Piskoor Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 I znowu ibood.com Kurtka z membraną nomad http://www.ibood.com...omad-grove.html 53 proc off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie kojarze tej marko NOMAD ma ktoś cos tej mark i moze polecić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie kojarze tej marko NOMAD ma ktoś cos tej mark i moze polecić ? Prawie w ogóle nie znana.... tutaj więcej można zobaczyć http://www.nomad.nl/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na pewno lepsze niż parafinowa świeczka a amatorowi wystarczą na długo: http://allegro.pl/sm...4765044811.html http://allegro.pl/sm...4779081532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dzisiaj jakąś bielizna http://www.ibood.com...ypu-unisex.html Pokazują, że kosztowała 600 PLN (większość klubów zakupowych pokazuje 3x większą cenę początkową). - normalnie 220 PLN w sklepie firmowych http://www.sportowez...ermotech-II/395więc i tak nawet ok oferta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mają niezłe przeceny:www.sportmix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowrider Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 no to i ja os dorzuce moim zdaniem swietne buty, uzywam 2 sezon i jestem po prostu zadowolony, zaplacilem oczywiscie 2 razy wiecej niz oferta z tego linku http://allegro.pl/bu...4754485723.html chyba sobie kupie 2, w noweczkach bede sie lansowal na Szymoszkowej i po Krupowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 W biedronce skarpety narciarskie przecenione z 19.99pln na 5pln. (trzystrefowe, L-P, raczej z cieńszych - na wygląd i w dotyku OK) Jest rozmiarówka (myślę, że trochę zaniżona więc trzeba oglądać dł. stopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kss_marcin_skispa Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Aiconsport co wtorek obcina jakąś cenę o połowę i publikuje to na swoim fanpage'u. Ceny bywają naprawdę szalone. Dzisiaj szczotka za 22,50 zł... http://sklep.aiconsp...ie-konskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Akurat mam taką szczotkę i spisuje się OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wczoraj byłem w Poznaniu w TK maxx i mieli nowa dostawę naprawdę spory wybór można znaleźć np spodnie gore tex mamut za 349 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 W TKMAXie w Gdańsku rzucili trochę kurtek narciarskich różnych producentów. Pewnie w innych oddziałach też coś jest. Były również mega super spodnie Oakleya z Goretexu niestety w malutkim rozmiarze S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Specjalnie pojechałem do Łódzkiego TKMAX-u i były. Niestety czerwone, a moja pani ma tonacje niebiesko czarną. Same spodnie naprawdę pięknie uszyte a i cena 499 zł proporcjonalna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Specjalnie pojechałem do Łódzkiego TKMAX-u i były. Niestety czerwone, a moja pani ma tonacje niebiesko czarną. Same spodnie naprawdę pięknie uszyte a i cena 499 zł proporcjonalna..Wygrzebałem pełną rozmiarówkę na ebayu w cenie trochę ponad 500 eur Także chyba warto jak komuś rozmiar podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maverick_mk Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 W Poznaniu był rozmiar Xxl tych oakley z gore tex kolor czerwony, cena tez 499 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be-ja Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Faktycznie leży super, ciekawe czy jeszcze mają.Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... HesSki Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ty nie bądź taki stromny, jak na 50 latka to leży wręcz zaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... HesSki Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Chyba nie, chociaż jest łasy na dobre promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Tkmaxxx ma fajne rzeczy narciarskie Heada, Spydera, Oakleya. Warto przejechać się po kilku bo właściwie w każdym można trafić coś innego (na przykładzie Krakowa tylko Spyder był w obu, Oakley i Head w jednym). Nie wiem jak Oakley i Spyder ale modele Heada były świeże, na sezon 14/15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kss_marcin_skispa Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak co wtorek Aiconsportowi "odbiło" i przecenia coś o połowę. Tym razem plecak na buty i kask: http://sklep.aiconsp...-pack-6040.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Tkmaxxx ma fajne rzeczy narciarskie Heada, Spydera, Oakleya. Warto przejechać się po kilku bo właściwie w każdym można trafić coś innego (na przykładzie Krakowa tylko Spyder był w obu, Oakley i Head w jednym). Nie wiem jak Oakley i Spyder ale modele Heada były świeże, na sezon 14/15. Co do TkMaxxa w pełni się zgadzam. We Wro mamy 3 i w każdym jest coś innego. Wspominane w tym wątku spodnie Oakleya na GTX w zeszłym tygodniu były w każdym z nich w to w różnych kolorach i rozmiarach. Dodatkowo pojawil się nawet Kjus i Phenix ale za ceny powyżej 1.000 zł. Ja sam wyhaczyłem w TK koszulkę thermo Lofflera za śmieszne 79 zł Do tego ma na ramieniu wielki napis Ski Austria więc co najmniej +5 do lansu Przy okazji nabyłem gogle Scotta za 169 zł więc jakieś 200 zł taniej niż w oficjalnej sprzedaży. Co do promo w innych sklepach to polecam outlet Salomona w CH Futura - mają promocję 2+1 gratis, więc przykładowo jak kupicie narty za 1000 do tego buty Salomon Impact 120 za 950 to kurteczkę na GTX możecie dostać gratis. Możliwe są wszelkie kombinacje tej promo więc przy zakupie dwóch par butów/nart trzecią parę macie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jacek-1210 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na pewno lepsze niż parafinowa świeczka a amatorowi wystarczą na długo: http://allegro.pl/sm...4765044811.html http://allegro.pl/sm...4779081532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dzisiaj jakąś bielizna http://www.ibood.com...ypu-unisex.html Pokazują, że kosztowała 600 PLN (większość klubów zakupowych pokazuje 3x większą cenę początkową). - normalnie 220 PLN w sklepie firmowych http://www.sportowez...ermotech-II/395więc i tak nawet ok oferta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mają niezłe przeceny:www.sportmix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowrider Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 no to i ja os dorzuce moim zdaniem swietne buty, uzywam 2 sezon i jestem po prostu zadowolony, zaplacilem oczywiscie 2 razy wiecej niz oferta z tego linku http://allegro.pl/bu...4754485723.html chyba sobie kupie 2, w noweczkach bede sie lansowal na Szymoszkowej i po Krupowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 W biedronce skarpety narciarskie przecenione z 19.99pln na 5pln. (trzystrefowe, L-P, raczej z cieńszych - na wygląd i w dotyku OK) Jest rozmiarówka (myślę, że trochę zaniżona więc trzeba oglądać dł. stopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Aiconsport co wtorek obcina jakąś cenę o połowę i publikuje to na swoim fanpage'u. Ceny bywają naprawdę szalone. Dzisiaj szczotka za 22,50 zł... http://sklep.aiconsp...ie-konskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Akurat mam taką szczotkę i spisuje się OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wczoraj byłem w Poznaniu w TK maxx i mieli nowa dostawę naprawdę spory wybór można znaleźć np spodnie gore tex mamut za 349 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 W TKMAXie w Gdańsku rzucili trochę kurtek narciarskich różnych producentów. Pewnie w innych oddziałach też coś jest. Były również mega super spodnie Oakleya z Goretexu niestety w malutkim rozmiarze S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Specjalnie pojechałem do Łódzkiego TKMAX-u i były. Niestety czerwone, a moja pani ma tonacje niebiesko czarną. Same spodnie naprawdę pięknie uszyte a i cena 499 zł proporcjonalna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Specjalnie pojechałem do Łódzkiego TKMAX-u i były. Niestety czerwone, a moja pani ma tonacje niebiesko czarną. Same spodnie naprawdę pięknie uszyte a i cena 499 zł proporcjonalna..Wygrzebałem pełną rozmiarówkę na ebayu w cenie trochę ponad 500 eur Także chyba warto jak komuś rozmiar podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 W Poznaniu był rozmiar Xxl tych oakley z gore tex kolor czerwony, cena tez 499 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Faktycznie leży super, ciekawe czy jeszcze mają.Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ty nie bądź taki stromny, jak na 50 latka to leży wręcz zaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Chyba nie, chociaż jest łasy na dobre promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Tkmaxxx ma fajne rzeczy narciarskie Heada, Spydera, Oakleya. Warto przejechać się po kilku bo właściwie w każdym można trafić coś innego (na przykładzie Krakowa tylko Spyder był w obu, Oakley i Head w jednym). Nie wiem jak Oakley i Spyder ale modele Heada były świeże, na sezon 14/15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak co wtorek Aiconsportowi "odbiło" i przecenia coś o połowę. Tym razem plecak na buty i kask: http://sklep.aiconsp...-pack-6040.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Tkmaxxx ma fajne rzeczy narciarskie Heada, Spydera, Oakleya. Warto przejechać się po kilku bo właściwie w każdym można trafić coś innego (na przykładzie Krakowa tylko Spyder był w obu, Oakley i Head w jednym). Nie wiem jak Oakley i Spyder ale modele Heada były świeże, na sezon 14/15. Co do TkMaxxa w pełni się zgadzam. We Wro mamy 3 i w każdym jest coś innego. Wspominane w tym wątku spodnie Oakleya na GTX w zeszłym tygodniu były w każdym z nich w to w różnych kolorach i rozmiarach. Dodatkowo pojawil się nawet Kjus i Phenix ale za ceny powyżej 1.000 zł. Ja sam wyhaczyłem w TK koszulkę thermo Lofflera za śmieszne 79 zł Do tego ma na ramieniu wielki napis Ski Austria więc co najmniej +5 do lansu Przy okazji nabyłem gogle Scotta za 169 zł więc jakieś 200 zł taniej niż w oficjalnej sprzedaży. Co do promo w innych sklepach to polecam outlet Salomona w CH Futura - mają promocję 2+1 gratis, więc przykładowo jak kupicie narty za 1000 do tego buty Salomon Impact 120 za 950 to kurteczkę na GTX możecie dostać gratis. Możliwe są wszelkie kombinacje tej promo więc przy zakupie dwóch par butów/nart trzecią parę macie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi