Arek1982 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 1. Mężczyzna 2. 33 Lata 3. 67-70 kg 4. 171 cm 5. trzy sezony 6. 6/7 7. Head Vector 2014/2015 : Flex 95 8. Dynastar Booster 7 98/78/115 promien 15m . Narty są dość wolne , ciężko je przytrzymac na krawedzi . Do nauki są OK . 9. Szybkość jazdy umiarkowana. / Powiem szczerz ze nie wiem co napisać o promieniu skrętu. 10. Austria czerwone/ niebieskie sztruks 11. Chciałabym jeździć sportowo 12. kondycja : srednia/ dobra . 10-12 dni w sezonie 13. do 2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 do 2 k to masz potężny wybór Jeśli narty do wszystkiego, to moim zdaniem coś około 170, z promieniem około 15 m i pod butem jakoś 72-76. Jeśli do krótszego skrętu, to klasyczne 165 cm, promień 12-13. Sporo nart ma dobrą opinię, ale najlepiej samemu różne potestować, w niektórych ośrodkach są centra testowe poszczególnych producentów. Poczytaj w tym dziale inne wątki, to troszeczkę Ci się rozjaśni, ale własnoręcznego objeżdżenia nie zastąpi nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfovski Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 1. Mężczyzna 2. 33 Lata 3. 67-70 kg 4. 171 cm 5. trzy sezony 6. 6/7 7. Head Vector 2014/2015 : Flex 95 8. Dynastar Booster 7 98/78/115 promien 15m . Narty są dość wolne , ciężko je przytrzymac na krawedzi . Do nauki są OK . 9. Szybkość jazdy umiarkowana. / Powiem szczerz ze nie wiem co napisać o promieniu skrętu. 10. Austria czerwone/ niebieskie sztruks 11. Chciałabym jeździć sportowo 12. kondycja : srednia/ dobra . 10-12 dni w sezonie 13. do 2000zł Jeśli chodzi o typu to lepiej doradzą tutaj bardziej doświadczeni ludzie ode mnie. Ja polecam tą stronę.Bardzo ciekawe promocje nieraz mają.Osobiście kupiłem tu dechy w tamtym roku i nie żałuję do tej pory. http://snowsport.pl/...d=oferta&kat=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o typu to lepiej doradzą tutaj bardziej doświadczeni ludzie ode mnie. Ja polecam tą stronę.Bardzo ciekawe promocje nieraz mają.Osobiście kupiłem tu dechy w tamtym roku i nie żałuję do tej pory. http://snowsport.pl/...d=oferta&kat=52 Witam . Ty kupowałeś narty prze internet czy udawałeś się do sklepu . ?? Kupno nart przez internet do dobra metoda twoim zdaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam . Ty kupowałeś narty prze internet czy udawałeś się do sklepu . ?? Kupno nart przez internet do dobra metoda twoim zdaniem . Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Ok dzięki za informacje. Napisałem mejla w sobotę , może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Jakie narty wybrać?? Co polecacie??
Arek1982 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o typu to lepiej doradzą tutaj bardziej doświadczeni ludzie ode mnie. Ja polecam tą stronę.Bardzo ciekawe promocje nieraz mają.Osobiście kupiłem tu dechy w tamtym roku i nie żałuję do tej pory. http://snowsport.pl/...d=oferta&kat=52 Witam . Ty kupowałeś narty prze internet czy udawałeś się do sklepu . ?? Kupno nart przez internet do dobra metoda twoim zdaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam . Ty kupowałeś narty prze internet czy udawałeś się do sklepu . ?? Kupno nart przez internet do dobra metoda twoim zdaniem . Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Ok dzięki za informacje. Napisałem mejla w sobotę , może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Jakie narty wybrać?? Co polecacie??
ralfovski Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam . Ty kupowałeś narty prze internet czy udawałeś się do sklepu . ?? Kupno nart przez internet do dobra metoda twoim zdaniem . Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Ok dzięki za informacje. Napisałem mejla w sobotę , może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Arek1982 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tak.Kupiłem przez internet.Wcześniej ten model który mnie interesował był w sklepie w okolicy ale mieli za krótkie-165 cm(Chciałem 175 cm). Znalazłem je w tym sklepie ze stronki na fajne promocji( - 50%).Wcześniej kupiłem tam kilka akcesorii i spoko wszystko.Tak samo kumpel kupił tam narty z opcją za pobraniem.Otworzył paczkę i OK było. Narty stamtąd przysłali zafoliowane.Wiązania musiałem sam zamontować ale to akurat przy tym modelu było proste.(szyna + 1 śruba). Jak narazie narty przez internet kupiłem tylko tam.Ten spokojnie mogę polecić.Dobry też jest z nimi kontakt(telefon,gadu-gadu). Ok dzięki za informacje. Napisałem mejla w sobotę , może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność