JohnyB Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 W Livigno byłem na poczxątku moich przygód z nartami i na chwilę obecną nie jest dla mnie na tyle atrakcyjnym ośrodkiem (trasy) abym chciał tam wrócić ponownie. Może ze względu na moje umiejętności. Pomimo 5 częściej się ześlizguje niż jeżdżę technicznie. Co do Fiemme to wiem, że są to ośrodki oddalone od siebie o kilkanaście kilometrów ale jestem gotów dojeżdżać samochodem. Jak myślicie jeden karnet na 6 dni na Fiemme wystarczy czy lepiej wziąć 4+2 (SR)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jak myślicie jeden karnet na 6 dni na Fiemme wystarczy czy lepiej wziąć 4+2 (SR)? To juz zalezy jaka masz presję na km... Ale ustawienie 2+2+2 dni na każdy z osrodków Fiemme zadowoli chyba każdego (ew. 3 dni na Latemar zamiast drugiego na A.Lusi- choc akurat trasy do Moeny sa suuuuuper...). DSuperski zostaw na nastepny raz. Głowny ciąg SR jest dośc nudny- perełki są na bocznych trasach SR, z każdego węzła tras. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ovvero Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 To juz zalezy jaka masz presję na km... Ale ustawienie 2+2+2 dni na każdy z osrodków Fiemme zadowoli chyba każdego (ew. 3 dni na Latemar zamiast drugiego na A.Lusi- choc akurat trasy do Moeny sa suuuuuper...). DSuperski zostaw na nastepny raz. Głowny ciąg SR jest dośc nudny- perełki są na bocznych trasach SR, z każdego węzła tras. Generalnie tak jak większość radzi, karnet tylko na fiemme nie ma prawa nie wystarczyć ale wiem jak to jest jak się jest na miejscu i chce się zobaczyć wiecej. Za pierwszym razem zobaczyłem: A Cermis, A Lusia, Pellegrino, Lattemar, a z SR Cannazei i Arraba. Następnym razem skupię się na SR albo na fiemme. Porównując jeszcze do listopadowych lodowców Pitzal. Stubai, Solden i Tux które są mniejsze we włoszech codzinnie możemy jeździć gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 . Za pierwszym razem zobaczyłem: A Cermis, A Lusia, Pellegrino, Lattemar, SR i Cannazei i Arraba i następnym razem skupię się na SR albo na fiemme. Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? prawie nigdzie nie ma.... spoko, będą na czas.... (Madonna jest na tych samych wysokościach co Latemar, i Cermis....) Jak w PL startują to kilometr wyżej też będą warunki., przynajmniej na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? No to ja będę gościł 13 grudnia w Sole ,Ty i tak masz fajnie bo znacznie więcej czasu na opady w rezerwie ew.pozostanie mi Presena ale wiadomo ,że poza jedną porządną trasą to taki zbyt wiele do jazdy nie ma.Liczę na sztucznie naśnieżone stoki podobno teoretycznie od 6 grudnia ma być otwarcie sezonu a jak będzie okaże się na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Fiemme czy Livigno w grudniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 . Za pierwszym razem zobaczyłem: A Cermis, A Lusia, Pellegrino, Lattemar, SR i Cannazei i Arraba i następnym razem skupię się na SR albo na fiemme. Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? prawie nigdzie nie ma.... spoko, będą na czas.... (Madonna jest na tych samych wysokościach co Latemar, i Cermis....) Jak w PL startują to kilometr wyżej też będą warunki., przynajmniej na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? No to ja będę gościł 13 grudnia w Sole ,Ty i tak masz fajnie bo znacznie więcej czasu na opady w rezerwie ew.pozostanie mi Presena ale wiadomo ,że poza jedną porządną trasą to taki zbyt wiele do jazdy nie ma.Liczę na sztucznie naśnieżone stoki podobno teoretycznie od 6 grudnia ma być otwarcie sezonu a jak będzie okaże się na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Fiemme czy Livigno w grudniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? prawie nigdzie nie ma.... spoko, będą na czas.... (Madonna jest na tych samych wysokościach co Latemar, i Cermis....) Jak w PL startują to kilometr wyżej też będą warunki., przynajmniej na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? No to ja będę gościł 13 grudnia w Sole ,Ty i tak masz fajnie bo znacznie więcej czasu na opady w rezerwie ew.pozostanie mi Presena ale wiadomo ,że poza jedną porządną trasą to taki zbyt wiele do jazdy nie ma.Liczę na sztucznie naśnieżone stoki podobno teoretycznie od 6 grudnia ma być otwarcie sezonu a jak będzie okaże się na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Fiemme czy Livigno w grudniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam zarezerwowany pobyt w Predazzo 20-27 grudnia. pozostało 3 tygodnie do wyjazdu ale warunków do jazdy póki co nie ma.... należy się już denerwować i szukać alternatywy np. Madonna lub Austria? No to ja będę gościł 13 grudnia w Sole ,Ty i tak masz fajnie bo znacznie więcej czasu na opady w rezerwie ew.pozostanie mi Presena ale wiadomo ,że poza jedną porządną trasą to taki zbyt wiele do jazdy nie ma.Liczę na sztucznie naśnieżone stoki podobno teoretycznie od 6 grudnia ma być otwarcie sezonu a jak będzie okaże się na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Fiemme czy Livigno w grudniu?
drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Obereggen miało wystartowac w ten weekend, ostro naśnieżali armatkami, ale zrobiło się ostatnio na plusie i lipa. Na razie nowego terminu otwarcia nie podają. Ja wybieram się do Fiemme pod koniec stycznia, do tego czasu chyba coś napada Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Fiemme czy Livigno w grudniu?
ovvero Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Niestety nie zobaczyłeś (bo to niewykonalne w czasie 6 dni) a przejechałeś przez....... to było w 5 dni , źle zrozumiałeś - nie zrobiłem całej Sella Rondy tylko Arabbę i Canazei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
drapek Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Noo chyba właśnie przed chwilą słyszałem o potężnych falach ciepłego powietrza nad całymi Włochami i ostrych ulewach niżowych ,podobno jest ok.20 st. w plusie ,w górach wiadomo mniej ale jak wieść niesie jest tam 10 st. to i naśnieżanie wstrzymali ps.właściwie to ja jeden z całego towarzystwa pytam o śnieg ,interesuję się i denerwujeę,reszta to ma w dalekim poważaniu w ogóle się nie przejmują grunt żeby "napić" się co było a narty? a niech się nazywa ,że na narty a i tak nie będzie kiedy na nich pojeździć Piłeś nie pisz.... Zobacz zdjecia z 19 listopada, info o otwarciu tez gdzies tam jest, nawet odliczali dni do otwarcia. https://www.facebook...ereggen?fref=nf A na kamerach widac co sie stalo... http://www.obereggen.com/webcam/ I jeszcze link do pogody http://www.obereggen...ttervorhersage/ Tu bardziej optymistycznie dla Ciebie http://www.bergfex.p...en/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JG77 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki trochę zawiało optymizmem ale nie uważam ,żeby przynajmniej na tę chwilę warunki były dobre ,dla mnie ma być przynajmniej ze 2 m.śniegu żeby wykorzystać wszystkie przesmyki przez lasy ,skróty a nawet częściowo zapuścić się poza trasy -tak lubię ale zważywszy na początek sezonu muszę wziąć poprawkę jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ovvero Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dwa metry to są w marcu jak jest śnieżna zima ostatni raz w listopadzie jeździłem w 2008 roku (z wyjątkiem lodowców) także ja na grudzień się nie nastawiam, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi