pytek23 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 eksperymentowalem I nadal staram sie znalezc "golden point" ..............dla mnie przesuniecie do przodu wydawalo sie rozwiazaniem oczywistym. ale , jak sie nieco wglebilem , przesuniecie do przodu wymusza tez odchylenie sylwetki. w moich najnowszych nartach na gleboki snieg, zamontuje na zero, albo bardziej do tylu.. Montowalem do przodu bo mialem faze jazdy switch.Nastepny zakup to juz nie twin tipy bo uznalem,ze czas na dorosla jazde.Przesuniecie do przodu wymaga jazdy w bardzo zrownowazonej,centralnej pozycji.Jesli,ktos lubi szybko I agresywnie to moze sie zdziwic jesli obciazy przody zbyt mocno.Generalnie trzeba wiedziec co sie chce zanim przesuniemy wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 61 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 11 9 11 7 Popularne dni 30 Sty 9 31 Sty 9 24 Lis 7 27 Sty 5 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 11 odpowiedzi pytek23 9 odpowiedzi bartas73 11 odpowiedzi Hilly_billy 7 odpowiedzi Popularne dni 30 Sty 2015 9 odpowiedzi 31 Sty 2015 9 odpowiedzi 24 Lis 2016 7 odpowiedzi 27 Sty 2015 5 odpowiedzi fredowski Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 OK powiedzmy,ze zrozumialem.A tak na marginesie od kilku lat kazda z moich nart ma wiazania przesuniete do przodu 0 0.5-1cm. No nie mow, ze jestes takim wirtuozem narciarstwa. Jeden cm w szerokich nartach na ktorych jechales jest niewyczuwalny. Co ja mam powiedziec. Malo jest tu kolezanek i kolegow co przestawiali wiazania a bylo to tak: wiertarka i leciales 3 albo 4 dziury z przodu, czekaj, z przodu byly tez tylko 2 dziury do wiercenia + 4 z tylu i na gorke Kiedys to byl jedyny sposob na zmiane skretnosci nart. Dzis zastepuje to znakomicie rozna dlugosc, taliowanie itd. Jezeli przestawialismy to o 5 cm(przy narcie ca 2m) Te 5 cm wyczuwalne na poczatku mozna porownac do odczuc przy zmianie nart. Wieloletni narciarz szybko sie przystosowuje do tych zmian i jedzie jak "swoje". Co do zbyt duzego docisku dziobow, to blad narciarza. Raz, drugi czujesz/widziesz jak ryjesz snieg na trzeci skret nie czekasz, tylko wlaczasz nowa regulacje balansem przod-tyl. ps. W centralnej zrownowazonej pozycji to mozna ladnie stac. Macieju czytaj! we Wloszech masz teoretyczny egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No nie mow, ze jestes takim wirtuozem narciarstwa. Jeden cm w szerokich nartach na ktorych jechales jest niewyczuwalny. Co ja mam powiedziec. Malo jest tu kolezanek i kolegow co przestawiali wiazania a bylo to tak: wiertarka i leciales 3 albo 4 dziury z przodu, czekaj, z przodu byly tez tylko 2 dziury do wiercenia + 4 z tylu i na gorke Kiedys to byl jedyny sposob na zmiane skretnosci nart. Dzis zastepuje to znakomicie rozna dlugosc, taliowanie itd. Jezeli przestawialismy to o 5 cm(przy narcie ca 2m) Te 5 cm wyczuwalne na poczatku mozna porownac do odczuc przy zmianie nart. Wieloletni narciarz szybko sie przystosowuje do tych zmian i jedzie jak "swoje". Co do zbyt duzego docisku dziobow, to blad narciarza. Raz, drugi czujesz/widziesz jak ryjesz snieg na trzeci skret nie czekasz, tylko wlaczasz nowa regulacje balansem przod-tyl. ps. W centralnej zrownowazonej pozycji to mozna ladnie stac. Macieju czytaj! we Wloszech masz teoretyczny egzamin. Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Pytek - nie widzisz, ze marnujesz czas na teoretyczne dywagacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 stanales w pol drogi............to nie jest narta powde3r - to sie lapie na big mtn PS: drugi tydzien marca - Jackson ostatni tydzien lutego Snowbird - zapraszam Mam nadzieję ze będzie mi się fajniej jeździło niż na 9 letnich fisherach rx8;) W lutym będziemy w Ischgl. Do Jackson zawszę chciałem pojechać. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł żebyśmy jeździli razem. Ja nie za bardzo ogarniam jeszcze, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Szukam nart na powder, Co myślicie o tej narcie? http://outletnart.pl...ond-176-cm.html Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 OK powiedzmy,ze zrozumialem.A tak na marginesie od kilku lat kazda z moich nart ma wiazania przesuniete do przodu 0 0.5-1cm. No nie mow, ze jestes takim wirtuozem narciarstwa. Jeden cm w szerokich nartach na ktorych jechales jest niewyczuwalny. Co ja mam powiedziec. Malo jest tu kolezanek i kolegow co przestawiali wiazania a bylo to tak: wiertarka i leciales 3 albo 4 dziury z przodu, czekaj, z przodu byly tez tylko 2 dziury do wiercenia + 4 z tylu i na gorke Kiedys to byl jedyny sposob na zmiane skretnosci nart. Dzis zastepuje to znakomicie rozna dlugosc, taliowanie itd. Jezeli przestawialismy to o 5 cm(przy narcie ca 2m) Te 5 cm wyczuwalne na poczatku mozna porownac do odczuc przy zmianie nart. Wieloletni narciarz szybko sie przystosowuje do tych zmian i jedzie jak "swoje". Co do zbyt duzego docisku dziobow, to blad narciarza. Raz, drugi czujesz/widziesz jak ryjesz snieg na trzeci skret nie czekasz, tylko wlaczasz nowa regulacje balansem przod-tyl. ps. W centralnej zrownowazonej pozycji to mozna ladnie stac. Macieju czytaj! we Wloszech masz teoretyczny egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No nie mow, ze jestes takim wirtuozem narciarstwa. Jeden cm w szerokich nartach na ktorych jechales jest niewyczuwalny. Co ja mam powiedziec. Malo jest tu kolezanek i kolegow co przestawiali wiazania a bylo to tak: wiertarka i leciales 3 albo 4 dziury z przodu, czekaj, z przodu byly tez tylko 2 dziury do wiercenia + 4 z tylu i na gorke Kiedys to byl jedyny sposob na zmiane skretnosci nart. Dzis zastepuje to znakomicie rozna dlugosc, taliowanie itd. Jezeli przestawialismy to o 5 cm(przy narcie ca 2m) Te 5 cm wyczuwalne na poczatku mozna porownac do odczuc przy zmianie nart. Wieloletni narciarz szybko sie przystosowuje do tych zmian i jedzie jak "swoje". Co do zbyt duzego docisku dziobow, to blad narciarza. Raz, drugi czujesz/widziesz jak ryjesz snieg na trzeci skret nie czekasz, tylko wlaczasz nowa regulacje balansem przod-tyl. ps. W centralnej zrownowazonej pozycji to mozna ladnie stac. Macieju czytaj! we Wloszech masz teoretyczny egzamin. Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Pytek - nie widzisz, ze marnujesz czas na teoretyczne dywagacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 stanales w pol drogi............to nie jest narta powde3r - to sie lapie na big mtn PS: drugi tydzien marca - Jackson ostatni tydzien lutego Snowbird - zapraszam Mam nadzieję ze będzie mi się fajniej jeździło niż na 9 letnich fisherach rx8;) W lutym będziemy w Ischgl. Do Jackson zawszę chciałem pojechać. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł żebyśmy jeździli razem. Ja nie za bardzo ogarniam jeszcze, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Szukam nart na powder, Co myślicie o tej narcie? http://outletnart.pl...ond-176-cm.html Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pytek23 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No nie mow, ze jestes takim wirtuozem narciarstwa. Jeden cm w szerokich nartach na ktorych jechales jest niewyczuwalny. Co ja mam powiedziec. Malo jest tu kolezanek i kolegow co przestawiali wiazania a bylo to tak: wiertarka i leciales 3 albo 4 dziury z przodu, czekaj, z przodu byly tez tylko 2 dziury do wiercenia + 4 z tylu i na gorke Kiedys to byl jedyny sposob na zmiane skretnosci nart. Dzis zastepuje to znakomicie rozna dlugosc, taliowanie itd. Jezeli przestawialismy to o 5 cm(przy narcie ca 2m) Te 5 cm wyczuwalne na poczatku mozna porownac do odczuc przy zmianie nart. Wieloletni narciarz szybko sie przystosowuje do tych zmian i jedzie jak "swoje". Co do zbyt duzego docisku dziobow, to blad narciarza. Raz, drugi czujesz/widziesz jak ryjesz snieg na trzeci skret nie czekasz, tylko wlaczasz nowa regulacje balansem przod-tyl. ps. W centralnej zrownowazonej pozycji to mozna ladnie stac. Macieju czytaj! we Wloszech masz teoretyczny egzamin. Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Najwiecej przesunalem o 2 cm nie lubie tysiaca dziur w narcie wiec mimo,ze brakowalo przodu dostosowalem jazde i bylo ok.Uwierz lub nie ale w ostatnich szerokich dechach jakie mialem Salomon 2 108 przesuniecie o 1 cm powodowalo spora zmiane jej zachowania. Pytek - nie widzisz, ze marnujesz czas na teoretyczne dywagacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 stanales w pol drogi............to nie jest narta powde3r - to sie lapie na big mtn PS: drugi tydzien marca - Jackson ostatni tydzien lutego Snowbird - zapraszam Mam nadzieję ze będzie mi się fajniej jeździło niż na 9 letnich fisherach rx8;) W lutym będziemy w Ischgl. Do Jackson zawszę chciałem pojechać. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł żebyśmy jeździli razem. Ja nie za bardzo ogarniam jeszcze, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Szukam nart na powder, Co myślicie o tej narcie? http://outletnart.pl...ond-176-cm.html Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Hilly_billy Napisano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 stanales w pol drogi............to nie jest narta powde3r - to sie lapie na big mtn PS: drugi tydzien marca - Jackson ostatni tydzien lutego Snowbird - zapraszam Mam nadzieję ze będzie mi się fajniej jeździło niż na 9 letnich fisherach rx8;) W lutym będziemy w Ischgl. Do Jackson zawszę chciałem pojechać. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł żebyśmy jeździli razem. Ja nie za bardzo ogarniam jeszcze, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Szukam nart na powder, Co myślicie o tej narcie? http://outletnart.pl...ond-176-cm.html Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Szukam nart na powder, Co myślicie o tej narcie? http://outletnart.pl...ond-176-cm.html Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy
Mitek Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nie... ale to moje prywatne zdanie. Ja na "śnieżek" mam K2 Anexy 112 pod butem i... pięknie płyną! tylko coraz rzadziej jest gdzie popłynąć! Cześć Wydaje mi się, że najpierw trzeba dokonać szczegółowej analizy śniegu w ulubionym rejonie przez przynajmniej 5-6 lat. To absolutne minimum aby próbować wybrać nartę na dany rejon w danym okresie. Do tego dochodzi szczegółowa analiza danej narty - najlepiej na przestrzeni pięciu sześciu lat co najmniej. Jeżeli wszystko wyjdzie OK może ja sprzedać ze swoim nazwiskiem jako souveniier. .....jak On to wymówił Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Nart freeride - poczatkujacy
Veteran Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Mnie się podobają "Sztykli". Fajna zieleń. Przód dość szeroki, trzeba go tylko wydostać ze śniegu i będzie OK! To model z ABS, ESP i paroma innymi gadżetami. Jak się dało jeździć po puchu bez tych ułatwień, to co dopiero z nimi. Pozdrawiam akurat stoeckli w temacie "poza trase" zostal daleeeeeeeeko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Olaaa90 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj Dzięki Ola za wiadomość i odświeżenie mojego, prawie 3 letniego wątku;) Deski już kupiłem, a trenera nie szukam. To fajne forum jest. Nie psuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi