Iru Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Pamiętam kiedyś był taki program na satelicie z jakąś austriacką TV gdzie rano leciał obraz z kamerek na stokach. Do tego grała taka charakterystyczna śmieszna muzyczka. Cz ktoś wie jak ten kanał się nazywał i czy jest dostępny na naszych platformach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Pamiętam kiedyś był taki program na satelicie z jakąś austriacką TV gdzie rano leciał obraz z kamerek na stokach. Do tego grała taka charakterystyczna śmieszna muzyczka. Cz ktoś wie jak ten kanał się nazywał i czy jest dostępny na naszych platformach? Na 3sat od 7 do 9 http://www.3sat.de/alpenpanorama/ na ORF tez cos było i tez od 7 do 9 rano i właśnie tutaj raczej oglądalismy. Nie wiem czy na naszych platformach są dostepne, wydaje mi się, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 3Sat, ORF2, Bayern3. Wszystkie z Astry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kurczę, coś ani jednej nie mogę znaleźć na nc+, a dojechałem do 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 cierpliwość matką wszelkiej wiedzy jest .... albowiem. nc+ to z Astry chyba nie leci .... chyba, znaczy Satelitę by trzeba ... Ja tymczasem na kablówcę żyję, ale wkrótce zmiana życiowego legowiska i mus satelitę trzeba sobie zafundować, na prowincję bowiem ukochaną wracam głęboką I pewnie wówczas 3SAT czy ORF będzie od listpada do kwietnia codziennie rano - na zmianę z radiową trójką - śmigało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
WLMS Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 3Sat, ORF2, Bayern3. Wszystkie z Astry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iru Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kurczę, coś ani jednej nie mogę znaleźć na nc+, a dojechałem do 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 cierpliwość matką wszelkiej wiedzy jest .... albowiem. nc+ to z Astry chyba nie leci .... chyba, znaczy Satelitę by trzeba ... Ja tymczasem na kablówcę żyję, ale wkrótce zmiana życiowego legowiska i mus satelitę trzeba sobie zafundować, na prowincję bowiem ukochaną wracam głęboką I pewnie wówczas 3SAT czy ORF będzie od listpada do kwietnia codziennie rano - na zmianę z radiową trójką - śmigało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi