mig Napisano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2015 W sumie mamy podobnie. Rozczarowałeś się Skolnitami ze względu na brak śniegu, ja byłem jak było ok. Dzięki za rekomendację Soszowa. Będzie trzeba w końcu go kiedyś odwiedzić. Różnimy sie tez co do Czantorii. Ale to już nie Wisła. W sumie najlepsza i najdłuższa trasa w okolicy z najszybszym wyciągiem. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Jeszcze przez 2 dni po sensownej cenie karnet jednodniowy. https://wisla.e-skipass.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Sprzedam 1 voucher na Wiślański Skipass. Cena 50 zł - dałem za niego 60 zł, ale wyskoczył mi wyjazd w 3 Doliny i już go raczej nie wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grer Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 W dniu 17.03.2022 o 08:27, moloo napisał: Sprzedam 1 voucher na Wiślański Skipass. Cena 50 zł - dałem za niego 60 zł, ale wyskoczył mi wyjazd w 3 Doliny i już go raczej nie wykorzystam. Dobry wieczór! Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Jeśli tak, to na który skipass jest ten voucher? - godzinny czy całodniowy? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Jesli to ten z "z czarnego piątku" to jest to voucher na skipas całodniowy z jazdą wieczorną włącznie, w dowolnym osrodku "Wislanskiego Skipasu" - tym który jeszcze bedzie czynny... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grer Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 3 minuty temu, mig napisał: Jesli to ten z "z czarnego piątku" to jest to voucher na skipas całodniowy z jazdą wieczorną włącznie, w dowolnym osrodku "Wislanskiego Skipasu" - tym który jeszcze bedzie czynny... 😉 Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 15 godzin temu, grer napisał: Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-(( Moge jeden calodniowy odstąpić. Niestety juz jest w formie plastikowej więc trzeba by się spotkać lub wysłać w kopercie. Z kaucja za plastik (10 zł do odzyskania w kasie) -70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Sezon już się skończył w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 W dniu 2.09.2022 o 10:29, twierdzakrasnali napisał: A ta akcja trwa dalej? __________________________________ https://www.medipakiet.pl/blog/ubezpieczenie-zdrowotne-niepracujacego-doroslego-dziecka/ Jest nowa promocja - karnet na 7 dowolnych dni za 690 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 W dniu 17.09.2022 o 21:49, Harnaś napisał: Jest nowa promocja - karnet na 7 dowolnych dni za 690 zł. Pomijając cenę, to czy wszystkie wyciągi będą czynne, czy część się nie wysypie z uwagi na koszty (prądu), jakie będzie oblężenie na działających... Choroba, jak co roku mam dylemat czy brać bo zawsze jak kupuję Wiślański to jakieś przeszkody żeby go wykorzystać 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 11 minut temu, Friski napisał: Pomijając cenę, to czy wszystkie wyciągi będą czynne, czy część się nie wysypie z uwagi na koszty (prądu), jakie będzie oblężenie na działających... Choroba, jak co roku mam dylemat czy brać bo zawsze jak kupuję Wiślański to jakieś przeszkody żeby go wykorzystać 😏 Zawsze możemy pojeździć wspólnie w Szczyrku 🙂 . Mam przeczucie, że w nadchodzącym sezonie będzie luźniej na trasach i krótsze kolejki do kanap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 14 minut temu, kordiankw napisał: Zawsze możemy pojeździć wspólnie w Szczyrku 🙂 . Mam przeczucie, że w nadchodzącym sezonie będzie luźniej na trasach i krótsze kolejki do kanap. Chętnie, końcówka zeszłego sezony była taka smakowita... 😍 Tylko czy będzie mnie stać, pożytki się skończyły...😪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 1 minutę temu, Friski napisał: Chętnie, końcówka zeszłego sezony była taka smakowita... 😍 Tylko czy będzie mnie stać, pożytki się skończyły...😪 No u mnie tez skończyła się jazda za free, bo nie ma benefitów dla drobnych ciułaczy akcji TMR. Jednak na narty coś się tam zawsze odłoży, są też i dobre strony likwidacji benefitów, będzie więcej jazdy na COS, do którego mam rzut beretem 🙂 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2022 56 minut temu, Friski napisał: Pomijając cenę, to czy wszystkie wyciągi będą czynne, czy część się nie wysypie z uwagi na koszty (prądu), jakie będzie oblężenie na działających... Choroba, jak co roku mam dylemat czy brać bo zawsze jak kupuję Wiślański to jakieś przeszkody żeby go wykorzystać 😏 Do kpl niewiadoma cen ośrodków.... Cena promocyjna jest fajna, ale kto wykorzysta cały dzień ( 8-21). Ja już nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 1 godzinę temu, mig napisał: Do kpl niewiadoma cen ośrodków.... Cena promocyjna jest fajna, ale kto wykorzysta cały dzień ( 8-21). Ja już nie. 8-16 wystarczy i cena też ok 😉 Jak ktoś ma blisko, albo lubi do Wisły jeździć to myślę, że dobra oferta. Można też poczekać na promocje Black Week, czy jak to się nazywa. Może będą lepsze oferty, a może nie będą. Zgaduję, że w nadchodzącym sezonie karnety całodzienne w Wiśle będę kosztować co najmniej około 150 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Na BF to ostatnio chyba najbardziej opłacało się kupić sezonówkę na Czantorię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2023 https://wisla.e-skipass.pl/ Jest sezonówka i 7x calodzienny. Pewnie skusze się któraś wersję. Nie jeżdżę cały dzień, ale i tak 4-5 godzin będzie pewnie powyżej 100zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 20 minut temu, mig napisał: https://wisla.e-skipass.pl/ Jest sezonówka i 7x calodzienny. Pewnie skusze się któraś wersję. Nie jeżdżę cały dzień, ale i tak 4-5 godzin będzie pewnie powyżej 100zl Ja bym zaczekał na czarny piątek wtedy są najlepsze promocje na karnety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 W czarny piątek w zeszłym roku roku wiślański całodzienny kosztował 101,5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 2 godziny temu, brachol napisał: W czarny piątek w zeszłym roku roku wiślański całodzienny kosztował 101,5 zł. Ale chyba można było kupować na sztuki. Tu trzeba kupić 7x. W każdym razie raczej taniej nie będzie za dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 31 minut temu, Harnaś napisał: Ale chyba można było kupować na sztuki. Tu trzeba kupić 7x. W każdym razie raczej taniej nie będzie za dzień. Można było kupić nawet na jeden dzień, tutaj trzeba te 7 dni zaplanować w Wiśle i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2023 2 godziny temu, brachol napisał: Można było kupić nawet na jeden dzień, tutaj trzeba te 7 dni zaplanować w Wiśle i okolicach. Dla mnie to akurat nie problem, będę tam na pewno czesciej. Bardzo interesowałaby mnie cena karnetów kilkugodzinnych. W zeszłym roku było to ponad 100zl więc.... ( w powyższej ofercie całodzienny za 95) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 9 godzin temu, mig napisał: Dla mnie to akurat nie problem, będę tam na pewno czesciej. Bardzo interesowałaby mnie cena karnetów kilkugodzinnych. W zeszłym roku było to ponad 100zl więc.... ( w powyższej ofercie całodzienny za 95) Oferta fajna jak ktoś ma blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi