paw1 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wyjazdy które mogę polecić to Ilewicz na Turnie. Piątek trening GS, sobota rano GS, wieczorem SL, niedziela rano SL. Najbardziej race najlepij jeżdżący uczestnicy. Szafrański Mosty piątek sobota niedziela a czasem również czwartek . Dobra organizacja raczej tylko GS i lub trochę bojek /SL. Skiracingdays raczej tylko wyjazdy 5 dniowe najczęściej do Włoch S. Candido dobra organizacja dobry stok raczej tylko GS. O innych z którymi byłem i już nie pojadę nie będę pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Wyjazdy które mogę polecić to Ilewicz na Turnie. Piątek trening GS, sobota rano GS, wieczorem SL, niedziela rano SL. Najbardziej race najlepij jeżdżący uczestnicy. Szafrański Mosty piątek sobota niedziela a czasem również czwartek . Dobra organizacja raczej tylko GS i lub trochę bojek /SL. Skiracingdays raczej tylko wyjazdy 5 dniowe najczęściej do Włoch S. Candido dobra organizacja dobry stok raczej tylko GS. O innych z którymi byłem i już nie pojadę nie będę pisał. Dzięki za info, chociaż możesz podać ten drugi biegun. Zawsze to też info ;-) Ja ze swojej strony i doświadczenia mogę polecić: Fabryka Narciarzy - tani nie jest, ale organizacyjnie super, treningowo .. najwięcej się nauczyłem, chociaż tyczki wąchałem tylko raz ... sorki dwa razy, drugi raz podczas zawodów Bartek Ptak - dobra opcja jak ktoś chce tyczkami się pobawić i nabawić się kompleksów ile brakuje do czołówki amatorów ;-) na wyjazdach nie byłem, walczyłem z tyczkami... nieskutecznie :-( Dolomity Tour - jaka cena taka jakość, dzieci były zadowolone z treningów, rodzice ...szkoleń Niet JafiSport - nieźle organizacyjnie, szkolenia raczej dla dzieci, niby dla rodziców też są, ale może słabo trafiłem pozdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dzięki za info, chociaż możesz podać ten drugi biegun. Zawsze to też info ;-) Ja ze swojej strony i doświadczenia mogę polecić: Fabryka Narciarzy - tani nie jest, ale organizacyjnie super, treningowo .. najwięcej się nauczyłem, chociaż tyczki wąchałem tylko raz ... sorki dwa razy, drugi raz podczas zawodów Bartek Ptak - dobra opcja jak ktoś chce tyczkami się pobawić i nabawić się kompleksów ile brakuje do czołówki amatorów ;-) na wyjazdach nie byłem, walczyłem z tyczkami... nieskutecznie :-( Dolomity Tour - jaka cena taka jakość, dzieci były zadowolone z treningów, rodzice ...szkoleń Niet JafiSport - nieźle organizacyjnie, szkolenia raczej dla dzieci, niby dla rodziców też są, ale może słabo trafiłem pozdr Robert Dlatego ja wolę i super jestem zadowolony Z Tadzia Skowrońskiego i na eksperymenty mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Rozumiem ,że lepiej się znasz niż licencjonowany trener narciarstwa alpejskiego PZN. Skąd czerpiesz swoją ogromną wiedze i jakie masz doświadczenie? doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak też myślałem. a ty gdzie trenowaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dzięki za info, chociaż możesz podać ten drugi biegun. Zawsze to też info ;-) Ja ze swojej strony i doświadczenia mogę polecić: Fabryka Narciarzy - tani nie jest, ale organizacyjnie super, treningowo .. najwięcej się nauczyłem, chociaż tyczki wąchałem tylko raz ... sorki dwa razy, drugi raz podczas zawodów Bartek Ptak - dobra opcja jak ktoś chce tyczkami się pobawić i nabawić się kompleksów ile brakuje do czołówki amatorów ;-) na wyjazdach nie byłem, walczyłem z tyczkami... nieskutecznie :-( Dolomity Tour - jaka cena taka jakość, dzieci były zadowolone z treningów, rodzice ...szkoleń Niet JafiSport - nieźle organizacyjnie, szkolenia raczej dla dzieci, niby dla rodziców też są, ale może słabo trafiłem pozdr Robert Dlatego ja wolę i super jestem zadowolony Z Tadzia Skowrońskiego i na eksperymenty mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Rozumiem ,że lepiej się znasz niż licencjonowany trener narciarstwa alpejskiego PZN. Skąd czerpiesz swoją ogromną wiedze i jakie masz doświadczenie? doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak też myślałem. a ty gdzie trenowaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Rozumiem ,że lepiej się znasz niż licencjonowany trener narciarstwa alpejskiego PZN. Skąd czerpiesz swoją ogromną wiedze i jakie masz doświadczenie? doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak też myślałem. a ty gdzie trenowaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 doswiadczenie?,jezdzilo sie troche na górce za stodolom a trenowal mni szwagier, Tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak też myślałem. a ty gdzie trenowaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak też myślałem. a ty gdzie trenowaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem?
wort Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a ty gdzie trenowaleś? Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Szkolenie na tyczkach czy z instruktorem?
raceman Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podobnie jak ty no to reprezentujemy ten sam poziom Podobnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi