Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Oglądam już po raz n-ty filmiki wstawione w wątku o "skali umiejętności". Wytłumaczcie mi coś proszę... to, że oni mają biodra z gumy, wyrzucają nogi hen daaaalekoooo na prawo i lewo i tak się składają podczas jazy, czy jest to efektem tego,ze Ci narciarze jeżdzą od dziecka ? Czy nie jeżdżacy od dziecka może nauczyć się takiej jazdy ? I jeszcze jedno- czy aby się tak mocno zlozyć podczas skrętu, to jest potrzeba jakaś kosmiczna prędkość ? Czy na w marę łagodym stoku, kiedy nie można rozwinąć prędkości światła też da się to zrobić ? Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nauczyc się takiej jazdy mozna, nie koniecznie zaczynac od dziecka. Na plaskim stoku bez odpowiedniej minimalnej prędkosci nie da się bardzo mocno wyrzucic ekstremalnie daleko w bok nog. Przy odpowiedniej prędkosci, gdy postawimy ostro narty w poprzeg stoku, zadziala sila odsrodkowa, ( trzeba ją poczuc na dolnej narcie), wtedy mozna juz będzie wyrzucac biodra w prawo i w lewo... Myslę, ze przyjdzie na to czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 wczoraj widziałem przecudnie jeżdżącego gościa na czymś, co się nazywa monoski na medycynie się nie znam, ale wyglądało na to, że ten osobnik bioder nie posiadał w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nauczyc się takiej jazdy mozna, nie koniecznie zaczynac od dziecka. Na plaskim stoku bez odpowiedniej minimalnej prędkosci nie da się bardzo mocno wyrzucic ekstremalnie daleko w bok nog. Przy odpowiedniej prędkosci, gdy postawimy ostro narty w poprzeg stoku, zadziala sila odsrodkowa, ( trzeba ją poczuc na dolnej narcie), wtedy mozna juz będzie wyrzucac biodra w prawo i w lewo... Myslę, ze przyjdzie na to czas... moim zdaniem czymś zupełnie różnym jest "wyrzucenie" biodra w skręcie długim gigantowym a krótkim (podejrzewam, że raczej o to Wam chodziło a w mono to na 100%). W pierwszym pozwala zachować równowagę i maksymalnie dociążyć narty a w drugim przypadku to jest wytrącenie z równowagi aby wydłużyć tor jazdy nart względem środka ciężkości. Wtedy sporo rzeczy dzieje się niejako automatycznie i bez wysiłku np opóźnienie nart względem środka ciężkości w fazie wejścia w skręt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . Oj, równie czesto maja dość luźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 wczoraj widziałem przecudnie jeżdżącego gościa na czymś, co się nazywa monoski na medycynie się nie znam, ale wyglądało na to, że ten osobnik bioder nie posiadał w ogóle Czy to było coś takiego? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . Oj, równie czesto maja dość luźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 wczoraj widziałem przecudnie jeżdżącego gościa na czymś, co się nazywa monoski na medycynie się nie znam, ale wyglądało na to, że ten osobnik bioder nie posiadał w ogóle Czy to było coś takiego? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 wczoraj widziałem przecudnie jeżdżącego gościa na czymś, co się nazywa monoski na medycynie się nie znam, ale wyglądało na to, że ten osobnik bioder nie posiadał w ogóle Czy to było coś takiego? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie pucharu akurat pokazywali jak zawodniczki sobie przed jazdą rozciągają bioderka. Kobiety często mają dość sztywne . A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie przeprowadzasz obserwacje ale to jak kobiety siadają jak chodzą, w dodatku na obcasach czesto nie prostują sie w biodrach więc mają je często przykurczone. Mięśnie mają w biodrach przykurczone i warto je cwiczć rozciąajac. Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Są takie, które obcasów nie zakładaja nigdy lub prawie nigdy. Sa takie cos w obcasach się prostują. Obserwacje, a bardziej spostrzeżenia przeprowadzane są na tym swiecie. Kobiety na APS rozciągają nie tylko bioderka, inne partie również, nie z powodu wrodzonej czy nabytej sztywności. Podobne, a nawet często takie same ćwiczenia jak widziałaś na ostatnim SL wykonuja panowie. Na obcacach nie chodzą. Oczywiście, że jest często tak jak mówisz, ale przecież nie wszystkie do jednego worka. Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. A możesz napisać jak wyglądało to ich rozciąganie ? Co takiego robiły ? Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałam że wszystkie, sama noszę obcasy okazjonalnie ale już jak facet nie mam zwyczaju siadać, po prostu nasze zachowania jednak nie sprzyjają wyluzowaniu. Napisałam że warto rozciągać, w trakcie rozciągania można łatwo wyczuć jak mocno trzeba będzie nad tym popracować Bo darmo to nie ma. Spróbuję znaleźć foty i Ci podesłać bo opis ćwiczenia jest dość żmudny. Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ...
radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Zimo przybywaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Gumowe biodra wykwintnych narciarzy ...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie gadać tylko trenować... [youtube)[/youtube] Pozdrawiam, radcom Cześć Radek to wczoraj tak Wam podsypało. Takie waruneczki to sam miód. Zazdroszczę! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
radcom Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Val_Gardena Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niestety, filmik jest sprzed tygodnia. Ale i tak jest dobrze... Pozdrawiam, radcom A gdzie macie takie warunki ? U mnie w małopolsce wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U nas na Dolnym Śląsku też, jednak na stoku jest pół metra sztucznego cudu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Unas w Vilniuse jest + 2C ale sniegu na trasie jest: www.liepkalnis.lt Po jutrze juz będę smigal we Francji...tam juz jest 1m sniegu poza trasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi