Kuba99 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Na zawodach organizowanych przez FIS , dopuszczone są kaski , które spełniają normę FIS RH2013. Regulacja ta dzieli kaski na SL/można w nich jeżdzić tylko SL/, oraz GS,SG,DH w których też można jeżdzić SL.. Pozostałekaski to zabezpieczenia na ośle łączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Na zawodach organizowanych przez FIS , dopuszczone są kaski , które spełniają normę FIS RH2013. Regulacja ta dzieli kaski na SL/można w nich jeżdzić tylko SL/, oraz GS,SG,DH w których też można jeżdzić SL.. Pozostałekaski to zabezpieczenia na ośle łączki. No i zacznie się nowa telenowela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dobrze jakby te eSeLe ... były w jakimś innym kolorze niże pozostałe ... jak chłopak się pomyli i weźmie nie ten co trza to , wyrzucą za zbity ... j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dobrze jakby te eSeLe ... były w jakimś innym kolorze niże pozostałe ... jak chłopak się pomyli i weźmie nie ten co trza to , wyrzucą za zbity ... j. SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No nie wiem, TV wypłaszcza Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Widziałem jak kiedyś tyczka na SL wywaliła w kasku zawodnika ogrooomną dziurę. Strach pomyśleć co by było bez kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Bezpieczne kaski według FIS
jark Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dobrze jakby te eSeLe ... były w jakimś innym kolorze niże pozostałe ... jak chłopak się pomyli i weźmie nie ten co trza to , wyrzucą za zbity ... j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dobrze jakby te eSeLe ... były w jakimś innym kolorze niże pozostałe ... jak chłopak się pomyli i weźmie nie ten co trza to , wyrzucą za zbity ... j. SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No nie wiem, TV wypłaszcza Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Widziałem jak kiedyś tyczka na SL wywaliła w kasku zawodnika ogrooomną dziurę. Strach pomyśleć co by było bez kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Bezpieczne kaski według FIS
RobertK Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No nie wiem, TV wypłaszcza Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Widziałem jak kiedyś tyczka na SL wywaliła w kasku zawodnika ogrooomną dziurę. Strach pomyśleć co by było bez kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wort Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 SL są lżejsze bo mniej wytrzymałe. Nie wiem czy w TV widać dobrze, ale slalom jedzie się wolniej niż pozostałe konkurencje i kaski nie muszą być tak wytrzymałe. Widziałem jak kiedyś tyczka na SL wywaliła w kasku zawodnika ogrooomną dziurę. Strach pomyśleć co by było bez kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność