Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jak w tytule. Chodzi mi o to, że będę jechał w nocy i zapewne nie wszystkie stacje paliw będą czynne. Jaka jest odległość, w której się muszę zmieścić z kupnem viniety. Będę jechał przez Katowice; Ostrawę; Brno (E461) Mikulow - kierunek na Wiedeń itd.. na Salzburg; Zell am See. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ... miniesz takie ładne miasteczko Poysdorf ,to jakieś 5 -7 km dalej masz całodobowy OMV widać ją z daleka ... Użytkownik jark edytował ten post 30 grudzień 2014 - 18:03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Od zeszłego roku winietę trzeba mieć w momencie przekraczania granicy (oczywiście na płatnych drogach). Jeśli nie pojedziesz przez Znojno, to na samej granicy można kupić winietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ok, mam to na mapie. Dzięki. Pozdro. Trochę mi namieszałeś, bo nie bardzo wiem gdzie jest Znojno... Chcę jechać przez Mikulov. Czy tam kupię vinietę? Użytkownik jark edytował ten post 30 grudzień 2014 - 20:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Trochę mi namieszałeś, bo nie bardzo wiem gdzie jest Znojno... Chcę jechać przez Mikulov. Czy tam kupię vinietę? tak, tuż za granicą ( ok 100m ), po prawej stronie kupisz winietę na stacji benzynowej ( mała, niepozorna ale otwarta 24/7 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SlawekW Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ... miniesz takie ładne miasteczko Poysdorf ,to jakieś 5 -7 km dalej masz całodobowy OMV widać ją z daleka ... Z tego co pamiętam są w tej okolicy znaki informujące o tym, że winieta jest obowiązkowa, a przed tą stacją OMV info, że to ostatnie miejsce, gdzie należy zakupić winietę, żeby dalej poruszać się "na legalu":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kordiankw, jesteś niezastąpiony! I obyty w świecie...! Jednak tym razem jakoś się powstrzymam i prozaicznie - przez Mikulov. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To nie takie pewne, bo jak sam wiesz - brzydkie smoki dawno wymarły, a Kurtyzany jak świat światem są wieczne i nieodmiennie piękne...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wapniakos Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 przed tą stacją OMV info, że to ostatnie miejsce, gdzie należy zakupić winietę, żeby dalej poruszać się "na legalu":) dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. Jestem w Zell am See/Kaprun. Warunki na górze b. dobre, dziś piękne słonko. Na dole ledwie coś posypało temp.+. Na jutro zapowiadają ~40cm śniegu. Pozdro 4 all. (Ruskich po prostu nima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (Ruskich po prostu nima) I Muszę. Ej, gdzie te sanie, te bachmaty, strojne szaty, Gdzie kwiaciareczka, gdzie ten Cygan dzisiaj gra? Gdzie jest ten panicz obrzydliwie wręcz bogaty? Gdzie się podziała menażeria cała ta? Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. A chciało ci się tak zatrzymywać w kilku miejscach ? Jest z tego jakiś zysk ? Bo chyba można te winiety kupić od razu. Ja ostatnio kupiłem w Krakowie, koło domu, jedyna różnica, to to, że kasują 10 zł dodatkowo od winietki. Przykleiłem przed wyjazdem i był spokój z szukaniem odpowiedniej stacji przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać W jakiej odległości po przekroczenia granicy austiackiej muszę zdążyć kupić vinetę ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SlawekW Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ... miniesz takie ładne miasteczko Poysdorf ,to jakieś 5 -7 km dalej masz całodobowy OMV widać ją z daleka ... Z tego co pamiętam są w tej okolicy znaki informujące o tym, że winieta jest obowiązkowa, a przed tą stacją OMV info, że to ostatnie miejsce, gdzie należy zakupić winietę, żeby dalej poruszać się "na legalu":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kordiankw, jesteś niezastąpiony! I obyty w świecie...! Jednak tym razem jakoś się powstrzymam i prozaicznie - przez Mikulov. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To nie takie pewne, bo jak sam wiesz - brzydkie smoki dawno wymarły, a Kurtyzany jak świat światem są wieczne i nieodmiennie piękne...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wapniakos Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 przed tą stacją OMV info, że to ostatnie miejsce, gdzie należy zakupić winietę, żeby dalej poruszać się "na legalu":) dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. Jestem w Zell am See/Kaprun. Warunki na górze b. dobre, dziś piękne słonko. Na dole ledwie coś posypało temp.+. Na jutro zapowiadają ~40cm śniegu. Pozdro 4 all. (Ruskich po prostu nima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (Ruskich po prostu nima) I Muszę. Ej, gdzie te sanie, te bachmaty, strojne szaty, Gdzie kwiaciareczka, gdzie ten Cygan dzisiaj gra? Gdzie jest ten panicz obrzydliwie wręcz bogaty? Gdzie się podziała menażeria cała ta? Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. A chciało ci się tak zatrzymywać w kilku miejscach ? Jest z tego jakiś zysk ? Bo chyba można te winiety kupić od razu. Ja ostatnio kupiłem w Krakowie, koło domu, jedyna różnica, to to, że kasują 10 zł dodatkowo od winietki. Przykleiłem przed wyjazdem i był spokój z szukaniem odpowiedniej stacji przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać W jakiej odległości po przekroczenia granicy austiackiej muszę zdążyć kupić vinetę ?
Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kordiankw, jesteś niezastąpiony! I obyty w świecie...! Jednak tym razem jakoś się powstrzymam i prozaicznie - przez Mikulov. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To nie takie pewne, bo jak sam wiesz - brzydkie smoki dawno wymarły, a Kurtyzany jak świat światem są wieczne i nieodmiennie piękne...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniakos Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 przed tą stacją OMV info, że to ostatnie miejsce, gdzie należy zakupić winietę, żeby dalej poruszać się "na legalu":) dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. Jestem w Zell am See/Kaprun. Warunki na górze b. dobre, dziś piękne słonko. Na dole ledwie coś posypało temp.+. Na jutro zapowiadają ~40cm śniegu. Pozdro 4 all. (Ruskich po prostu nima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (Ruskich po prostu nima) I Muszę. Ej, gdzie te sanie, te bachmaty, strojne szaty, Gdzie kwiaciareczka, gdzie ten Cygan dzisiaj gra? Gdzie jest ten panicz obrzydliwie wręcz bogaty? Gdzie się podziała menażeria cała ta? Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. A chciało ci się tak zatrzymywać w kilku miejscach ? Jest z tego jakiś zysk ? Bo chyba można te winiety kupić od razu. Ja ostatnio kupiłem w Krakowie, koło domu, jedyna różnica, to to, że kasują 10 zł dodatkowo od winietki. Przykleiłem przed wyjazdem i był spokój z szukaniem odpowiedniej stacji przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać W jakiej odległości po przekroczenia granicy austiackiej muszę zdążyć kupić vinetę ?
Dany de Vino Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dokładnie tak. Stacja po prawej stronie na lekkim wzniesieniu - nie można przeoczyć. W przeciwności np. do Czech i odcinka granica - Ostava w Austrii wjazd na autostradę bez winietki przy kontroli (a lubią stać 200m za znakiem początku Autobahny) równa się płatności mandatu. Winietę możesz nabyć tez, tak jak wyżej napisano, jeszcze po stronie CZ Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. Jestem w Zell am See/Kaprun. Warunki na górze b. dobre, dziś piękne słonko. Na dole ledwie coś posypało temp.+. Na jutro zapowiadają ~40cm śniegu. Pozdro 4 all. (Ruskich po prostu nima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (Ruskich po prostu nima) I Muszę. Ej, gdzie te sanie, te bachmaty, strojne szaty, Gdzie kwiaciareczka, gdzie ten Cygan dzisiaj gra? Gdzie jest ten panicz obrzydliwie wręcz bogaty? Gdzie się podziała menażeria cała ta? Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. A chciało ci się tak zatrzymywać w kilku miejscach ? Jest z tego jakiś zysk ? Bo chyba można te winiety kupić od razu. Ja ostatnio kupiłem w Krakowie, koło domu, jedyna różnica, to to, że kasują 10 zł dodatkowo od winietki. Przykleiłem przed wyjazdem i był spokój z szukaniem odpowiedniej stacji przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (Ruskich po prostu nima) I Muszę. Ej, gdzie te sanie, te bachmaty, strojne szaty, Gdzie kwiaciareczka, gdzie ten Cygan dzisiaj gra? Gdzie jest ten panicz obrzydliwie wręcz bogaty? Gdzie się podziała menażeria cała ta? Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za porady. Skorzystałem. Czeską winietę kupiłem tuż przed granicą jeszcze w Polsce - 10 dni - 60pln. Austiacką jak opisano powyżej zaraz za granicą, żadnych problemów 10 dni - 8.70E. A chciało ci się tak zatrzymywać w kilku miejscach ? Jest z tego jakiś zysk ? Bo chyba można te winiety kupić od razu. Ja ostatnio kupiłem w Krakowie, koło domu, jedyna różnica, to to, że kasują 10 zł dodatkowo od winietki. Przykleiłem przed wyjazdem i był spokój z szukaniem odpowiedniej stacji przy granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Dany de Vino Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Żaden problem, mam 10pln więcej i tyle. A zatrzymywać się gdzieś i tak trzeba - jechałem z Białegostoku, więc trochę terenu miałem do pokrycia. Dzisiaj pogoda już całkiem niezła, temperatur na wysokości ~2500 and up około -10, chwilami trochę wiało, ale bez przesady. Od jutra ma być przez 3 dni słoneczko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jak jechałem latem przez Euopę to kupowaliśmy winietkę w Czechach alenie jestem w stanie przeliczyć, czy była dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi