odpowiedzi 4 Sty 2018 10 odpowiedzi 24 Lut 2016 6 odpowiedzi krzysiek358 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jesli w nastepny weekend bedziecie to dajcie znac, chetnie dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8. Arky 9. Myszka Cześć. Jutro może jeszcze nie, ale w środę postaram się być wieczorem na Dziku. Ekipa widzę jest chętna - prawidłowo , a czasu coraz mniej.. A jeszcze z wojaży, o ile dobrze kojarzę, powracali mocni zawodnicy (B4ME, Sese), a Wuers po kontuzji zgłaszał na tenisie akces - mam nadzieję nie odmówią. W każdym razie - myślmy proszę wspólnie, jak to zrobić.. Choć z informacji od Radka z Dzikowca póki co wynika, że w razie czego nie ma się co śpieszyć za bardzo, bo śniegu jest dość, a dodatkowo zapowiadany jest dobry opad. Poustalamy jeszcze kwestię noclegów przy stoku, jakby ktoś chciał. Będziemy w kontaktcie. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jak nie w najbliższy weekend to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8. Arky 9. Myszka 10. Wiktortraktor Mi się nie spieszy, jeśli nie ten weekend to póki co następne też wchodzą w grę. A o mnie to zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Aż musiałam się zalogować. Ludziska kochane, weźmy się i zróbcie coś. To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... Problem jest taki że tu nie ma zdaje się żadnego organizatora. Ropuch, nadajesz się - zostałeś przeze mnie mianowany. Radek mówi że czas nagli bo jakieś zawody, bo Wielkanoc no i wiosna, skontaktuj się z Radkiem /nie masz numeru to ci dam/, spytaj jaka data wchodzi w grę, skontaktuj się ze wszystkimi zadeklarowanymi i sprawdź co z tego zostanie. Jak zbierze się sensowna ilość dusz to nic tylko organizować się i wieszać ostateczną datę. Radek zadeklarował tyki i zawodników klubowych. Doradzam kontakt z Arky, coś może pomóc. Jeśli chętnych ze strony SF brak to straszny obciach ale trzeba będzie przełknąć tę pigułę i zorganizować spotkanie wspominkowe w kilka osób. Odmaszerować do wykonania zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... luśka Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja tam nie wiem jak się poglądowo udziela ale moze być fajnie Jak się da do będę. Jedzie się i się jest. Nie jeździ się, żeby się nie ośmieszać Kibicuje się. Starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jesli w nastepny weekend bedziecie to dajcie znac, chetnie dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8. Arky 9. Myszka Cześć. Jutro może jeszcze nie, ale w środę postaram się być wieczorem na Dziku. Ekipa widzę jest chętna - prawidłowo , a czasu coraz mniej.. A jeszcze z wojaży, o ile dobrze kojarzę, powracali mocni zawodnicy (B4ME, Sese), a Wuers po kontuzji zgłaszał na tenisie akces - mam nadzieję nie odmówią. W każdym razie - myślmy proszę wspólnie, jak to zrobić.. Choć z informacji od Radka z Dzikowca póki co wynika, że w razie czego nie ma się co śpieszyć za bardzo, bo śniegu jest dość, a dodatkowo zapowiadany jest dobry opad. Poustalamy jeszcze kwestię noclegów przy stoku, jakby ktoś chciał. Będziemy w kontaktcie. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jak nie w najbliższy weekend to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8. Arky 9. Myszka 10. Wiktortraktor Mi się nie spieszy, jeśli nie ten weekend to póki co następne też wchodzą w grę. A o mnie to zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Aż musiałam się zalogować. Ludziska kochane, weźmy się i zróbcie coś. To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... Problem jest taki że tu nie ma zdaje się żadnego organizatora. Ropuch, nadajesz się - zostałeś przeze mnie mianowany. Radek mówi że czas nagli bo jakieś zawody, bo Wielkanoc no i wiosna, skontaktuj się z Radkiem /nie masz numeru to ci dam/, spytaj jaka data wchodzi w grę, skontaktuj się ze wszystkimi zadeklarowanymi i sprawdź co z tego zostanie. Jak zbierze się sensowna ilość dusz to nic tylko organizować się i wieszać ostateczną datę. Radek zadeklarował tyki i zawodników klubowych. Doradzam kontakt z Arky, coś może pomóc. Jeśli chętnych ze strony SF brak to straszny obciach ale trzeba będzie przełknąć tę pigułę i zorganizować spotkanie wspominkowe w kilka osób. Odmaszerować do wykonania zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... luśka Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja tam nie wiem jak się poglądowo udziela ale moze być fajnie Jak się da do będę. Jedzie się i się jest. Nie jeździ się, żeby się nie ośmieszać Kibicuje się. Starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jak nie w najbliższy weekend to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... 4...... 5...... 6...... 7. Ropóh, 8. Arky 9. Myszka 10. Wiktortraktor Mi się nie spieszy, jeśli nie ten weekend to póki co następne też wchodzą w grę. A o mnie to zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Aż musiałam się zalogować. Ludziska kochane, weźmy się i zróbcie coś. To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... Problem jest taki że tu nie ma zdaje się żadnego organizatora. Ropuch, nadajesz się - zostałeś przeze mnie mianowany. Radek mówi że czas nagli bo jakieś zawody, bo Wielkanoc no i wiosna, skontaktuj się z Radkiem /nie masz numeru to ci dam/, spytaj jaka data wchodzi w grę, skontaktuj się ze wszystkimi zadeklarowanymi i sprawdź co z tego zostanie. Jak zbierze się sensowna ilość dusz to nic tylko organizować się i wieszać ostateczną datę. Radek zadeklarował tyki i zawodników klubowych. Doradzam kontakt z Arky, coś może pomóc. Jeśli chętnych ze strony SF brak to straszny obciach ale trzeba będzie przełknąć tę pigułę i zorganizować spotkanie wspominkowe w kilka osób. Odmaszerować do wykonania zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... luśka Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja tam nie wiem jak się poglądowo udziela ale moze być fajnie Jak się da do będę. Jedzie się i się jest. Nie jeździ się, żeby się nie ośmieszać Kibicuje się. Starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Aż musiałam się zalogować. Ludziska kochane, weźmy się i zróbcie coś. To może zacznijmy robić wstępną listę chętnych, żeby ułatwić pracę organizatorom 1...... 2...... 3...... Problem jest taki że tu nie ma zdaje się żadnego organizatora. Ropuch, nadajesz się - zostałeś przeze mnie mianowany. Radek mówi że czas nagli bo jakieś zawody, bo Wielkanoc no i wiosna, skontaktuj się z Radkiem /nie masz numeru to ci dam/, spytaj jaka data wchodzi w grę, skontaktuj się ze wszystkimi zadeklarowanymi i sprawdź co z tego zostanie. Jak zbierze się sensowna ilość dusz to nic tylko organizować się i wieszać ostateczną datę. Radek zadeklarował tyki i zawodników klubowych. Doradzam kontakt z Arky, coś może pomóc. Jeśli chętnych ze strony SF brak to straszny obciach ale trzeba będzie przełknąć tę pigułę i zorganizować spotkanie wspominkowe w kilka osób. Odmaszerować do wykonania zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... luśka Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja tam nie wiem jak się poglądowo udziela ale moze być fajnie Jak się da do będę. Jedzie się i się jest. Nie jeździ się, żeby się nie ośmieszać Kibicuje się. Starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja tam nie wiem jak się poglądowo udziela ale moze być fajnie Jak się da do będę. Jedzie się i się jest. Nie jeździ się, żeby się nie ośmieszać Kibicuje się. Starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem, że na Ciebie w temacie można liczyć (jesteś na miejscu), podobnie jak to, że byłem pewien, iż jako jeden z pierwszych się odezwiesz, KLASA jak zwykle.. Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Cześć Arek Splash w Czarnym Groniu jest w tym roku18 03 i raczej ten termin się nie zmieni. Zgodnie z tym co rozmawialiśmy jak w tym momencie nie mam możliwości czasowych zając się organizacja pełnowymiarowej imprezy i jeżeli coś będzie to będę myślał o niezobowiązującym spotkaniu właśnie przy okazji przejazdów przez wodę bo po prostu chciałbym spróbować a i chętnie popłakać się ze śmiechu jak się inni skąpią. Jeżeli więc dałoby radę tak spasować termin, żeby nie był to 18 03 to byłoby fantastycznie bo tez chciałbym w końcu zjechać stokiem Dzikowca. Pozdrowienia Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już mi tak nie słodź Po prostu sobie nie wyobrażam żeby w tym roku mogło mnie zabraknąć na Memoriale... Marzec zapowiada się naprawdę gorąco - jeżeli Czarny Groń i Dzikowiec wypalą, to każdy marcowy weekend będzie narciarski Jestem pewien, że Radcom z Arky'em nie dopuszczą do pokrywania się terminów Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć To ja mam nie dopuścić do pokrywania się terminów. Rozmawiałem wczoraj z Arkiem i tak się umówiliśmy. Ze względów pracowych nie dam rady zabrać się za organizację czegoś w formie zeszłorocznych warsztatów ale osobiście z pewnością będę w Czarnym Groniu i chciałbym to połączyć z WaterSplshem bo jeszcze na tej imprezie nie byłem a z filmów wiem, że jest super zabawa. Na ten termin nie mam wpływu i stąd informacja. Pozdrowienia Kluczowe będą też słowa Radcoma, na co z niecierpliwością czekamy. Pozdrowienia Radek ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Dopiero co ze stoku zlazłem. Ale telepatycznie kontaktowałem się z Mitkiem i wyszło mi, że Memoriał powinien być 11.03... Pozdrawiam, radcom Czołem! W wolnej chwili założę nowy temat (chyba jutro), póki co informacyjnie: są wolne miejsca przy stoku http://www.dzikowiec.com.pl/pokoje- jest 18 miejsc. Właściciel oczekuje zaliczki. Proponuję wstępną deklarację kto się chce pojawić i nocować, jeśli będzie trzeba poszukamy coś innego np. http://www.hotelpiotr-gorce.pl/ albo gdzie indziej (może znów w Szczawnie) Wstępnie mamy zgłoszenie Sese, Kaem, Mig, RobertK, Zeberka (mam nadzieję), Luśka, TadeuszT (mam potwierdzenie tel), ja i Mycha. Zrobię listę startową i hotelową. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja z góry się deklaruje: nocleg dla dwóch osób na cały czas trwania imprezy (pt-nd lub sb-nd w zależności jak ułożycie grafik zajęć kulturalno - oświatowych ) Jeśli ktoś jeszcze deklaruje nocleg na stoku to zaliczkę mogę wpłacać choćby dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? No jasne Konrad. Kwestia uzgodnienia miejscówki i czasu. Też mnie ostatnio wzięło, gdy widziałem Twoje z Dawidem i juniorami zdjęcia z Pomezky, gdzie tak naprawdę się z Niko pierwszy raz widziałem. Więc jak najbardziej, akurat z Kaemem co prawda wybywamy do Austrii w sobotę, ale następne tygodnie jak najbardziej wskazane . Memoriał też jest sprawą otwartą, chętni już wyrażają gotowość. A rodzina Niko - Marta, Janek już podczas ub. edycji się zadeklarowali. Jeszcze tylko Radka trzeba namówić, uzgodnić i wesprzeć Ps. Przy okazji Zaclerza, mijając w Sylwestra ośrodek wyraźnie dostrzegłem słupy pod.. chyba .. kanapę. Jeszcze poskładane, przy parkingu, ale raczej na złom ich nie zebrali w okolicy.. Więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja go nie znałem. Ale wirtualnie jestem fanem. Nawet zapoczątkowałem prywatną pielgrzymkę śladami Niko 130. Na razie Mala Upa katowana była. Teraz Zaclerz chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 .... wirtualnie jestem fanem .... Ja także, niedawno ponownie czytałem sporo jego postów, życzliwie, rozsądnie, spokojnie, szczegółowo, nie reagując na zaczepki, analizował i podpowiadał, bardzo mnie tym ujmował i w dalszym ciągu to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Przeglądałem ostatnio posty napisane przez Jurka i tak mnie ogarnęła pewna nostalgia trochę.... Może byśmy zrobili jakąś wspólna jazdę Ci którzy go znali na jakimś stoku na którym często bywał? Np zalcerz w cz? Co Wy na to ? Ja także chętnie bym się przyłączył...mieliśmy z żoną i córką to szczęście poznać i pojeździć z Niko na Pomezky.Niestety tylko jeden dzień w zasadzie parę godzin,ale jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ekipa sie zbiera powoli , czas ustalic miejsce i date. Mala upa jak najbardziej na TAK, ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 ja rowniez jeździłem tam z Jurkiem nie raz! A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 A ja nie jeździłam ale czy mogłabym ew. pojeździć z wami? Jak dla mnie bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
luśka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, tym razem bez oszustwa i lenistwa, miejsce obojętne. No w dolnośląskim oczywiście, poza granice autem nie wyjeżdżam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zostaje zatem mala upa, parkuje sie w Polsce, jezdzi w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi