Lukaszo86 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Cały dzień się zbierałem. Szukałem tematu ale nie znalazłem. Zapaliłem dziś świeczkę na Cmentarzu Rakowickim w hołdzie narciarzom, których już wśród nas nie ma. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Pamiętajmy o tych, którzy odeszli ale przede wszystkim starajmy się do nich nie dołączyć. Szczególnie jeśli jeździmy poza trasami i/lub z dużymi predkościami. Nie popełniajmy błędów, które już nie raz skończyły się zapalonym zniczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Wczoraj po ciężkiej chorobie odszedł od nas w wieku 53 lat Darek, Mały, Napoleon, Lalu... Człowiek, który zawsze był uśmiechnięty, świetny kolega i organizator. Nie dane mu było nacieszyć się narciarstwem, które tak bardzo kochał. Spoczywaj w pokoju Dareczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 wybieram się busem z Katowic we wczesnych godzinach w czwartek by pożegnać nasze "żywe sreberko" Dareczka w jego ostatniej drodze. P.S. Sam nie wiem gdzie ten mój post umieścić, niech zadecydują admini bo ja nie mam ani koncepcji ani doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Żal za Darkiem. My jedziemy z Warszawy i ja ogarniam wiemniec. Ale jedno ale pogrzeb podobno jest w czwartek o 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 informacja od rodziny; Ceremonia pogrzebowa odbędzie się w czwartek 6 listopada o godz. 12.00 w kościele św. Agnieszki w Lublinie przy ul. Kalinowszczyzna 62. Parking od ul. Kleeberga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To już chyba pewny termin? Michał dzięki za ogarnięcie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Potwierdzony mam termin, czyli czwartek 6 listopada w kościele św Agnieszki w Lublinie ul Kalinowszczyzna 62. Z Warszawy jedzi kilka osób, a na pewno ja ze Słonkiem, Ola "Matka", Ordak Grześ. Jak ktoś chętny to prosimy o kontakt żeby ogarnąć transport. Wieniec od narciarzy kupuję ja i potem to porozliczam z chętnymi do partycypowania a kilka osób już jest chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Poźegnaliśmy naszego kolegę i towarzysza narciarskich eskapad Napoleona. W imieniu nas narciarzy złożyliśmy wieniec i oddaliśmy cześć Darkowi. Dla zainteresowanych złączam zdjęcie wieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Oficjalne podziękowanie dla Ciebie Konradzie ale już wieniec rozliczony między narciarzy, jednak bardzo Ci dziękuję za deklarację. Miło że są jeszcze tacy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Kolejny raz przyszło nam żegnać bliską osobę z naszego narciarskiego grona. W piątek odeszła od nas Kasieńka "Tymoka". Pogrzeb, na który przybędzie część z nas, odbędzie się jutro 28 kwietnia o godz. 10:00 na cmentarzu przy ul. Lipowej w Lublinie. Cóż więcej można w takiej sytuacji napisać... Do zobaczenia Kasieńko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zośka i Tomaszek w imieniu narciarzy złożyli dziś podczas pogrzebu taki piękny wieniec od obecnych i tych, którzy nie mogli przyjechać. Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Kolejna strata, kolejny smutek... Trudno to pisać, niestety odszedł od nas wspaniały kolega, zawsze uśmiechnięty PatrykJ z Lublina. Pogrzeb Patryczka odbędzie się w piątek o godz. 14:00 w Lublinie przy ul. Unickiej. Ferdek23 organizuje zbiórkę na wieniec od narciarzy i wsparcie dla Rodziny, każdy z nas może się dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Dziękujemy Andrzejku za zaangażowanie. Niech odpoczywa w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi