Iru Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakiej instrukcji? Gdzie ją znajdę? Szczyrk u mnie wygląda tak. Nie ma żadnego kuponu.http://prntscr.com/1052989 A jak przełączę np na Jasną to kupon jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iru Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ok, dzięki. Jestem zatem spokojniejszy. Jeszcze jedno. Nie mam jeszcze karty magnetycznej. Rozumiem, że jak przypiszę kupon, to drukuję albo pobieram na telefon ten kod i idę z nim do kasy, a tam za 10 zł dostanę kartę. Tak? A i jeszcze jedno. Sprawdzał ktoś czy to działa również latem jak otworzą trasy rowerowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 To zależy czy masz karnet sezonowy, czy tylko ileś dni gratis. Jeżeli nie masz tyle akcji, żeby przysługiwał ci karnet sezonowy, to masz czas na wykorzystanie przysługujących ci skipassów do końca października. Jeżeli przysługuje ci sezonowka, to wykupując karnet za 0 zł, musisz określić czy będzie wykorzystany w okresie zimowym, czy letnim. Jeśli zdecydujesz się na zimowy, to nie masz wejść do aquaparków i jest ważny do końca kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iru Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie mam sezonowego. Rozumiem, że w takim przypadku ważny jest zimą i latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Tak. Jak go zaktualizujesz, będzie informacja gdzie jest ważny i w jakim okresie. Tu masz screen z zamówienia mojego syna: A tu mój na sezonówke Jeżeli nie jeździsz więcej niż 25 dni w sezonie to sezonowka jest nieopłacalna, bo możesz ją wykorzystać albo zimą, albo latem. Ja w tym roku sprzedam cześć akcji, tak by zostało mi tylko 80, które uprawniają do 25 darmowych skipassów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iru Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Rozumiem, że tych 25 wejść nie można rozdysponować na kilka osób jak akcje ma się na jednym rachunku? Ja mam np 12 dni w zamian za 40 szt akcji i mam je na jednym rachunku więc mogę wykorzystać tylko ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Tylko ty, możesz je również przekazać na inną osobę, ale w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melenik Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Benefity od 500 kusu na pristi rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 no to chuj bombki strzelił darmowe jeżdżenie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 (edytowane) Jeżeli to wejdzie w życie, to kurs TMR poleci, raczej na łeb na szyję. Kto miał akcje w celu darmowych ski pass-ów, ratuj się póki jeszcze czas na to. Edytowane 26 Maja 2022 przez moruniek coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Stąd ten ruch na akcjach dzisiaj się zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Kilka dni temu zastanawiałem się, czy możliwe jest kupno akcji na giełdzie praskiej po 112 zł (w przeliczeniu) zamiast na warszawskiej po 182 zł. I czy oba źródła akcji dają takie same profity w postaci darmowych skipassów. Teraz już rozumiem skąd wzięły się spadki u Pepikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Warto zaglądać na forum po sezonie, choć wiadomość kiepska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melenik Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) Cesko.....kolaps burzy. Slovensko....kolaps burzy. Polsko.....cena roste. Vstavat. 🙂 🙂 Edytowane 27 Maja 2022 przez Melenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Wartość księgowa na akcję około 7 zł, strata na akcje 0,7zł , plus kredyty i nie najlepsze zarządzanie. Tak myślę, że jakiś nowy analityk w TMR, nie skojarzył tak wysokiego kursu z benefitami , natomiast przeliczył darmowe wstępy przez średnią cenę biletu i wyliczył utracone przychody. Pewnie jeszcze powód słabej sprzedaży sezonówek przypisał benefitom. Geniusz🤔. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) Obecny wskaźnik C/WK w wysokości 25 zdecydowanie zawyżony jak na kondycję strukturalną i realną wartość tej spółki, tak na moje oko. Potencjał spadkowy jest duży, natomiast rynek jest mało przewidywalny, szczególnie w czasach takiej inflacji. Edytowane 27 Maja 2022 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Szykuje się zjazd o kilkadziesiąt procent, kto nie zdąży sprzedać obudzi się z ręką w nocniku, a sprzedać będzie trudno, bo płynność akcji jest mała.🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Trzeba poczekać jak zjadą do minimum i dokupić do tych 500 lub 750 akcji :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 W Bratysławie już są poniżej 20 euro, a większość zleceń kupna po 10-12 euro.🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Klasyczne "junk bonds". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Dzisiaj -18,57%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Krew się leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Co to za panika wśród koleżeństwa... 😂 Toż to oczywista oczywistość jak mówi Guru! Ja tam mimo kontuzji kupiłem sezonkę i mam zamiar pojeździć! PS. Jak to śpiewał Hunter... "każdy koniec jest początkiem..."! PS2. trochę optymizmu życzę w tych pojeb...ch czasach! Pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Jasiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 W dniu 28.05.2022 o 09:00, kordiankw napisał: Trzeba poczekać jak zjadą do minimum i dokupić do tych 500 lub 750 akcji :). Kto wie gdzie to minimum będzie? Już w ostatnim sezonie zauważalnie mniej ludzi jeździło na nartach, a będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi