Piskoor Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Blisko...coraz bliżej.... na placu boju dwa modele.... na pierwszym miejscu Mach 1 120 Tecnica...leży idealnie z jednym małym wyjątkiem.... ( zaznaczone na zdjęciu ) Pozostają więc dwie kwestie... Mogę kupić w sklepie... i przepłacić 400 w stosunku do drugiego sklepu w innym mieście... Oczywiście nikt wtedy mi nie zrobi formowania buta wewnętrznego za darmo. Z rozmów ze sprzedającymi wynika, iż w tych "piekarnikach" jest temperatura około 70 stopni... Sprawdziłem u siebie.... mogę sobie ustawić temperaturę w swoim domowym Siemensie spokojnie w zakresie 40-100 stopni z dokładnością do 1 stopnia i włączyć obieg powietrza... Tylko czy to zadziała ??? Druga sprawa...formowanie formowaniem..... jedyny newralgiczny punkt jest zaznaczony na zdjęciu... czy nie jest to miejsce w którym najtrudniej coś zdziałać gdyby coś nie pasowało ? czyli lekko sfrezować...odbarczyć ...itd.. ??? myślę że wszystko jest kwestią 2-3 mm.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Myślę że istnieją na świecie buty, które nie są za drogie i nie będą Cię bolały. Szukaj dalej! Odbarczanie jest wg mnie ostatecznością dla ludzi z "nieforemnymi" stopami, albo kiedy zaczęło boleć dopiero po kilku dniach na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi