kolo Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 O który serwis chodzi? http://www.skiforum....-temat-zniknal/ Obawiam się że jeśli to nie ten sam który ja mam na myśli to wygląda to tak., że jedni z niepochlebną opinią świeżo zarejestrowanego użytkownika wiszą i ma temat prawie 2000 wyświetleń a drugi (jeśli faktycznie inny serwis) temat jest natychmiast zamykany i żąda się dowodów. Troszkę śmiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 pokaz ta śmieszność to naprawię .... .... jest takie coś co się zwie "raportowanie postu lub tematu" widzisz nieprawidłowość ... pomóż jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nie zrozumiałeś mnie Jarku. Jedna opinia bez jakichkolwiek dowodów wisi, została wyświetlona ponad 1500 razy i co teraz zniknie? Jedno można wyświetlać do woli, drugie blokuje się natychmiast bez publikacji treści. (jeśli drugie) Coś dziwnie, jakiś parasol na znajomych króliczka? JAKAŚ EPIDEMIA ZAMYKANIA? Duża część forum zniknęła i niejako trudno mi niektóre wypowiedzi z przed lat poprzeć np linkiem coś się zmieni? Czyli żeby było jasne, w celu ochrony (ewentualnie) interesu jednej strony zamknąłeś temat i żeby nie było różnego traktowania serwisów w krakowie temat wyświetlony kilkaset razy zniknie? to jest równość informacji tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 doskonale to rozumiem .... i jak widzisz ma reakcja jest natychmiastowa pod warunkiem że, to widzę ... nie czytam wszystkiego na bieżąco po prostu jest to nierealne (szczególnie w sezonie ) dlatego jestem wdzięczny za pomoc ... raporty to naprawdę pomaga ... a nam wszystkim pozwala dbać o swoje ... pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 A co jeśli właściciel serwisu jest opluwany a nie uczestniczy w tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 kolo, przycisk "Raportuj" możesz wcisnąć i ty, nie tylko właściciel serwisu. Na tym to polega. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 kolo, przycisk "Raportuj" możesz wcisnąć i ty, nie tylko właściciel serwisu. Na tym to polega. Pozdr Marcin Marcin, Ty też nie rozumiesz sytuacji. Jeden krakowski serwis był napiętnowany przez jakiegoś tam jedno postowca i wisi 1700 odwiedzin nikomu i mnie nie przeszkadza, (bardziej przeszkadza obecne o nim bzdurzenie). Drugi (jeśli drugi) nie jest puszczony do publikacji, czy to jest normalne? Wolałbym jednakowe traktowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 co za bezsens, 100 postów żeby móc dodać ogłoszenie w dziale sprzedam... litości Nie rozumiem dlaczego nie można urealnić regulaminu i nagrodzić starych bywalców forum. Jak ktoś ma interes, to machnie te 100 bzdurnych postów w kilka dni i będzie handelek. A np. lumberjack który jest na forum od 12.2011 nie może. I co z tego, że nic nie pisał? Nie każdy lubi, ale wielu namiętnie czyta. Ja np. do takich należę. Niewiele mam do powiedzenia, bo na niewielu sprawach narciarskich się znam i uzbieranie 100 postów zajęło mi ponad 4 lata. Zróbcie 100 postów albo 1 rok rejestracji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie rozumiem dlaczego nie można urealnić regulaminu i nagrodzić starych bywalców forum. Jak ktoś ma interes, to machnie te 100 bzdurnych postów w kilka dni i będzie handelek. A np. lumberjack który jest na forum od 12.2011 nie może. I co z tego, że nic nie pisał? Nie każdy lubi, ale wielu namiętnie czyta. Ja np. do takich należę. Niewiele mam do powiedzenia, bo na niewielu sprawach narciarskich się znam i uzbieranie 100 postów zajęło mi ponad 4 lata. Zróbcie 100 postów albo 1 rok rejestracji na forum. Mam tak samo. Wolę czytać posty niż pisać coś dla zaistnienia na forum. Po drugie, jeżeli już coś zostanie napisane a nie daj boże skomentowany zostanie jakiś wielopostowiec to jest już przes..rane. będzie 1000 "pustych" postów w odpowiedzi na jeden. Odechciewa się pisać. Dodam tylko, że moim zdaniem większość postów tak zwanych np. ośmiotysięczników nadaje się tylko do kosza lub do moderacji z racji braku meritum lub nawet w związku z nieposzanowaniem innych forumowiczów. Jest chyba potrzebna zmiana dotycząca właśnie działu ogłoszeń dla starych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A też sobie przeczytałem i ... nie ma tam żadnego punktu, który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Info o 100 postach jest u samej góry w dziale ogłoszenia... Racja...powinno być 100 postów lub staż na forum dłuższy niż.... - zajmiemy się tym... który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Co przez to rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie jest w dziale ogłoszenia, ale czy nie powinno być w regulaminie? Nie znam się, ale czy taki zapis umieszczony poza regulaminem ma jakąkolwiek moc? Pytam, bo na serio nie wiem. Właśnie to, że w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zasadach umieszczania prywatnych ofert handlowych (czyli zwykłych "szarych czytaczy" forum). Jest coś o umieszczaniu reklam, ale to chyba nie dotyczy osób prywatnych. Dobrze by było, żeby uregulować zasady jakoś korzystnie dla starych forumowiczów. Mnie, to już tak naprawdę wisi, bo swoje 100 postów uzbierałem Ale w ramach tak zwanej sprawiedliwości społecznej, warto dobyć miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cały dział "Ogłoszenia" jest zrobiony domyślnie dla ofert prywatnych forumowiczów (okazyjne ktoś coś sprzedaje) a nie żeby robić drugie allegro i wystawiać po 100 ogłoszeń jednego dnia - temu został wprowadzony limit postów... Na dniach postaramy się również podreperować ten dział... Przy okazji jak już temat jest to chciałbym zapytać o dział "Wyjazdy komercyjne"...co o nim myślicie? To głownie plac ogłoszeń dla firm wyjazdowych? Powinien zostać tak jak jest? Powinien zostać przeniesiony poza forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarjak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie wiem Jarek, jaki jest sens tego zakazu, bo już od pewnego czasu nie ma sytuacji, który do niego doprowadził. A odłoszenia i dobre rady to sens tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi się, że dobrze by było aby te ogłoszenia o sprzedaży nie pokazywały się w "wyświetl nową zawartość" gdyż może okazać się, że od góry do dołu będą same ogłoszenia co byłoby mocno irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wyjazdy komercyjne jak dla mnie mogą być, byle bez przeginki typu takiego, jak ostatnio: 10 tematów odnośnie tego samego wyjazdu, tylko w innych terminach. Co do ogłoszeń... może wprowadzić limit postów w dziale ogłoszenia, np. max 5 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Małe pytanie
kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 co za bezsens, 100 postów żeby móc dodać ogłoszenie w dziale sprzedam... litości Nie rozumiem dlaczego nie można urealnić regulaminu i nagrodzić starych bywalców forum. Jak ktoś ma interes, to machnie te 100 bzdurnych postów w kilka dni i będzie handelek. A np. lumberjack który jest na forum od 12.2011 nie może. I co z tego, że nic nie pisał? Nie każdy lubi, ale wielu namiętnie czyta. Ja np. do takich należę. Niewiele mam do powiedzenia, bo na niewielu sprawach narciarskich się znam i uzbieranie 100 postów zajęło mi ponad 4 lata. Zróbcie 100 postów albo 1 rok rejestracji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie rozumiem dlaczego nie można urealnić regulaminu i nagrodzić starych bywalców forum. Jak ktoś ma interes, to machnie te 100 bzdurnych postów w kilka dni i będzie handelek. A np. lumberjack który jest na forum od 12.2011 nie może. I co z tego, że nic nie pisał? Nie każdy lubi, ale wielu namiętnie czyta. Ja np. do takich należę. Niewiele mam do powiedzenia, bo na niewielu sprawach narciarskich się znam i uzbieranie 100 postów zajęło mi ponad 4 lata. Zróbcie 100 postów albo 1 rok rejestracji na forum. Mam tak samo. Wolę czytać posty niż pisać coś dla zaistnienia na forum. Po drugie, jeżeli już coś zostanie napisane a nie daj boże skomentowany zostanie jakiś wielopostowiec to jest już przes..rane. będzie 1000 "pustych" postów w odpowiedzi na jeden. Odechciewa się pisać. Dodam tylko, że moim zdaniem większość postów tak zwanych np. ośmiotysięczników nadaje się tylko do kosza lub do moderacji z racji braku meritum lub nawet w związku z nieposzanowaniem innych forumowiczów. Jest chyba potrzebna zmiana dotycząca właśnie działu ogłoszeń dla starych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A też sobie przeczytałem i ... nie ma tam żadnego punktu, który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Info o 100 postach jest u samej góry w dziale ogłoszenia... Racja...powinno być 100 postów lub staż na forum dłuższy niż.... - zajmiemy się tym... który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Co przez to rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie jest w dziale ogłoszenia, ale czy nie powinno być w regulaminie? Nie znam się, ale czy taki zapis umieszczony poza regulaminem ma jakąkolwiek moc? Pytam, bo na serio nie wiem. Właśnie to, że w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zasadach umieszczania prywatnych ofert handlowych (czyli zwykłych "szarych czytaczy" forum). Jest coś o umieszczaniu reklam, ale to chyba nie dotyczy osób prywatnych. Dobrze by było, żeby uregulować zasady jakoś korzystnie dla starych forumowiczów. Mnie, to już tak naprawdę wisi, bo swoje 100 postów uzbierałem Ale w ramach tak zwanej sprawiedliwości społecznej, warto dobyć miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cały dział "Ogłoszenia" jest zrobiony domyślnie dla ofert prywatnych forumowiczów (okazyjne ktoś coś sprzedaje) a nie żeby robić drugie allegro i wystawiać po 100 ogłoszeń jednego dnia - temu został wprowadzony limit postów... Na dniach postaramy się również podreperować ten dział... Przy okazji jak już temat jest to chciałbym zapytać o dział "Wyjazdy komercyjne"...co o nim myślicie? To głownie plac ogłoszeń dla firm wyjazdowych? Powinien zostać tak jak jest? Powinien zostać przeniesiony poza forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarjak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie wiem Jarek, jaki jest sens tego zakazu, bo już od pewnego czasu nie ma sytuacji, który do niego doprowadził. A odłoszenia i dobre rady to sens tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi się, że dobrze by było aby te ogłoszenia o sprzedaży nie pokazywały się w "wyświetl nową zawartość" gdyż może okazać się, że od góry do dołu będą same ogłoszenia co byłoby mocno irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wyjazdy komercyjne jak dla mnie mogą być, byle bez przeginki typu takiego, jak ostatnio: 10 tematów odnośnie tego samego wyjazdu, tylko w innych terminach. Co do ogłoszeń... może wprowadzić limit postów w dziale ogłoszenia, np. max 5 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Małe pytanie
zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie rozumiem dlaczego nie można urealnić regulaminu i nagrodzić starych bywalców forum. Jak ktoś ma interes, to machnie te 100 bzdurnych postów w kilka dni i będzie handelek. A np. lumberjack który jest na forum od 12.2011 nie może. I co z tego, że nic nie pisał? Nie każdy lubi, ale wielu namiętnie czyta. Ja np. do takich należę. Niewiele mam do powiedzenia, bo na niewielu sprawach narciarskich się znam i uzbieranie 100 postów zajęło mi ponad 4 lata. Zróbcie 100 postów albo 1 rok rejestracji na forum. Mam tak samo. Wolę czytać posty niż pisać coś dla zaistnienia na forum. Po drugie, jeżeli już coś zostanie napisane a nie daj boże skomentowany zostanie jakiś wielopostowiec to jest już przes..rane. będzie 1000 "pustych" postów w odpowiedzi na jeden. Odechciewa się pisać. Dodam tylko, że moim zdaniem większość postów tak zwanych np. ośmiotysięczników nadaje się tylko do kosza lub do moderacji z racji braku meritum lub nawet w związku z nieposzanowaniem innych forumowiczów. Jest chyba potrzebna zmiana dotycząca właśnie działu ogłoszeń dla starych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A też sobie przeczytałem i ... nie ma tam żadnego punktu, który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Info o 100 postach jest u samej góry w dziale ogłoszenia... Racja...powinno być 100 postów lub staż na forum dłuższy niż.... - zajmiemy się tym... który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Co przez to rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie jest w dziale ogłoszenia, ale czy nie powinno być w regulaminie? Nie znam się, ale czy taki zapis umieszczony poza regulaminem ma jakąkolwiek moc? Pytam, bo na serio nie wiem. Właśnie to, że w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zasadach umieszczania prywatnych ofert handlowych (czyli zwykłych "szarych czytaczy" forum). Jest coś o umieszczaniu reklam, ale to chyba nie dotyczy osób prywatnych. Dobrze by było, żeby uregulować zasady jakoś korzystnie dla starych forumowiczów. Mnie, to już tak naprawdę wisi, bo swoje 100 postów uzbierałem Ale w ramach tak zwanej sprawiedliwości społecznej, warto dobyć miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cały dział "Ogłoszenia" jest zrobiony domyślnie dla ofert prywatnych forumowiczów (okazyjne ktoś coś sprzedaje) a nie żeby robić drugie allegro i wystawiać po 100 ogłoszeń jednego dnia - temu został wprowadzony limit postów... Na dniach postaramy się również podreperować ten dział... Przy okazji jak już temat jest to chciałbym zapytać o dział "Wyjazdy komercyjne"...co o nim myślicie? To głownie plac ogłoszeń dla firm wyjazdowych? Powinien zostać tak jak jest? Powinien zostać przeniesiony poza forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarjak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie wiem Jarek, jaki jest sens tego zakazu, bo już od pewnego czasu nie ma sytuacji, który do niego doprowadził. A odłoszenia i dobre rady to sens tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi się, że dobrze by było aby te ogłoszenia o sprzedaży nie pokazywały się w "wyświetl nową zawartość" gdyż może okazać się, że od góry do dołu będą same ogłoszenia co byłoby mocno irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wyjazdy komercyjne jak dla mnie mogą być, byle bez przeginki typu takiego, jak ostatnio: 10 tematów odnośnie tego samego wyjazdu, tylko w innych terminach. Co do ogłoszeń... może wprowadzić limit postów w dziale ogłoszenia, np. max 5 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A też sobie przeczytałem i ... nie ma tam żadnego punktu, który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Info o 100 postach jest u samej góry w dziale ogłoszenia... Racja...powinno być 100 postów lub staż na forum dłuższy niż.... - zajmiemy się tym... który w jakikolwiek sposób regulowałby zasady prywatnych ogłoszeń handlowych Co przez to rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie jest w dziale ogłoszenia, ale czy nie powinno być w regulaminie? Nie znam się, ale czy taki zapis umieszczony poza regulaminem ma jakąkolwiek moc? Pytam, bo na serio nie wiem. Właśnie to, że w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zasadach umieszczania prywatnych ofert handlowych (czyli zwykłych "szarych czytaczy" forum). Jest coś o umieszczaniu reklam, ale to chyba nie dotyczy osób prywatnych. Dobrze by było, żeby uregulować zasady jakoś korzystnie dla starych forumowiczów. Mnie, to już tak naprawdę wisi, bo swoje 100 postów uzbierałem Ale w ramach tak zwanej sprawiedliwości społecznej, warto dobyć miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cały dział "Ogłoszenia" jest zrobiony domyślnie dla ofert prywatnych forumowiczów (okazyjne ktoś coś sprzedaje) a nie żeby robić drugie allegro i wystawiać po 100 ogłoszeń jednego dnia - temu został wprowadzony limit postów... Na dniach postaramy się również podreperować ten dział... Przy okazji jak już temat jest to chciałbym zapytać o dział "Wyjazdy komercyjne"...co o nim myślicie? To głownie plac ogłoszeń dla firm wyjazdowych? Powinien zostać tak jak jest? Powinien zostać przeniesiony poza forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarjak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie wiem Jarek, jaki jest sens tego zakazu, bo już od pewnego czasu nie ma sytuacji, który do niego doprowadził. A odłoszenia i dobre rady to sens tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi się, że dobrze by było aby te ogłoszenia o sprzedaży nie pokazywały się w "wyświetl nową zawartość" gdyż może okazać się, że od góry do dołu będą same ogłoszenia co byłoby mocno irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wyjazdy komercyjne jak dla mnie mogą być, byle bez przeginki typu takiego, jak ostatnio: 10 tematów odnośnie tego samego wyjazdu, tylko w innych terminach. Co do ogłoszeń... może wprowadzić limit postów w dziale ogłoszenia, np. max 5 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kuzon Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie jest w dziale ogłoszenia, ale czy nie powinno być w regulaminie? Nie znam się, ale czy taki zapis umieszczony poza regulaminem ma jakąkolwiek moc? Pytam, bo na serio nie wiem. Właśnie to, że w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zasadach umieszczania prywatnych ofert handlowych (czyli zwykłych "szarych czytaczy" forum). Jest coś o umieszczaniu reklam, ale to chyba nie dotyczy osób prywatnych. Dobrze by było, żeby uregulować zasady jakoś korzystnie dla starych forumowiczów. Mnie, to już tak naprawdę wisi, bo swoje 100 postów uzbierałem Ale w ramach tak zwanej sprawiedliwości społecznej, warto dobyć miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cały dział "Ogłoszenia" jest zrobiony domyślnie dla ofert prywatnych forumowiczów (okazyjne ktoś coś sprzedaje) a nie żeby robić drugie allegro i wystawiać po 100 ogłoszeń jednego dnia - temu został wprowadzony limit postów... Na dniach postaramy się również podreperować ten dział... Przy okazji jak już temat jest to chciałbym zapytać o dział "Wyjazdy komercyjne"...co o nim myślicie? To głownie plac ogłoszeń dla firm wyjazdowych? Powinien zostać tak jak jest? Powinien zostać przeniesiony poza forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarjak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie wiem Jarek, jaki jest sens tego zakazu, bo już od pewnego czasu nie ma sytuacji, który do niego doprowadził. A odłoszenia i dobre rady to sens tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zz10/zibi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi się, że dobrze by było aby te ogłoszenia o sprzedaży nie pokazywały się w "wyświetl nową zawartość" gdyż może okazać się, że od góry do dołu będą same ogłoszenia co byłoby mocno irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wyjazdy komercyjne jak dla mnie mogą być, byle bez przeginki typu takiego, jak ostatnio: 10 tematów odnośnie tego samego wyjazdu, tylko w innych terminach. Co do ogłoszeń... może wprowadzić limit postów w dziale ogłoszenia, np. max 5 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność