JurekByd Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Mam do odstąpienia wynajem dobrze położonej i wyposażonej kwaterki dla 9 osób ( 3 sypialnie ) pomiędzy Nauders , Serfaus-Fiss-Ladis i wolnocłowym Samaun-Ischgl od 16.12 do 25.12 oraz od wtorku do soboty ( 4 doby ) przez cały sezon zimowy od grudnia do maja. Cena - uwaga - tylko 50 euro za cały apartament za dobę ,czyli wyjdzie 5,50 e/osoba/dzień !!! W przypadku wyjazdów tygodniowych służę swoim doświadczeniem i mogę pomóc znaleźć kwaterkę na pozostałe 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Planuję wyjazd 31 grudnia do 7 stycznia. Czy w tym okresie byłoby mozliwe wynajęcie? B Tylko od wtorku do soboty od 13.01 do końca sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Cena jest za apartament bez względu na ilość osób - od 20.01 do 24.01 jest wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Iven Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cena jest za apartament bez względu na ilość osób - od 20.01 do 24.01 jest wolny. Jurek podaj wolne terminy w lutym na tą Twoją kwaterkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jurek podaj wolne terminy w lutym na tą Twoją kwaterkę ... W lutym jest wolne od rana 10.02 do popołudnia 14.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Już niestety zajęta w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Przecież napisałem , że wolne jest tylko od wtorku do soboty....od 31.03 do 4.04 proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tremin 25.03 do 28.03 trzy noclegi, czy taka opcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, jest mozliwosc wynajecia 19/02-23/02 dwie osoby, pozdraiwiam i dziekuje Tylko od wtorku do soboty i tylko kwiecień jest jeszcze wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tania kwaterka w Tyrolu do wynajęcia. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Cena jest za apartament bez względu na ilość osób - od 20.01 do 24.01 jest wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cena jest za apartament bez względu na ilość osób - od 20.01 do 24.01 jest wolny. Jurek podaj wolne terminy w lutym na tą Twoją kwaterkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jurek podaj wolne terminy w lutym na tą Twoją kwaterkę ... W lutym jest wolne od rana 10.02 do popołudnia 14.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Już niestety zajęta w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Przecież napisałem , że wolne jest tylko od wtorku do soboty....od 31.03 do 4.04 proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tremin 25.03 do 28.03 trzy noclegi, czy taka opcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, jest mozliwosc wynajecia 19/02-23/02 dwie osoby, pozdraiwiam i dziekuje Tylko od wtorku do soboty i tylko kwiecień jest jeszcze wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tania kwaterka w Tyrolu do wynajęcia. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jurek podaj wolne terminy w lutym na tą Twoją kwaterkę ... W lutym jest wolne od rana 10.02 do popołudnia 14.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Już niestety zajęta w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Przecież napisałem , że wolne jest tylko od wtorku do soboty....od 31.03 do 4.04 proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tremin 25.03 do 28.03 trzy noclegi, czy taka opcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, jest mozliwosc wynajecia 19/02-23/02 dwie osoby, pozdraiwiam i dziekuje Tylko od wtorku do soboty i tylko kwiecień jest jeszcze wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tania kwaterka w Tyrolu do wynajęcia.
JurekByd Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Już niestety zajęta w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej mam pytanko o termin od 28.03 do 31.03.15 trzy noclegi Ewentualnie kwiecień, region fajny a sezon hula tam do maja. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Przecież napisałem , że wolne jest tylko od wtorku do soboty....od 31.03 do 4.04 proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tremin 25.03 do 28.03 trzy noclegi, czy taka opcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, jest mozliwosc wynajecia 19/02-23/02 dwie osoby, pozdraiwiam i dziekuje Tylko od wtorku do soboty i tylko kwiecień jest jeszcze wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tania kwaterka w Tyrolu do wynajęcia.
JurekByd Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tremin 25.03 do 28.03 trzy noclegi, czy taka opcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, jest mozliwosc wynajecia 19/02-23/02 dwie osoby, pozdraiwiam i dziekuje Tylko od wtorku do soboty i tylko kwiecień jest jeszcze wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
JurekByd Napisano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysio Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kwatera jest jeszcze wolna w tygodniu przedświątecznym od wtorku do niedzieli wielkanocnej i cały kwiecień aż do majówki. Ja chcę jechać od wtorku/środy do niedzieli. Dokłądnie w tym terminie. 3 osoby, jeżeli jest to możliwe proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi