maverick_mk Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 witam jak w temacie poszukuje najlepszej kominiarki na narty ? z góry dzieki za wszelkie propozycje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 witam jak w temacie poszukuje najlepszej kominiarki na narty ? .... Dla mnie im cieńsza tym lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czyli kominiarka nieskończenie cienka (czyli jej brak) to ideał? A na poważnie. Idea kominiarki do mnie nie przemawia, wolę na szyi chustę tunelową, którą można w razie potrzeby przerobić w coś na kształt kominiarki.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 jak najcieńsza ...z membraną na ustach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ja wole koniniarke niz chuste bo jak sciagam kask to nie ma uczucia chłodu na spoconej głowie, szukam kominiarki z przedłużonym dołem aby również pełniła rolę chusty- kołnierza. dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 był chyba gdzieś taki temat. Ja mam cienką na cały łeb z dziurą na całą twarz (od czoła po brodę). W wyjątkowo zimne dni zakładam do tego maskę neoprenową i wtedy widać mi tylko oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 BRUBECK, szczerze polecam. Baklawy nie tylko na narty, generalnie techniczna odzież, niczym nieustępująca najlepszej chyba: ODLO. Ponadto jest to nasz rodzimy producent chyba ze Zduńskiej Woli, a to jest argument też istotny, sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czyli kominiarka nieskończenie cienka (czyli jej brak) to ideał? A na poważnie. Idea kominiarki do mnie nie przemawia, wolę na szyi chustę tunelową, którą można w razie potrzeby przerobić w coś na kształt kominiarki. Pozdr Marcin Kominiarkę też możesz wozić na szyi w roli szalika a i bez problemu "przerobić" na czapkę. Zrezygnowałem z buffa na rzecz kominiarek bo zdecydowanie lepiej przylegają do twarzy. Najlepsza wydaje mi się kominiarka na całą twarz (pod gogle) z dziurą na usta ale... jakoś takiej nie mogę trafić. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... maverick_mk Napisano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 I chyba sie na nia skusze bo jestes kolejna osoba ktora mi o niej wspomina I poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Podstawa to funkcjonalność tak jak powyżej napisał "lukash988", pełna kominiarka, odsłonięta twarz, komin, a do tego cienka, żeby w razie słonecznego ciepłego dnia zmieściła się do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Under Armour Coldgear Hood. Jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Tez kupilem UA po przeczytanych opiniach na forum... ale przetestuje w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ua kupiona i przetestowania w bieganiu -3 -5 rewelacja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja polecam tą http://sklep.kanfor....tretch-pro.html Porządny gruby i rozciągliwy polar. Jak już brać kominiarke na jakieś cięższe warunki to tą. Ja jednak w większości wypadków preferuje cienki buff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Pinifarina Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Glan-Daw. Znalazlem marke. Jest dostepny w internetowym sklepie. Jezeli kogos wku#@ to sie nie przejmujcie taki niewyparzony jest. Trzeba miec litosc nad sierotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ja uzywam kominiarki rukka z windstoperem ponizej brody. Cena wysoka ale to jedyna kominiarka ktora ma odpowiednio dlugi kolnierz i nie ma mowy aby cos podwiewalo. z windstoperem lub inna dobrą membraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pod wpływem tej dyskusji kupiłem wreszcie kominiarkę ,wydaje się bardzo fajna z jonami srebra za 50 zł.4F poprzednia już trąciła myszką i zrobiona była przez żonę na drutach z włóczki a moderator usunął mój post bo myślał ,że jaja sobie robię a ona mi służyła z 10lat ,to nic że była biała ale ciepła.Teraz to inna bajka przynajmniej jeżeli chodzi o wykonanie bo czy będzie dorównywała prawdziwej wełnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ZDECYDOWANIE POLECAM BRUBECK IDEALNA CIEŃKA DŁUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria KOMINIARKA jaka według was jest najlepsza ?
bocian74 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czyli kominiarka nieskończenie cienka (czyli jej brak) to ideał? A na poważnie. Idea kominiarki do mnie nie przemawia, wolę na szyi chustę tunelową, którą można w razie potrzeby przerobić w coś na kształt kominiarki.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 jak najcieńsza ...z membraną na ustach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ja wole koniniarke niz chuste bo jak sciagam kask to nie ma uczucia chłodu na spoconej głowie, szukam kominiarki z przedłużonym dołem aby również pełniła rolę chusty- kołnierza. dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 był chyba gdzieś taki temat. Ja mam cienką na cały łeb z dziurą na całą twarz (od czoła po brodę). W wyjątkowo zimne dni zakładam do tego maskę neoprenową i wtedy widać mi tylko oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 BRUBECK, szczerze polecam. Baklawy nie tylko na narty, generalnie techniczna odzież, niczym nieustępująca najlepszej chyba: ODLO. Ponadto jest to nasz rodzimy producent chyba ze Zduńskiej Woli, a to jest argument też istotny, sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czyli kominiarka nieskończenie cienka (czyli jej brak) to ideał? A na poważnie. Idea kominiarki do mnie nie przemawia, wolę na szyi chustę tunelową, którą można w razie potrzeby przerobić w coś na kształt kominiarki. Pozdr Marcin Kominiarkę też możesz wozić na szyi w roli szalika a i bez problemu "przerobić" na czapkę. Zrezygnowałem z buffa na rzecz kominiarek bo zdecydowanie lepiej przylegają do twarzy. Najlepsza wydaje mi się kominiarka na całą twarz (pod gogle) z dziurą na usta ale... jakoś takiej nie mogę trafić. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... maverick_mk Napisano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 I chyba sie na nia skusze bo jestes kolejna osoba ktora mi o niej wspomina I poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Podstawa to funkcjonalność tak jak powyżej napisał "lukash988", pełna kominiarka, odsłonięta twarz, komin, a do tego cienka, żeby w razie słonecznego ciepłego dnia zmieściła się do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Under Armour Coldgear Hood. Jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Tez kupilem UA po przeczytanych opiniach na forum... ale przetestuje w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ua kupiona i przetestowania w bieganiu -3 -5 rewelacja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja polecam tą http://sklep.kanfor....tretch-pro.html Porządny gruby i rozciągliwy polar. Jak już brać kominiarke na jakieś cięższe warunki to tą. Ja jednak w większości wypadków preferuje cienki buff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Pinifarina Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Glan-Daw. Znalazlem marke. Jest dostepny w internetowym sklepie. Jezeli kogos wku#@ to sie nie przejmujcie taki niewyparzony jest. Trzeba miec litosc nad sierotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ja uzywam kominiarki rukka z windstoperem ponizej brody. Cena wysoka ale to jedyna kominiarka ktora ma odpowiednio dlugi kolnierz i nie ma mowy aby cos podwiewalo. z windstoperem lub inna dobrą membraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pod wpływem tej dyskusji kupiłem wreszcie kominiarkę ,wydaje się bardzo fajna z jonami srebra za 50 zł.4F poprzednia już trąciła myszką i zrobiona była przez żonę na drutach z włóczki a moderator usunął mój post bo myślał ,że jaja sobie robię a ona mi służyła z 10lat ,to nic że była biała ale ciepła.Teraz to inna bajka przynajmniej jeżeli chodzi o wykonanie bo czy będzie dorównywała prawdziwej wełnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ZDECYDOWANIE POLECAM BRUBECK IDEALNA CIEŃKA DŁUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
maverick_mk Napisano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 I chyba sie na nia skusze bo jestes kolejna osoba ktora mi o niej wspomina I poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogna Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Podstawa to funkcjonalność tak jak powyżej napisał "lukash988", pełna kominiarka, odsłonięta twarz, komin, a do tego cienka, żeby w razie słonecznego ciepłego dnia zmieściła się do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Under Armour Coldgear Hood. Jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Tez kupilem UA po przeczytanych opiniach na forum... ale przetestuje w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ua kupiona i przetestowania w bieganiu -3 -5 rewelacja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinifarina Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Kominiarka pełna, przedluzona o dolu, sredniej grubosci. Ale najwazniejsze to z jonami srebra (antybakteryjna). Ja mam polskiego producenta z Tuszyna, ktoras juz , poniewaz po parudziesieciu praniach juz jonow nie ma. Kosztuje z 35pln. Co moge. Zawinac ja do gory i miec pod kaskiem w podwojnej grubosci a nie przeszkadza. Wiec jest jak czapka w gorace dni. Otwor na tyle elastyczy ze spokojnie przekladam ja przez glowe i uzywam jako bandanke. W duzy mroz i halny moge naciagnac na usta i nos i nie spada. I dlatego uwazam ze jest idealna bo jedna sluzy mi do wszystkiego. A jony sa bardzo wazne bo piore ja raz po wyjezdzie i ani wlosy mi sie nie przetluszczaja ani nie mam problemow z przykrym zapachem, a narsiarstwo uprawiam sportowo wiec kazde szusy koncza sie na duzym parowaniu organizmu takze glowy. A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja polecam tą http://sklep.kanfor....tretch-pro.html Porządny gruby i rozciągliwy polar. Jak już brać kominiarke na jakieś cięższe warunki to tą. Ja jednak w większości wypadków preferuje cienki buff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinifarina Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 A jaki to model i marka tego producenta z Tuszyna ? Glan-Daw. Znalazlem marke. Jest dostepny w internetowym sklepie. Jezeli kogos wku#@ to sie nie przejmujcie taki niewyparzony jest. Trzeba miec litosc nad sierotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ja uzywam kominiarki rukka z windstoperem ponizej brody. Cena wysoka ale to jedyna kominiarka ktora ma odpowiednio dlugi kolnierz i nie ma mowy aby cos podwiewalo. z windstoperem lub inna dobrą membraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pod wpływem tej dyskusji kupiłem wreszcie kominiarkę ,wydaje się bardzo fajna z jonami srebra za 50 zł.4F poprzednia już trąciła myszką i zrobiona była przez żonę na drutach z włóczki a moderator usunął mój post bo myślał ,że jaja sobie robię a ona mi służyła z 10lat ,to nic że była biała ale ciepła.Teraz to inna bajka przynajmniej jeżeli chodzi o wykonanie bo czy będzie dorównywała prawdziwej wełnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ZDECYDOWANIE POLECAM BRUBECK IDEALNA CIEŃKA DŁUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JG77 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pod wpływem tej dyskusji kupiłem wreszcie kominiarkę ,wydaje się bardzo fajna z jonami srebra za 50 zł.4F poprzednia już trąciła myszką i zrobiona była przez żonę na drutach z włóczki a moderator usunął mój post bo myślał ,że jaja sobie robię a ona mi służyła z 10lat ,to nic że była biała ale ciepła.Teraz to inna bajka przynajmniej jeżeli chodzi o wykonanie bo czy będzie dorównywała prawdziwej wełnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ZDECYDOWANIE POLECAM BRUBECK IDEALNA CIEŃKA DŁUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi