Gość Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Wróciłem i jestem pod wielkim wrażeniem Niesamowite miejsce ,wspaniała organizacja pod każdym względem,piękne widoki, słońce ,nowoczesna infrastruktura,przemili ludzie,tam nic nie dzieje się przypadkowo,wszystko jest zaplanowane i świetnie zorganizowane,podgrzewane szafki na buty,podgrzewane krzesełka,wszędzie czysto do przesady,nawet knajpy na stoku są tak usytuowane,żeby o każdej porze dnia było gdzieś słońce,ośrodek z rozmachem,robi wrażenie,stacja kolei w Planai wielkości dworca kolejowego,ze stadionem narciarskim i 5 poziomowym parkingiem,wciśnięta gdzieś w środek pięknego miasteczka. Ale absolutnym numerem 1 są trasy ,to są najlepsze trasy po jakich w życiu jeździłem,kilkanaście tras długości około 5 km ,a kilka nawet koło 7 km. Do tego piękny apartamencik 400 metrów od stoku z przemiłą starszą właścicielką, z widokiem na trasy i poranny wschód słońca na Dachstein. Dojazd bezproblemowy 7 h z postojami ,a przypominam,że wczoraj z Rabki do Zakopanego jechało się 2,5 h . Jednym słowem bajka i jakiekolwiek porównania jakie robiliśmy wcześniej są co najmniej nie na miejscu Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi