Shaddy Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam, przepraszam, że tu, ale w dziale głoszeń nie pozwala mi wstawić tematu. Może ktoś z Was posiada a nie używa spojlery do butów mocowane na rzepa między kapciem a skorupą na szczycie cholewki. Niestety moje buty ich nie posiadają (choć mają tam rzepy), a zapożyczone od żony zdecydowanie poprawiają trzymanie mojej wąskiej łydki. Pytam, bo w sprzedaży prawie nie występują, może u kogoś leżą odłogiem... Pozdrawiam, Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Leżą A chcą trochę pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Czemu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Shaddy Napisano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Czemu nie ? Podeślij w takim razie proszę jakieś fotki i ewentualną propozycję gratyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Jak Ci baaardzo zależy:https://www.czerwona...te-cuff-spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ten widziałem ale nie jestem pewnien czy zadziała u mnie bo wygląda na dość mocno dostosowany do konkretnego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Spoilery do butów narciarskich
lobo Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Czemu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Czemu nie ? Podeślij w takim razie proszę jakieś fotki i ewentualną propozycję gratyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Jak Ci baaardzo zależy:https://www.czerwona...te-cuff-spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ten widziałem ale nie jestem pewnien czy zadziała u mnie bo wygląda na dość mocno dostosowany do konkretnego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Może jeszcze ktoś miał by na zbyciu takie spojlery? Niestety przez cienkie pęciny but jest za dużo dopięty i psuje mi to kąt stania przez co muszę mocno walczyć żeby nie być na tyłach nart. Niestety Tecnica w Mach1 ma spojlery dopiero w modelu 130 a ja mam 110. Także muszę coś dosztukować. Jak Ci baaardzo zależy:https://www.czerwona...te-cuff-spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ten widziałem ale nie jestem pewnien czy zadziała u mnie bo wygląda na dość mocno dostosowany do konkretnego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Bacek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ten widziałem ale nie jestem pewnien czy zadziała u mnie bo wygląda na dość mocno dostosowany do konkretnego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi