Johann Napisano 11 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Byłem dzisiaj w Makro. Zaczeli wyprzedaż sprzetu i odzieży narciarskiej przeceny nawet 50%. Przykładowo narty ELANa z 700 na 350zł. Kurtki BRUGi z 210 na 120. Towaru jeszcze dużo, ale kupujących też sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Jaki model konkretnie nie wiem. Ludzie sie kotłowali koło tych nart.Widziałem tylko przekleślona starą cenę i nową. W każdym bądź razie prościutkie były, wiązania tradycyjne bez płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Wszystko jest przecienione. Kurtki czy sprzęt narciarski. Ceny jak najbardziej udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asik82 Napisano 12 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 moze ktos wie co to za tajemnicze gogle w makro, uvex symbol Z02 ... nigdzie na necie nie moge znalezc ich opisu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dzisiaj miałem troche czasu i przejżałem zakupy poczynione w Makro. 1.Kurtka dla żony BRUGI RECCO zapłaciłem 110,50zł stara cena 185zł 2.Spodnie żony OAZIS Activ - / / - 115,50zł - / /- 205zł 3.Kurtka dla syna BRUGI - // - 118,00zł - / / - 210zł Chyba się boją, że zostaną z niesprzedanym towarem. W ubiegłym roku wyprzedaż urzadzali poczatkiem marca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Przepraszam że odświeżam temat ale jeśli ktoś zauważyłby jakąś wyprzedaż w makro/selgrosie to proszę o informację na forum, lub PW. Szukam kurtki, i chyba poczekam na coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi