JurekP Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Moj ulubiony program, ktory ogladam zawsze rano w Austrii. Sniadanie, ubieranie sie i na stok Ta muzyczka milo mi sie kojarzy. Kto zna i lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mój też, wszyscy jeszcze śpią a ja już ganiam po stokach. Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 I ta idiotyczne muzyczka . W AT nawet da się ja lubić. W PL uszy drętwieją. Czy ktoś z Was też tak ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Zrobilem sobie CD i Apres-schi piosenkami i slucham tych klimatow w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 rano na nartach, robiąc śniadanie również podglądam co się dzieje na stokach ... ...ale glos jest wyłączony ta muzyka kojarzy mi się z jednym ....bólem głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 rano na nartach, robiąc śniadanie również podglądam co się dzieje na stokach ... ...ale glos jest wyłączony ta muzyka kojarzy mi się z jednym ....bólem głowy Jak w aucie slucham to moge zawsze wylaczyc. Ta wersja jest typowo balaganiarska, bo taka na apres-schi ma byc. Kawalki tego typu spiewane sa 2 razy w roku. Zima na nartach a latem na Majorce. Moze Cie wyciagne kiedys do jaskinii lwa. Po takim "koncercie" mozna byc na dlugo zakrecony. "einmal ist keinmal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ta muzyka kojarzy mi się z jednym ....bólem głowy Ja wieczorem wypijam najwyżej jedno piwo lub kieliszeczek Tiroler Alpenkrauter Wurzel Bitter - moze dlatego ta muzyczka kojarzy mi sie z rzeskim, slonecznym porankiem (a czasem sennym, szarym z silnym opadem sniegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia No to teraz jasne... Za duzo nartowania - kac pozjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MrJasiek Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Dobrze, że nie mam TV Ja porannek rozpoczynam od Bergfex i odpalenia kamerek w Stubaitalu albo Zillertalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No to Wam (wszystkim co w Alpach) zazdroszczę! Ja jutro - Druskienniki (mam blisko). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia Poranne klimaty w Austrii
JurekP Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ta muzyka kojarzy mi się z jednym ....bólem głowy Ja wieczorem wypijam najwyżej jedno piwo lub kieliszeczek Tiroler Alpenkrauter Wurzel Bitter - moze dlatego ta muzyczka kojarzy mi sie z rzeskim, slonecznym porankiem (a czasem sennym, szarym z silnym opadem sniegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia No to teraz jasne... Za duzo nartowania - kac pozjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MrJasiek Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Dobrze, że nie mam TV Ja porannek rozpoczynam od Bergfex i odpalenia kamerek w Stubaitalu albo Zillertalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No to Wam (wszystkim co w Alpach) zazdroszczę! Ja jutro - Druskienniki (mam blisko). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia Poranne klimaty w Austrii
jark Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia No to teraz jasne... Za duzo nartowania - kac pozjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MrJasiek Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Dobrze, że nie mam TV Ja porannek rozpoczynam od Bergfex i odpalenia kamerek w Stubaitalu albo Zillertalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No to Wam (wszystkim co w Alpach) zazdroszczę! Ja jutro - Druskienniki (mam blisko). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MrJasiek Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jurek .... ja w ogóle nie piję alkoholu natomiast w Austrii, w sezonie jestem co 10 dni na nartach ... pewnie dlatego mam dość tego rzępolenia Dobrze, że nie mam TV Ja porannek rozpoczynam od Bergfex i odpalenia kamerek w Stubaitalu albo Zillertalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No to Wam (wszystkim co w Alpach) zazdroszczę! Ja jutro - Druskienniki (mam blisko). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Dany de Vino Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No to Wam (wszystkim co w Alpach) zazdroszczę! Ja jutro - Druskienniki (mam blisko). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność