Toro Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 witam Czy ktoś miałby się ochotę wybrać w najblizszym czasie do bukovela - wyjazd albo samochodem albo kombinowane środki lokomocji? Rozmawiam właśnie z cklopakiem który bywa na Ukrainie w miarę często i to tej dalszej niż bliższej. autobus lublin lwów 120 złotych w obie strony, potem pociąg albo marszrutka tego nie wiem, na miejscu marszrutki. Karnet 500 zł 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Czy masz jakieś w miarę świeże inofo jak wygląda przekraczanie granicy samochodem osobowym? Czy są jakieś problemy z kolejkami na granicy itp... No, i czy otworzyli wyciągi? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 http://www.skiforum....7-14-luty-2015/ Skontaktuj się z Nimi już parę razy byli tam i wiem, że się wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Panowie, dzięki. Oferta belzeckego klubu jest bardzo ok - nie wiem, czy da się wyjechać znacząco taniej. Chłopak z którym rozmawiałem jest właśnie na Ukrainie, przez tydzień nie będę miał z nim kontaktu. Dopytam się go o sprawe dojazdu samochodem. Zajrzałem na ich stronę - 3 grudnia otwierają sezon, czynne będą tylko niektóre trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 ...Chyba żaden z Was nie był na Ukrainie... Powodzenia życzę z Lwowa do Bukovela marszrutką daj znać ile ''zaoszczędzisz''Panowie, dzięki.Oferta belzeckego klubu jest bardzo ok - nie wiem, czy da się wyjechać znacząco taniej.Chłopak z którym rozmawiałem jest właśnie na Ukrainie, przez tydzień nie będę miał z nim kontaktu. Dopytam się go o sprawe dojazdu samochodem.Zajrzałem na ich stronę - 3 grudnia otwierają sezon, czynne będą tylko niektóre trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi