mig Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 A czy jeździcie do Istebnej na Zagroń?ja wstąpiłem raz bo z drogi dość przyzwoicie to wyglądało ale się ostro zawiodłem ,wykupiłem karnet na 4 godz.a już po godzinie musiałem się przenieść na Czarny ,ta górka mnie wpieniała ,tam soę prawie stoi nie mówiąc o kanapie co 20minut jedzie 800m.i co chwilę się zatrzymuje ,to już wolę na Kiczerę w Jaworniku. co to jest Czarny? Kiczera jest niezawodna - jesli tylko jest snieg..... Szczegolnie na weekend gdzie na NO i Cienkowie nie wsadzi sie szpilki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi