Harpia Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Rzeczywiście wczoraj frekwencja dopisała Nigdy nie widziałem czegoś takiego w Cisowej. Ale bardzo dobrze. W końcu właściciele muszą kiedyś zarabiać aby w tygodniu można było pojeździć na pustej trasie p.s. pozdrowienia dla "jacka-1210" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 O żesz, nie wiem co o tym myśleć: http://allegro.pl/sh...item=4943813612 . Jeszcze 2 dni temu byłem tam na nartach. Jerzy, masz do nich jakiś telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Niedawno wróciłem z Cisowej, w porze obiadowej luz blues, dopiero o zmroku zaczęła robić się kolejka: jedynie drogi dziś nie za fajne, choć wieczorem kiedy już przeszły pługi było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi