wort Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam, byłem w Kasinie Wielkiej (niestety), ponieważ rodzinka tam chciała. Nagrałem kilka filmików z moją jazdą "krótkim sportowym skrętem równoległym". Proszę o korekty mojej jazdy. Trzeba wziąć też pod uwagę warunki (i jeszcze armatki to masakra) śnieg sypki bardzo głęboki, też nie miałem swoich slalomek, bo sprzedałem. Wypożyczyłem Fischer Zephyr C-line, bo za slalomki z roczników 2011-2014r chcieli 100zł za 4 godz.. Pan wypożyczalni twierdził, że to są slalomki, dobrze, że przynajmniej naostrzył je. Starałem się jechać i stosować do waszych wspaniałych rad, proszę również o korekty, bo wiem, że idealnie nie jest (nawet dobrze nie jest ) Ale warunki też na za dużo nie pozwalały.. Wyprowadzasz z kolan na stromym nie utrzmasz,ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 98 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 12 9 7 17 Popularne dni 31 Sty 39 15 Lut 22 16 Lut 13 3 Lut 12 Top użytkownicy w tym temacie lobo 12 odpowiedzi juice 9 odpowiedzi mlodzio 7 odpowiedzi JachuWojtan 17 odpowiedzi Popularne dni 31 Sty 2015 39 odpowiedzi 15 Lut 2015 22 odpowiedzi 16 Lut 2015 13 odpowiedzi 3 Lut 2015 12 odpowiedzi fredowski Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie wstawiaj takich filmow. Chcesz na sile pokazac co umiesz i nie wyszlo. Jezdzisz wiele lepiej Nic sie z takiej prezentacji nie dowiesz. Przygotuj sie do filmu wyjdzie napewno dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Tylko dziwi mnie fakt, że prowadze narty za szeroko. Prowadze je raczej na wysok barków. W jednym filmilu narta mi zakrawedziowala na glebokim puchu dlatego sie rozjechalem ale z reguly prowadze dosc blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Aj żartowniś z tego Wojtana żartowniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam, byłem w Kasinie Wielkiej (niestety), ponieważ rodzinka tam chciała. Nagrałem kilka filmików z moją jazdą "krótkim sportowym skrętem równoległym". Proszę o korekty mojej jazdy. Trzeba wziąć też pod uwagę warunki (i jeszcze armatki to masakra) śnieg sypki bardzo głęboki, też nie miałem swoich slalomek, bo sprzedałem. Wypożyczyłem Fischer Zephyr C-line, bo za slalomki z roczników 2011-2014r chcieli 100zł za 4 godz.. Pan wypożyczalni twierdził, że to są slalomki, dobrze, że przynajmniej naostrzył je. Starałem się jechać i stosować do waszych wspaniałych rad, proszę również o korekty, bo wiem, że idealnie nie jest (nawet dobrze nie jest ) Ale warunki też na za dużo nie pozwalały.. jedno okreslenie - totalna niedbalosc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... brelo Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Chyba za bardzo chcesz na siłę przeskoczyć na wyższy poziom. Nie jestem specjalistą od narciarstwa zawodniczego,nie oglądam nawet zawodników w TV ,ale oglądając film nr 1 zacząłem się o Ciebie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. P http://www.skiforum....h&fromMainBar=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pozycja chyba "trochę" nieteges, Środek ciężkości na tyłach nart - pozycja sedesowa. Narty wyrzuca przed ciebie i musisz walczyć z nimi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pozycja chyba nieteges Proszę się tym nie kierować. Znajomy korygował mi też pozycje. Poza tym normalnie tak nie jezdze. Chciałem się wzorować na Ligetym na filmie, ale wiem, że nie tędy droga. Robię 3-6 skrętów mocno, na krawędziach, po tych skrętach gdy mam większą prędkość (jazda na krawędziach przyśpiesza) albo przechylam się do przodu i jest owy krótki zeslizg później krawędź, albo już przy wyjściu zakrętu zostaje na tyłach i wylatuje. Nie zawsze tak jest, czasami uda się przejechać cała trasę i grzać na krawędziach. Czy problem leży po mojej stronie, czy to normalna kolej rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jachu weź instruktora albo umów się z kimś kto jeździ na nartach i Cię będzie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jezdziłem dość dobrze technicznie wyszkolonym znajomym. Mówił, że nie wie co jeszcze poprawić. Chociaż instruktorem nie jest i może nie dostrzegać jakiś błedów. Instruktora weźmę lecz nie mam narazie okazji wziac lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kazdy skret odchyla, jego zakonczenie i poczatek zmiany krawedzi powieksza odchylenie. Sztuka jestnie dac nartom wyjechac. Duzo wiesz wiec wyczuj ten moment i zabezpiecz sie pojsciem do przodu. Czasami ci sie udaje, popracuj nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://kompleksbeski...a-tyczkach.html Znalazłem coś takiego, w sumie ciekawe i dość tanio, a stok miarę blisko mnie. Mam pytanie, czy lepiej wziąć udział w takich treningach na tyczkach czy wziąć instruktora i szkolić się w jeździe wolnej. W tego co wiem, to jest to slalom specjalny. Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody.Taa bardzo dużo mu slalom da jak pojedzie go w pozycji z tego filmu który wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie wstawiaj takich filmow. Chcesz na sile pokazac co umiesz i nie wyszlo. Jezdzisz wiele lepiej Nic sie z takiej prezentacji nie dowiesz. Przygotuj sie do filmu wyjdzie napewno dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Tylko dziwi mnie fakt, że prowadze narty za szeroko. Prowadze je raczej na wysok barków. W jednym filmilu narta mi zakrawedziowala na glebokim puchu dlatego sie rozjechalem ale z reguly prowadze dosc blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Aj żartowniś z tego Wojtana żartowniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam, byłem w Kasinie Wielkiej (niestety), ponieważ rodzinka tam chciała. Nagrałem kilka filmików z moją jazdą "krótkim sportowym skrętem równoległym". Proszę o korekty mojej jazdy. Trzeba wziąć też pod uwagę warunki (i jeszcze armatki to masakra) śnieg sypki bardzo głęboki, też nie miałem swoich slalomek, bo sprzedałem. Wypożyczyłem Fischer Zephyr C-line, bo za slalomki z roczników 2011-2014r chcieli 100zł za 4 godz.. Pan wypożyczalni twierdził, że to są slalomki, dobrze, że przynajmniej naostrzył je. Starałem się jechać i stosować do waszych wspaniałych rad, proszę również o korekty, bo wiem, że idealnie nie jest (nawet dobrze nie jest ) Ale warunki też na za dużo nie pozwalały.. jedno okreslenie - totalna niedbalosc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... brelo Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Chyba za bardzo chcesz na siłę przeskoczyć na wyższy poziom. Nie jestem specjalistą od narciarstwa zawodniczego,nie oglądam nawet zawodników w TV ,ale oglądając film nr 1 zacząłem się o Ciebie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. P http://www.skiforum....h&fromMainBar=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pozycja chyba "trochę" nieteges, Środek ciężkości na tyłach nart - pozycja sedesowa. Narty wyrzuca przed ciebie i musisz walczyć z nimi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pozycja chyba nieteges Proszę się tym nie kierować. Znajomy korygował mi też pozycje. Poza tym normalnie tak nie jezdze. Chciałem się wzorować na Ligetym na filmie, ale wiem, że nie tędy droga. Robię 3-6 skrętów mocno, na krawędziach, po tych skrętach gdy mam większą prędkość (jazda na krawędziach przyśpiesza) albo przechylam się do przodu i jest owy krótki zeslizg później krawędź, albo już przy wyjściu zakrętu zostaje na tyłach i wylatuje. Nie zawsze tak jest, czasami uda się przejechać cała trasę i grzać na krawędziach. Czy problem leży po mojej stronie, czy to normalna kolej rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jachu weź instruktora albo umów się z kimś kto jeździ na nartach i Cię będzie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jezdziłem dość dobrze technicznie wyszkolonym znajomym. Mówił, że nie wie co jeszcze poprawić. Chociaż instruktorem nie jest i może nie dostrzegać jakiś błedów. Instruktora weźmę lecz nie mam narazie okazji wziac lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kazdy skret odchyla, jego zakonczenie i poczatek zmiany krawedzi powieksza odchylenie. Sztuka jestnie dac nartom wyjechac. Duzo wiesz wiec wyczuj ten moment i zabezpiecz sie pojsciem do przodu. Czasami ci sie udaje, popracuj nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://kompleksbeski...a-tyczkach.html Znalazłem coś takiego, w sumie ciekawe i dość tanio, a stok miarę blisko mnie. Mam pytanie, czy lepiej wziąć udział w takich treningach na tyczkach czy wziąć instruktora i szkolić się w jeździe wolnej. W tego co wiem, to jest to slalom specjalny. Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody.Taa bardzo dużo mu slalom da jak pojedzie go w pozycji z tego filmu który wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Chyba za bardzo chcesz na siłę przeskoczyć na wyższy poziom. Nie jestem specjalistą od narciarstwa zawodniczego,nie oglądam nawet zawodników w TV ,ale oglądając film nr 1 zacząłem się o Ciebie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A więc tak. Wtedy na śnieżnicy, rzeczywiście próbowałem na wyrost. Chciałem pokazać jak najlepiej umie jeździc wyszło odwrotnie. Miałem też nie swoje narty (co dla mnie ma znaczenie bardzo duże, zawsze jak mam nowe narty to pierwszy zjazd na "dupie" przejade ) i warunki też nie sprzyjały (kopny bardzo głeboki śnieg) W międzyczasie kupiłem Rossignol Sl9 Oversize Radical 2011/12. Jeździłem ze znajomym dość dobrze jezdzącym. Skorygował trochę moje błędy, powiedział, ze gdy jezdze na luzie, to moja jazda o klasę wyżej. Wczoraj byłem na Family Cap w Zawoji. Ustawiony gigant ok. 450m. Mojej grupie było 5 w tym sami zawodnicy. Jechałem na slalomkach, oni serwisówki gigantki, smarowali przed jazda pastami i wgl. Ja miałem tylko nawoskowane na gorąco. Czasy mieli ok 23s. Byłem 4 z czasem ok 26s. Wolnej jezdzie zauważyłem, że gdy jadę szybko to bardzo mocno krawędziuje, pod dużym kątem, czuje jak narty "wyrzucają" mnie w drugą stronę. Problem polega na tym, że po 3-6 skrętach zostaje na tyłach i dosłownie wyrzuca mnie w powietrze. Natomiast, gdy pochylam się bardziej do przodu, narty wpierw jadą w zeslizgu, dopiero później łapią krawędź. Czy to moja sylwetka jest zła czy tak ma być ? Narty napewno nie są niczemu winne, naostrzone jak brzytwa. Wiem, że mój opis jest niezbyt dokładny, ale nie znam terminów stricte narciarskich. Postaram się znowu coś nagrać, gdy będe miał okazje. P http://www.skiforum....h&fromMainBar=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pozycja chyba "trochę" nieteges, Środek ciężkości na tyłach nart - pozycja sedesowa. Narty wyrzuca przed ciebie i musisz walczyć z nimi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pozycja chyba nieteges Proszę się tym nie kierować. Znajomy korygował mi też pozycje. Poza tym normalnie tak nie jezdze. Chciałem się wzorować na Ligetym na filmie, ale wiem, że nie tędy droga. Robię 3-6 skrętów mocno, na krawędziach, po tych skrętach gdy mam większą prędkość (jazda na krawędziach przyśpiesza) albo przechylam się do przodu i jest owy krótki zeslizg później krawędź, albo już przy wyjściu zakrętu zostaje na tyłach i wylatuje. Nie zawsze tak jest, czasami uda się przejechać cała trasę i grzać na krawędziach. Czy problem leży po mojej stronie, czy to normalna kolej rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jachu weź instruktora albo umów się z kimś kto jeździ na nartach i Cię będzie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jezdziłem dość dobrze technicznie wyszkolonym znajomym. Mówił, że nie wie co jeszcze poprawić. Chociaż instruktorem nie jest i może nie dostrzegać jakiś błedów. Instruktora weźmę lecz nie mam narazie okazji wziac lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kazdy skret odchyla, jego zakonczenie i poczatek zmiany krawedzi powieksza odchylenie. Sztuka jestnie dac nartom wyjechac. Duzo wiesz wiec wyczuj ten moment i zabezpiecz sie pojsciem do przodu. Czasami ci sie udaje, popracuj nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://kompleksbeski...a-tyczkach.html Znalazłem coś takiego, w sumie ciekawe i dość tanio, a stok miarę blisko mnie. Mam pytanie, czy lepiej wziąć udział w takich treningach na tyczkach czy wziąć instruktora i szkolić się w jeździe wolnej. W tego co wiem, to jest to slalom specjalny. Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody.Taa bardzo dużo mu slalom da jak pojedzie go w pozycji z tego filmu który wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pozycja chyba "trochę" nieteges, Środek ciężkości na tyłach nart - pozycja sedesowa. Narty wyrzuca przed ciebie i musisz walczyć z nimi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pozycja chyba nieteges Proszę się tym nie kierować. Znajomy korygował mi też pozycje. Poza tym normalnie tak nie jezdze. Chciałem się wzorować na Ligetym na filmie, ale wiem, że nie tędy droga. Robię 3-6 skrętów mocno, na krawędziach, po tych skrętach gdy mam większą prędkość (jazda na krawędziach przyśpiesza) albo przechylam się do przodu i jest owy krótki zeslizg później krawędź, albo już przy wyjściu zakrętu zostaje na tyłach i wylatuje. Nie zawsze tak jest, czasami uda się przejechać cała trasę i grzać na krawędziach. Czy problem leży po mojej stronie, czy to normalna kolej rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jachu weź instruktora albo umów się z kimś kto jeździ na nartach i Cię będzie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jezdziłem dość dobrze technicznie wyszkolonym znajomym. Mówił, że nie wie co jeszcze poprawić. Chociaż instruktorem nie jest i może nie dostrzegać jakiś błedów. Instruktora weźmę lecz nie mam narazie okazji wziac lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kazdy skret odchyla, jego zakonczenie i poczatek zmiany krawedzi powieksza odchylenie. Sztuka jestnie dac nartom wyjechac. Duzo wiesz wiec wyczuj ten moment i zabezpiecz sie pojsciem do przodu. Czasami ci sie udaje, popracuj nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://kompleksbeski...a-tyczkach.html Znalazłem coś takiego, w sumie ciekawe i dość tanio, a stok miarę blisko mnie. Mam pytanie, czy lepiej wziąć udział w takich treningach na tyczkach czy wziąć instruktora i szkolić się w jeździe wolnej. W tego co wiem, to jest to slalom specjalny. Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Czy takie treningi pomogą mi poprawić treningi czy mogą utrwalić błędy i szkodzić? Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody.Taa bardzo dużo mu slalom da jak pojedzie go w pozycji z tego filmu który wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody.Taa bardzo dużo mu slalom da jak pojedzie go w pozycji z tego filmu który wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Godzina jazdy na trasie slalomu da ci więcej niż cały dzień jazdy swobodnej. Najlepiej gdy jest prowadzony pomiar czasu lub po prostu są to zawody. Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Z taka jazda jak jest zaprezentowana to absolutnie bez pomiaru. Ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, a nie szukać na siłę czasu. To od czasu do czasu na deser. Nieprawda. Ludziska, jeździjcie na tyczkach i startujcie w zawodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Sportowy krótki skręt równoległy - pomoc
Mitek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę się naprawdę nie sugerować filmami z kasiny. Starałem się na wyrost, a wyszło jak wyszło. Jest to 1,5h godzinna lekcja z byłym zawodnikiem i instruktorem na tyczkach. Cały czas naprowadza i poprawia błedy. Czas nie ma tutaj znaczenia, to trening. W każdy pon i cz. Mam pytanie czy lepsze będą lekcje na tyczkach czy jezdzie bez tyczek z instruktorem ? Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
m!xeR Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 JachuWojtan, przeczytaj uważnie mój pierwszy post w tym temacie, znajdziesz tam fragment traktujący o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cześć Chłopie koledzy Ci piszą jak jest a Ty jakbyś nie umiał czytać. Ta bezładna miotanina z filmów nie zmieni się w dobra jazdę choćbyś nie wiem jak chciał i ile o tym pisał. Dobrze jeżdżący kolega to dobrze jeżdżący kolega i nic więcej. Wróć do podstaw, czeka Cię praca, która zabierze sporo czasu. Tyczki to na razie marzenia, chyba, że w takiej zabawowej formie jak na FC. Jak zaakceptujesz sytuację odezwij się. Pozdrowienia Przeoczyłem na tel. Mimo wszystko wybiorę się na trening, choćby bezsensownie potłuc tyczki. Jeśli prowadzący powie, że źle z techniką, weźme instruktora. Dzięki za pomocne uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak już został poruszony temat to może ktoś zna namiary na jakąś grupę organizującą w okolicach Krakowa treningi na tyczkach ? Wiem że kiedyś były organizowane treningi na Polczakówce ale nie mogę znaleźć żadnych aktualnych namiarów.Bywam na polczakówce, teraz niestety tylko szkółki lub własna inicjatywa. :/ Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Coś mi tu nie gra? chyba wszystkim nie gra z wyjątkiem autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi