star Napisano 20 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2024 Stare narty, ale nowe spodnie... poszedłem po kluczu królewskim (vi)king 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) BpS tuż, tuż… Edytowane 8 Grudnia 2024 przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2024 Narciarskie tym razem… 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2024 Poszedłem oddać latarkę. Idą święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 Jeszcze jedna fotka z wczorajszej wycieczki, kończącej dla mnie rok 2024 na nartach. Jutro go North-East na święta w rodzinne łódzko-mazowiecka-łowickie strony... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Czeskie helikoptery nie mogą u nas lądować choć z HK 18min a z Wrocka 44min ponoć. Ruch po stronie polityków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia W Krk pada… wyjeżdżając z tunelu na s3 wraca wiosna… gdy po drugiej stronie zima, dwa światy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Wypominki z wczora... warun świetny... na twardej bazie około 20cm świeżego... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) Krk Edytowane 12 Stycznia przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Pełnia… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Za dnia… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia SzymQ dzięki za namiary, narty kupione, pasują do butów i do fok... stówkę urwałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia @star ATK Crest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, brachol napisał: @star ATK Crest? Tak. Czemu pytasz? W moich starych był jakiś speedturn Dynafita. Edytowane 26 Stycznia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 1 minutę temu, star napisał: Tak. W moich jakiś speedturn Dynafita. Też mam takie, muszę się w końcu w tym sezonie wybrać na tury... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, brachol napisał: Też mam takie, muszę się w końcu w tym sezonie wybrać na tury... U Ciebie też jest jakiś problemik z blokowaniem do podejścia tego przodu? A jakie masz narty i buty? Koniecznie powinieneś, warunki w Krk np były już kilka razy super. Teraz trochę gorzej pewno. Edytowane 26 Stycznia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 5 minut temu, star napisał: U Ciebie też jest jakiś problemik z blokowaniem do podejścia tego przodu? A jakie masz narty i buty? Koniecznie powinieneś, warunki w Krk np były już kilka razy super. Teraz trochę gorzej pewno. Z blokowaniem nie mam problemu, działa elegancko. Buty Scarpa Maestrale, narty Hagan Core 89. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 9 minut temu, brachol napisał: Z blokowaniem nie mam problemu, działa elegancko. Buty Scarpa Maestrale, narty Hagan Core 89. Szerokie. Musisz czekać na dużo dobrego śniegu;-) taki wariant zjazdowy raczej. Dostojny. A przypomnij skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 5 minut temu, star napisał: Szerokie. Musisz czekać na dużo dobrego śniegu;-) taki wariant zjazdowy raczej. Dostojny. A przypomnij skąd jesteś? Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 1 minutę temu, brachol napisał: Poznań Czyli Karkonosze pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Teraz, star napisał: Czyli Karkonosze pasują. Jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia W sobotę byłem z żoną na Stożku (wejście z Głębiec) - rekord rodziny na odcinku powrotnym do stacji kolejowej pobity - zdążyliśmy o włos. A to z powodu długiego czekania na pierogi w schronisku - z drugiej strony - warto było czekać. Warunki dla koneserów - mało śniegu na podejściu (długo szedłem w adidasach) i błotniście na zjeździe trasą. Ale i tak fajnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego W dniu 26.01.2025 o 18:09, brachol napisał: @star ATK Crest? Na jakich ustawieniach podporki chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 48 minut temu, star napisał: Na jakich ustawieniach podporki chodzisz? W sumie wyboru ni ma l inaczej niż w dynaficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Nowe rozdanie... https://www.skionline.pl/forum/topic/43167-w-góry-na-skitury-20242025/page/6/#comment-410362 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi