Harpia Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Fredowski Za chęć zaproszenia Marioo do Ciebie, chciałem Cię zaprosić do siebie. Po przeczytaniu komentarza do peesa .........rozmyśliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Fredowski Za chęć zaproszenia Marioo do Ciebie, chciałem Cię zaprosić do siebie. Po przeczytaniu komentarza do peesa .........rozmyśliłem się Marioo, Po przeczytaniu komentarza Fredowskiego oraz Twoim peesie zapraszam Cie do siebie. Po komentarzu Harpii - bardzo miło było by w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hanka1 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
arky Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
Kaem Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kaem Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i ja także !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 i mnie raczej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaligr Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Ropoh Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi