marcopolo444 Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Proszę podajcie biura , podróży dobre, fajne, sprawdzone gdzie można szukać wyjazdu na narty....i skorzystać z ich oferty.Może takie informacje przydadzą się innym zaglądajacym na to forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ostatnio korzystałem z usług: www.snowtrex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ja polecam Primoris Travel www.primoris-travel.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 No ta zacząłeś temat.. zaraz się pojawią "polecacze" z jednym napisanym postem Ja polecam wyjazdy organizowane z ludźmi z forum,przynajmniej tam gdzie wyjedziesz będą warunki bo w ciemno nie jadą,poza tym można się zdecydować na tydzień czy dwa przed wjazdem,a nie z 2 miesiące wcześniej kiedy nie wiesz co Ci wypadnie. Poza tym najczęściej jadą fajni ludzie,podobnie zakręceni na tym punkcie Ale każdy może mieć swoje zdanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Było pytanie, jest odpowiedź i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcopolo444 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 No ta zacząłeś temat.. zaraz się pojawią "polecacze" z jednym napisanym postem Ja polecam wyjazdy organizowane z ludźmi z forum,przynajmniej tam gdzie wyjedziesz będą warunki bo w ciemno nie jadą,poza tym można się zdecydować na tydzień czy dwa przed wjazdem,a nie z 2 miesiące wcześniej kiedy nie wiesz co Ci wypadnie. Poza tym najczęściej jadą fajni ludzie,podobnie zakręceni na tym punkcie Ale każdy może mieć swoje zdanie.. No ta zacząłeś temat.. zaraz się pojawią "polecacze" z jednym napisanym postem Ja polecam wyjazdy organizowane z ludźmi z forum,przynajmniej tam gdzie wyjedziesz będą warunki bo w ciemno nie jadą,poza tym można się zdecydować na tydzień czy dwa przed wjazdem,a nie z 2 miesiące wcześniej kiedy nie wiesz co Ci wypadnie. Poza tym najczęściej jadą fajni ludzie,podobnie zakręceni na tym punkcie Ale każdy może mieć swoje zdanie.. Masz rację , czasami jadę z forum , ale chyba jeszcze za wcześnie , bo jakos mało propozycji, ja jestem sam , i może chciałem upolować cos fajnego, Miałem kiedyś pozapisywane biura, ale zmieniłem laptopa , i chcę od nowa rozeznać w ofertach biur...jestem z połud-wschodniej Polski a tu trudno jest coś upolować co by mnie zainteresowało.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Co powiecie o wygodzie travel? Bylem z nimi raz... co moge powiedoec... lekkie problemy logisyczne... jakies przesiadki i dokoptowywanie ludzi.. opoznienia z czekaniem na inny autobus, przez co trsport do celu bardzo uciazliwy i meczacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Co powiecie o wygodzie travel? Bylem z nimi raz... co moge powiedoec... lekkie problemy logisyczne... jakies przesiadki i dokoptowywanie ludzi.. opoznienia z czekaniem na inny autobus, przez co trsport do celu bardzo uciazliwy i meczacy. w lutym tego roku wykupiłemw Wygoda Travel pobyt w Aprice (dojazd własny): - hotel, pokój, wyżwywienie ( w tym Wi-Fi szybkobieżne) OK - karnet w cenie - OK Może kłopot jest odnośnie transportu - to długi dystans ,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Fajne biura podróży
alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Co powiecie o wygodzie travel? Bylem z nimi raz... co moge powiedoec... lekkie problemy logisyczne... jakies przesiadki i dokoptowywanie ludzi.. opoznienia z czekaniem na inny autobus, przez co trsport do celu bardzo uciazliwy i meczacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Co powiecie o wygodzie travel? Bylem z nimi raz... co moge powiedoec... lekkie problemy logisyczne... jakies przesiadki i dokoptowywanie ludzi.. opoznienia z czekaniem na inny autobus, przez co trsport do celu bardzo uciazliwy i meczacy. w lutym tego roku wykupiłemw Wygoda Travel pobyt w Aprice (dojazd własny): - hotel, pokój, wyżwywienie ( w tym Wi-Fi szybkobieżne) OK - karnet w cenie - OK Może kłopot jest odnośnie transportu - to długi dystans ,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi