MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie wiem czy to nie powinno wylądować w dziale "Hyde Park" ale jak coś to mod przeniesie Czytając relację z heroicznej postawy kandydata PIS na prezydenta posła Andrzeja Dudy (przypominam że pomógł innemu posłowi PIS panu Kwiatkowskiemu, który złamał nogę) Więcej: http://tygodnikpodha...rona=1&id=26304 Rzucił mi się w oczy Antoni Macierewicz: Co możecie powiedzieć o jego postawie/pozycji? Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie A może być prezydent??? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Oczywiście wrzucajcie wszystkich nie ważne z jakiego ugrupowania politycznego czy to "lemingi" czy "pisiory" czy "komuchy" czy "Ci tacy inni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Oczywiście wrzucajcie wszystkich nie ważne z jakiego ugrupowania politycznego czy to "lemingi" czy "pisiory" czy "komuchy" czy "Ci tacy inni" Dooookopiemy im, wspólnie - wreszcie coś co nas zjednoczy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 No nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak zamieściłem w dziale humor filmik na pograniczu żartu i polityki to zostałem zrugany ze forum narciarskie to nie miejsce do tego. Ale chętnie zobaczę wybrańców narodu w nietypowej roli. Lepiej żeby zażywali trochę ruchu na świeżym powietrzu niż pili do ścięcia białka. Lepiej śmiać się z nich jak nas Ale też jestem ciekaw tego eksperymentu. MajorSki Ty prowakatorze! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Lepiej śmiać się z nich jak nas Ale też jestem ciekaw tego eksperymentu. MajorSki Ty prowakatorze! Pozdro Wiesiek Cicho cicho... sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie czy temat skończy się kłótnią polityczną, czy jednak ludzie potrafią podejść trochę bardziej na luzie i "pośmiać" się z każdego nie ważne z jakiej opcji politycznej Żeby nie było to Antek wydaje mi się że ręka z tyłu została, lekkie A, natomiast nawet jest lekko złamany w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie sposób nie zapytać o rdzeń nart, na których jeżdżą: jesion, jodła, klon, topola, a może A pan A.M. źle kije trzyma. Na oślą łączkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie wiem czy to nie powinno wylądować w dziale "Hyde Park" ale jak coś to mod przeniesie Czytając relację z heroicznej postawy kandydata PIS na prezydenta posła Andrzeja Dudy (przypominam że pomógł innemu posłowi PIS panu Kwiatkowskiemu, który złamał nogę) Więcej: http://tygodnikpodha...rona=1&id=26304 Rzucił mi się w oczy Antoni Macierewicz: Co możecie powiedzieć o jego postawie/pozycji? Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeden w czapce drugi w kasku, co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Technika bezsprzecznie nr.1 (jak do teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Posłowie na nartach - technika :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 No nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak zamieściłem w dziale humor filmik na pograniczu żartu i polityki to zostałem zrugany ze forum narciarskie to nie miejsce do tego. Ale chętnie zobaczę wybrańców narodu w nietypowej roli. Lepiej żeby zażywali trochę ruchu na świeżym powietrzu niż pili do ścięcia białka. Lepiej śmiać się z nich jak nas Ale też jestem ciekaw tego eksperymentu. MajorSki Ty prowakatorze! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Lepiej śmiać się z nich jak nas Ale też jestem ciekaw tego eksperymentu. MajorSki Ty prowakatorze! Pozdro Wiesiek Cicho cicho... sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie czy temat skończy się kłótnią polityczną, czy jednak ludzie potrafią podejść trochę bardziej na luzie i "pośmiać" się z każdego nie ważne z jakiej opcji politycznej Żeby nie było to Antek wydaje mi się że ręka z tyłu została, lekkie A, natomiast nawet jest lekko złamany w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie sposób nie zapytać o rdzeń nart, na których jeżdżą: jesion, jodła, klon, topola, a może A pan A.M. źle kije trzyma. Na oślą łączkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie wiem czy to nie powinno wylądować w dziale "Hyde Park" ale jak coś to mod przeniesie Czytając relację z heroicznej postawy kandydata PIS na prezydenta posła Andrzeja Dudy (przypominam że pomógł innemu posłowi PIS panu Kwiatkowskiemu, który złamał nogę) Więcej: http://tygodnikpodha...rona=1&id=26304 Rzucił mi się w oczy Antoni Macierewicz: Co możecie powiedzieć o jego postawie/pozycji? Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeden w czapce drugi w kasku, co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Technika bezsprzecznie nr.1 (jak do teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Posłowie na nartach - technika :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Lepiej śmiać się z nich jak nas Ale też jestem ciekaw tego eksperymentu. MajorSki Ty prowakatorze! Pozdro Wiesiek Cicho cicho... sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie czy temat skończy się kłótnią polityczną, czy jednak ludzie potrafią podejść trochę bardziej na luzie i "pośmiać" się z każdego nie ważne z jakiej opcji politycznej Żeby nie było to Antek wydaje mi się że ręka z tyłu została, lekkie A, natomiast nawet jest lekko złamany w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie sposób nie zapytać o rdzeń nart, na których jeżdżą: jesion, jodła, klon, topola, a może A pan A.M. źle kije trzyma. Na oślą łączkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie wiem czy to nie powinno wylądować w dziale "Hyde Park" ale jak coś to mod przeniesie Czytając relację z heroicznej postawy kandydata PIS na prezydenta posła Andrzeja Dudy (przypominam że pomógł innemu posłowi PIS panu Kwiatkowskiemu, który złamał nogę) Więcej: http://tygodnikpodha...rona=1&id=26304 Rzucił mi się w oczy Antoni Macierewicz: Co możecie powiedzieć o jego postawie/pozycji? Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeden w czapce drugi w kasku, co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Technika bezsprzecznie nr.1 (jak do teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Posłowie na nartach - technika :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie sposób nie zapytać o rdzeń nart, na których jeżdżą: jesion, jodła, klon, topola, a może A pan A.M. źle kije trzyma. Na oślą łączkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie wiem czy to nie powinno wylądować w dziale "Hyde Park" ale jak coś to mod przeniesie Czytając relację z heroicznej postawy kandydata PIS na prezydenta posła Andrzeja Dudy (przypominam że pomógł innemu posłowi PIS panu Kwiatkowskiemu, który złamał nogę) Więcej: http://tygodnikpodha...rona=1&id=26304 Rzucił mi się w oczy Antoni Macierewicz: Co możecie powiedzieć o jego postawie/pozycji? Jak macie inne fotki posłów to wrzucajcie Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeden w czapce drugi w kasku, co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Technika bezsprzecznie nr.1 (jak do teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Posłowie na nartach - technika :)
kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeden w czapce drugi w kasku, co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest i film z jazdy na Polczakówce Technika bezsprzecznie nr.1 (jak do teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Posłowie na nartach - technika :)
Wujot Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać czyli ten bez - nie??? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajorSki Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Więcej fotek http://www.se.pl/wyd...oku_528874.html Widać częściowo technikę chyba rzeczywiście jeden z lepiej jeżdzących posłów natomiast strasznie się wpierdziela w robotę ratowników współczuje im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Skoro ten koleś jeździ (próbuje) na nartach to ja przestaje. Pozdro Brawo! Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwazna decyzja i sluszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę że ten w kasku ma o co dbać Ja myślę,że to efekt działania pijaru Czapka ma symbolizować przywiązanie do tradycyjnych wartości a kask nowy ład taki w którym będziemy czuli się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi