jan koval Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 mam nadziej, ze w czasie weekend'u uda mi sie przedstawic nowosci Marker'a, Volkl'a i Dalbello na nast rok jest sporo nowosci, czasami zaskakujace I od razu zdradze - moj faworyt ??Shiro w dlug 203!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yes, baby!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Będziesz na ISPO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Będziesz na ISPO? juz nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nowe V werk jak dla mnie PIĘKNE. Lubię tego typu wyrazistą estetykę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nowe V werk jak dla mnie PIĘKNE. Lubię tego typu wyrazistą estetykę. ten design wylacznie w Katana Werks Inne "werki" maja inny design do rzeczy: pora na recenzje: Volkl wprowadza tzw 3D ridge - pozyjemy, zobaczymy kontynuuje UVO Cywilne GS-y do 185 z tip rocker i UVO Race (RD, ) GS- do 191 z tip rocker SL - bez tip rocker seria Code: jedyna narta dla mnie w kregu zainteresowan to Speedwall L with UVO 185 - na pewno jedna z najwszechstronniejszych nart na twardym sniegu seria RTM - dodano szerokosc 86 - szkoda, ze nie dodano dlugosci max 182 dodano cala serie VTA dla tour alpine , dodajac Inuk, Amak, Nukka, Qaniknunataq,nanuq Big mtn touring V- werks BMT 122, 109 i 94 wiec mozna przebierac, co podchodzi... freeride, czyli prawdziwa jazdaL shiro - dlugosci 173, 183, 193, i ……..203 early taper sprawia, ze juz sie szykuje na te narte katana do 191 - jest to jedna z genialnych nart i dlugosc powiedzmy 201 nie byla by chybiona seria one, two, three - znakomita seria do jazdy krotkim skretem w glebokim sniegu - chyba pierwsza narta o tych rozmiarach dla kobiet ( One Pink) all mtn mantra - musze sprobowac full rocker w tej serii - z calej oferty , mantra jest moim faworytem.. jak sprobuje wersje z full rocker dam znac narty do park i rental - pomine ……. volkl zawsze dbal o mlodszych jezdzcow - oferta "junior" dla mlpdych jezdzcow jest niesamowita………. wiazania Marker: nic nowego oprocz serii pin tour.. zawsze kocham bezpieczenstwo i marker mnie nigdy nie zawiodl…... na nast rok na pewno wezme shiro 203 nowe GS RD 191 mantry nie wezme SL RD bo nie widze zmian MARKER: (udal mi sie edit zamiast pisania nowego postu) chyba najwieksza zmiana to wprowadzenie systemu KingPin do stosowania w butach tour'owych compatibilne z butami standard 9523 kingpin sa w 3 wersjach : 10 DIN, 13 DIN i 10 Demo waga ze stoperami to 730G "podporki" pod pieta w 0, 7 i 13 stopnia uniesienia reszta wiazan to w zasadzie takie same w innych kolorach : Jester Pro w doskonalym design i DIN do 18 Scjoz ma obecnie mozliwosc przesuniecia total 6 cm! po raz pierwszy widze wyszczegolnienie akcesoriow - wazne przy wyborze np ski stoperow!!! skisstopery sa w 9 kategoriach: Duke?jester?tour sa osiagalne w szerokosciach 136/120/110/90 Duke/Jester : 85 Free i Free ten : 100 SDtandard brakes : 85 Junior : 70, 85 Tour brakes:80 i 85 KinPin: 100-125 Crampons Tour do wiazan tour i np Dukes od 70 do 120 i specjalne do KingPin: 100-125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nowe V werk jak dla mnie PIĘKNE. Lubię tego typu wyrazistą estetykę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nowe V werk jak dla mnie PIĘKNE. Lubię tego typu wyrazistą estetykę. ten design wylacznie w Katana Werks Inne "werki" maja inny design do rzeczy: pora na recenzje: Volkl wprowadza tzw 3D ridge - pozyjemy, zobaczymy kontynuuje UVO Cywilne GS-y do 185 z tip rocker i UVO Race (RD, ) GS- do 191 z tip rocker SL - bez tip rocker seria Code: jedyna narta dla mnie w kregu zainteresowan to Speedwall L with UVO 185 - na pewno jedna z najwszechstronniejszych nart na twardym sniegu seria RTM - dodano szerokosc 86 - szkoda, ze nie dodano dlugosci max 182 dodano cala serie VTA dla tour alpine , dodajac Inuk, Amak, Nukka, Qaniknunataq,nanuq Big mtn touring V- werks BMT 122, 109 i 94 wiec mozna przebierac, co podchodzi... freeride, czyli prawdziwa jazdaL shiro - dlugosci 173, 183, 193, i ……..203 early taper sprawia, ze juz sie szykuje na te narte katana do 191 - jest to jedna z genialnych nart i dlugosc powiedzmy 201 nie byla by chybiona seria one, two, three - znakomita seria do jazdy krotkim skretem w glebokim sniegu - chyba pierwsza narta o tych rozmiarach dla kobiet ( One Pink) all mtn mantra - musze sprobowac full rocker w tej serii - z calej oferty , mantra jest moim faworytem.. jak sprobuje wersje z full rocker dam znac narty do park i rental - pomine ……. volkl zawsze dbal o mlodszych jezdzcow - oferta "junior" dla mlpdych jezdzcow jest niesamowita………. wiazania Marker: nic nowego oprocz serii pin tour.. zawsze kocham bezpieczenstwo i marker mnie nigdy nie zawiodl…... na nast rok na pewno wezme shiro 203 nowe GS RD 191 mantry nie wezme SL RD bo nie widze zmian MARKER: (udal mi sie edit zamiast pisania nowego postu) chyba najwieksza zmiana to wprowadzenie systemu KingPin do stosowania w butach tour'owych compatibilne z butami standard 9523 kingpin sa w 3 wersjach : 10 DIN, 13 DIN i 10 Demo waga ze stoperami to 730G "podporki" pod pieta w 0, 7 i 13 stopnia uniesienia reszta wiazan to w zasadzie takie same w innych kolorach : Jester Pro w doskonalym design i DIN do 18 Scjoz ma obecnie mozliwosc przesuniecia total 6 cm! po raz pierwszy widze wyszczegolnienie akcesoriow - wazne przy wyborze np ski stoperow!!! skisstopery sa w 9 kategoriach: Duke?jester?tour sa osiagalne w szerokosciach 136/120/110/90 Duke/Jester : 85 Free i Free ten : 100 SDtandard brakes : 85 Junior : 70, 85 Tour brakes:80 i 85 KinPin: 100-125 Crampons Tour do wiazan tour i np Dukes od 70 do 120 i specjalne do KingPin: 100-125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi