robbb Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam mam zamiar podjac nauke na nartach, jednak obawiam sie iz moge miec problem z kolanem, ok 10 lat temu przy wypychaniu auta skrecilem kolano, tj przemieszcenie rzepki, szpital rtg (z tego do pamietam lekarz sprawdzal,czy cos pozrywane i popekane, ale mowil ze na szczescie ok, ale teraz z pesrpektywy lat raczej im nie ufam, mam na mysli publiczna sluzbe zdrowia)i chyba 6tyg gipsu, z kolanem nie mam problemow(troche "strzela" ale w wiekszosci stawow tak mam), obawiam sie kontuzji moja waga to ok 110kg , aktywnosc to ok 20km (od ok 3lat)tygodniowo biegania i rower w lato. Jakie musze wykonac badania aby zaryzykowac przygode ze sniegiem? Podobnie wyglądający uraz miałem w marcu 2014. Kolano skręciłem w górach wychodząc w zimie na Zawrat. Sam sobie je przestawiłem z powrotem i poszedłem dalej jak gdyby nigdy nic. Tak samo miałem gips i coś tam chrupnie od czasu do czasu. Ważę ciut mniej - ok 90 kg. Jeździłem na nartach już wcześniej. Teraz jeżdżę więcej, szybciej i częściej. Biegam tez tygodniowo ok 12 km. A dla poprawy samopoczucia na stok ubieram na kolano zwykłą opaskę uciskową która w ogóle mi nie przeszkadza. Żadnych badań nie robiłem ani zaraz po urazie ani później. Był zrobiony tylko rentgen przed zagipsowaniem nogi. Ja miałem w tamtym roku ,a po 10 latach to już chyba luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 lat później... AlexRose Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Cześć, mam dla ciebie stronę internetową, która zebrała najlepsze kasyna, to Profy. Są automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. są zakłady sportowe z wysokimi kursami. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna i przejrzysta. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. Oto strona internetowa zdrapki na prawdziwe pieniądze https://polskiekasynaonline24.com/zdrapki-online/ . Tutaj możesz się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze, nie daj się ponieść emocjom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... karlfielder Napisano 24 Czerwca Udostępnij Napisano 24 Czerwca W pełni zgadzam się z faktem, że hazard jest świeżą i rozsądną rzeczą, ponieważ ta forma zarobków staje się obecnie coraz bardziej popularna. Więc tak, możesz się wzbogacić. Nurkowanie gdzie masz okazję zajrzeć do źródła bukmacherskiego i przeczytać o głównych zaletach na jego temat. Wszystko, co musisz zrobić, to kliknąć link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
AlexRose Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Cześć, mam dla ciebie stronę internetową, która zebrała najlepsze kasyna, to Profy. Są automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. są zakłady sportowe z wysokimi kursami. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna i przejrzysta. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. Oto strona internetowa zdrapki na prawdziwe pieniądze https://polskiekasynaonline24.com/zdrapki-online/ . Tutaj możesz się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze, nie daj się ponieść emocjom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlfielder Napisano 24 Czerwca Udostępnij Napisano 24 Czerwca W pełni zgadzam się z faktem, że hazard jest świeżą i rozsądną rzeczą, ponieważ ta forma zarobków staje się obecnie coraz bardziej popularna. Więc tak, możesz się wzbogacić. Nurkowanie gdzie masz okazję zajrzeć do źródła bukmacherskiego i przeczytać o głównych zaletach na jego temat. Wszystko, co musisz zrobić, to kliknąć link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi