m!xeR Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 bakkz, jesteś z Krakowa ? Odezwij się do mnie jutro to coś doradzę bo mam pomysł dla Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Czytając Twoje posty,stwierdzam że brak Tobie kultury osobistej. Wypowiadając się na forum powinieneś zachować chociaż trochę dobrego smaku. Pozdrawiam Kolego jesteś w błędzie .Moje posty są tylko ! kąśliwe do osoby o nicku Robertk Mam ku temu powody i to nie ja zacząłem , ale pamiętam .... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przy okazji to zamiast zmieniać narty wykup kilka lekcji u dobrego instruktora i niech poprawi Ci pozycję na nartach boa siedzisz na tyłach i do tego wchodzisz w skręt z łyżwy. Wiele złego można powiedzieć o mojej jeździe, ale w przypadku siedzenia na tyłach, to niestety chybiona uwaga. Problem jest odwrotny, za mocno cisnę na języki i muszę pamiętać o lekkim odpuszczaniu i przechodzeniu do pozycji neutralnej. W kwestii łyżwy – możesz mieć rację – od roku nie mam nagrania, ciężko mi powiedzieć, czy problem nadal występuje, choć ślady na śniegu tego nie potwierdzają. Mimo to dziękuję za sugestię, zwrócę na to baczniejszą uwagę. Muszę się zobaczyć, a nie ma mnie kto nagrać. m!xeR, głównie jestem w Nowy Sączu teraz. Zgadamy się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Komórki mają jedną niezaprzeczalną i bezdyskusyjną zaletę (a może wadę?): swoich niepowodzeń narciarskich nie da się tłumaczyć kiepskimi nartami....... :-). PozdrawiamM Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, są takie i takie, lepsze do tego i tego. Natomiast są mniej lub bardziej kiepscy narciarze. I tacy, w związku z tym, którzy nieodpowiednio jeżdżą na danej narcie, cokolwiek i jakkolwiek by to oznaczało. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Pewnie, że tak. Ale wtedy nie jedziesz na niej wściekłego slalomu czy czegoś na jego kształt tylko ślizgasz się inaczej, np. przycinasz na szybko flexem i ciśniesz na shortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki – brać czy kichać sprawę? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przy okazji to zamiast zmieniać narty wykup kilka lekcji u dobrego instruktora i niech poprawi Ci pozycję na nartach boa siedzisz na tyłach i do tego wchodzisz w skręt z łyżwy. Wiele złego można powiedzieć o mojej jeździe, ale w przypadku siedzenia na tyłach, to niestety chybiona uwaga. Problem jest odwrotny, za mocno cisnę na języki i muszę pamiętać o lekkim odpuszczaniu i przechodzeniu do pozycji neutralnej. W kwestii łyżwy – możesz mieć rację – od roku nie mam nagrania, ciężko mi powiedzieć, czy problem nadal występuje, choć ślady na śniegu tego nie potwierdzają. Mimo to dziękuję za sugestię, zwrócę na to baczniejszą uwagę. Muszę się zobaczyć, a nie ma mnie kto nagrać. m!xeR, głównie jestem w Nowy Sączu teraz. Zgadamy się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Komórki mają jedną niezaprzeczalną i bezdyskusyjną zaletę (a może wadę?): swoich niepowodzeń narciarskich nie da się tłumaczyć kiepskimi nartami....... :-). PozdrawiamM Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, są takie i takie, lepsze do tego i tego. Natomiast są mniej lub bardziej kiepscy narciarze. I tacy, w związku z tym, którzy nieodpowiednio jeżdżą na danej narcie, cokolwiek i jakkolwiek by to oznaczało. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Pewnie, że tak. Ale wtedy nie jedziesz na niej wściekłego slalomu czy czegoś na jego kształt tylko ślizgasz się inaczej, np. przycinasz na szybko flexem i ciśniesz na shortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki – brać czy kichać sprawę?
juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Komórki mają jedną niezaprzeczalną i bezdyskusyjną zaletę (a może wadę?): swoich niepowodzeń narciarskich nie da się tłumaczyć kiepskimi nartami....... :-). PozdrawiamM Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, są takie i takie, lepsze do tego i tego. Natomiast są mniej lub bardziej kiepscy narciarze. I tacy, w związku z tym, którzy nieodpowiednio jeżdżą na danej narcie, cokolwiek i jakkolwiek by to oznaczało. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Pewnie, że tak. Ale wtedy nie jedziesz na niej wściekłego slalomu czy czegoś na jego kształt tylko ślizgasz się inaczej, np. przycinasz na szybko flexem i ciśniesz na shortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki – brać czy kichać sprawę?
mig Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Hola, hola, może to i trochę truizm, ale nie ma kiepskich nart, pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Pewnie, że tak. Ale wtedy nie jedziesz na niej wściekłego slalomu czy czegoś na jego kształt tylko ślizgasz się inaczej, np. przycinasz na szybko flexem i ciśniesz na shortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
juice Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 pod warunkiem, że są nowe.... Spróbowałbyś na moich pierwszych slalomkach Head i SL - model sprzed >10lat i po wypozyczalni, to zmienisz zdanie - slalomki przypominają tylko kształtem.... Pewnie, że tak. Ale wtedy nie jedziesz na niej wściekłego slalomu czy czegoś na jego kształt tylko ślizgasz się inaczej, np. przycinasz na szybko flexem i ciśniesz na shortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bakkz Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobra, złamałem się i kupiłem slalomki od Tomassona – HEAD i.supershape 165 cm R=11,4 m. Wczoraj byłem na nich pierwszy raz. Podszedłem do nich z pewną dozą nieśmiałości. Po kilku zjazdach okazało się, że nie do końca potrzebnie. Całkiem to ustrojstwo kulturalne. Inicjacja skrętu i przeciążenie dały taki efekt: i pełnego banana na twarzy. Wczoraj jeździliśmy z kordianemkw na Jaworzynie Krynickiej i w sumie na pierwszy raz dla ogarnięcia sprzętu przydałoby się coś bardziej płaskiego. Choć wydaje mi się, że poradziłem sobie całkiem dobrze. Na czerwonych trasach było bardzo w porządku, zwinność i możliwość zacieśniania łuku rewelacyjna. Ale głaskałem się z nimi i myślę że jeszcze pokażą pazur (dzisiaj dały już przedsmak na Azotach, jak przy większej prędkości je mocniej krawędziowałem). Nie radziłem sobie dobrze z kontrolą narty przy większej prędkości. Na czarnej trasie, jadąc podkręconym skrętem, narty uślizgiwały nieco bardziej niż bym sobie tego życzył. Jestem przekonany, że trochę temu uda się zaradzić poprawą pozycji, ale ciężko spodziewać się podparcia oferowanego przez dłuższą nartę. Żeby się zbytnio nie rozpisywać: jestem bardzo zadowolony. To świetne narty, które z pewnością dadzą mi wiele frajdy, choć wymagają wzmożonej uwagi, wybaczają mniej niż K2 Charger. Wielkie dzięki dla wszystkich podpowiadaczy za sugestie i cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi