kozi91 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam Orientuje się ktoś może gdzie w Spindlu wypożyczę jakieś fajne nartki? Mogą być testówki ale nie muszę, mogą byc z zeszłego sezonu. Jakie orientacyjne koszta takiej "zabawy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Przy dolnej stacji kanapy na Piotra i przy górnej stacji również. Zawsze były najnowsze modele HEAD ( na górze ) i ROSSI ( na dole ), nic prostszego jak sprawdzić w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi91 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś jakie ceny są u góry na "planie" tych headów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś jakie ceny są u góry na "planie" tych headów? Tak jak piszą kolego powyżej, zajrzyj do netu, bo jest tego tyle w Szpindlu, że trudno zapamiętać. Poza tym ceny zmieniają się też w sezonie.Masz jeszcze jedną wypożyczalnię vis a vis dolnej stacji na Hromovkę, gdzie najlepiej zatrzymać się na parkingu jeśli chcesz jechać na Sw.Petra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś jakie ceny są u góry na "planie" tych headów? 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Miszal Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Byliśmy na początku stycznia i na pewno jest centrum testowe Heada na górze swiętego Piotra - przy budynku restauracji Na dole przy obu kanapach są nowe wypożyczalnie nart Spindl Motion na stronie skiareal.cz jest ich cennik. Z poprzednich wypadów pamiętam że Rossignole były na dole przy kanapie na samą górę (tam gdzie jest park dla dzieci) My wypożyczaliśmy narty dla dzieci po drodze z Vrchlabi na wysokości stacji Herlikovice - taniej i spokojniej> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Widziałem ten cennik Spindl Motion nawet do przyjęcia ceny. Orientuje się ktoś jakich firm mają tam narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. Z tego co pamiętam i korzystałem to chyba troszkę taniej. Rodzaj dechy nie ma znaczenia dla ceny, łącznie z komórkami. Możesz zamieniać narty w trakcie jazdy u nich. Do tego masz w cenie smarowanie i ostrzenie bocznej krawędzi. Head na szczycie,Plan. Już chyba Cie trochę nie było w SM. A przynajmniej o tym nie wspominałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Nie jestem pewien, ale jak kojarzę i mi się wydaje to takich całkiem lajtowych nart tam nie uświadczysz. To już w normalnych wypożyczalniach na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. A konkretnie to head na planie 150 kc na 2h; 300 kc za cały dzień. W trakcie możesz podmieniać dechy na inne w tej samej cenie. Dodatkowo zrobią za to smarowanie na gorąco (zawsze warto) i boczną krawędź (trochę szkoda, chyba, że masz już kiepską). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnia nart Spindlerovy Mlyn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lobo Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś jakie ceny są u góry na "planie" tych headów? 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Miszal Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Byliśmy na początku stycznia i na pewno jest centrum testowe Heada na górze swiętego Piotra - przy budynku restauracji Na dole przy obu kanapach są nowe wypożyczalnie nart Spindl Motion na stronie skiareal.cz jest ich cennik. Z poprzednich wypadów pamiętam że Rossignole były na dole przy kanapie na samą górę (tam gdzie jest park dla dzieci) My wypożyczaliśmy narty dla dzieci po drodze z Vrchlabi na wysokości stacji Herlikovice - taniej i spokojniej> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Widziałem ten cennik Spindl Motion nawet do przyjęcia ceny. Orientuje się ktoś jakich firm mają tam narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. Z tego co pamiętam i korzystałem to chyba troszkę taniej. Rodzaj dechy nie ma znaczenia dla ceny, łącznie z komórkami. Możesz zamieniać narty w trakcie jazdy u nich. Do tego masz w cenie smarowanie i ostrzenie bocznej krawędzi. Head na szczycie,Plan. Już chyba Cie trochę nie było w SM. A przynajmniej o tym nie wspominałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Nie jestem pewien, ale jak kojarzę i mi się wydaje to takich całkiem lajtowych nart tam nie uświadczysz. To już w normalnych wypożyczalniach na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. A konkretnie to head na planie 150 kc na 2h; 300 kc za cały dzień. W trakcie możesz podmieniać dechy na inne w tej samej cenie. Dodatkowo zrobią za to smarowanie na gorąco (zawsze warto) i boczną krawędź (trochę szkoda, chyba, że masz już kiepską). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnia nart Spindlerovy Mlyn
Miszal Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Byliśmy na początku stycznia i na pewno jest centrum testowe Heada na górze swiętego Piotra - przy budynku restauracji Na dole przy obu kanapach są nowe wypożyczalnie nart Spindl Motion na stronie skiareal.cz jest ich cennik. Z poprzednich wypadów pamiętam że Rossignole były na dole przy kanapie na samą górę (tam gdzie jest park dla dzieci) My wypożyczaliśmy narty dla dzieci po drodze z Vrchlabi na wysokości stacji Herlikovice - taniej i spokojniej> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi91 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Widziałem ten cennik Spindl Motion nawet do przyjęcia ceny. Orientuje się ktoś jakich firm mają tam narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. Z tego co pamiętam i korzystałem to chyba troszkę taniej. Rodzaj dechy nie ma znaczenia dla ceny, łącznie z komórkami. Możesz zamieniać narty w trakcie jazdy u nich. Do tego masz w cenie smarowanie i ostrzenie bocznej krawędzi. Head na szczycie,Plan. Już chyba Cie trochę nie było w SM. A przynajmniej o tym nie wspominałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Nie jestem pewien, ale jak kojarzę i mi się wydaje to takich całkiem lajtowych nart tam nie uświadczysz. To już w normalnych wypożyczalniach na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. A konkretnie to head na planie 150 kc na 2h; 300 kc za cały dzień. W trakcie możesz podmieniać dechy na inne w tej samej cenie. Dodatkowo zrobią za to smarowanie na gorąco (zawsze warto) i boczną krawędź (trochę szkoda, chyba, że masz już kiepską). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnia nart Spindlerovy Mlyn
kozi91 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanko na tym planie da się wypożyczyć sprzęt dla początkującego, czy tylko testówki itp? Nie jestem pewien, ale jak kojarzę i mi się wydaje to takich całkiem lajtowych nart tam nie uświadczysz. To już w normalnych wypożyczalniach na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. A konkretnie to head na planie 150 kc na 2h; 300 kc za cały dzień. W trakcie możesz podmieniać dechy na inne w tej samej cenie. Dodatkowo zrobią za to smarowanie na gorąco (zawsze warto) i boczną krawędź (trochę szkoda, chyba, że masz już kiepską). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
juice Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 500-600 Kcs za dzień na deskach Race, tak myślę, warto się potargować, czasami się udaje zbić cenę. A konkretnie to head na planie 150 kc na 2h; 300 kc za cały dzień. W trakcie możesz podmieniać dechy na inne w tej samej cenie. Dodatkowo zrobią za to smarowanie na gorąco (zawsze warto) i boczną krawędź (trochę szkoda, chyba, że masz już kiepską). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi