zielasbar Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Witam!!!! Wybieramy sie z kumplami na narty na początku stycznia!!!Zastanawiamy sie czy jechac po raz n-ty w Dolinę Zillertal czy tym razem może uderzyć gdzieś indziej!!Dodam ,że od kilku sezonów jeździmy przez to samo biuro podróży (znane i sprawdzone) i wybieramy oferte HB ze skipasem włącznie!Przeglądajac oferte trafiłem na miejscowość Inichen i region Sextner Dolomiten który daje ok 85km tras.Był ktoś w tym miejscu?Polecacie czy odradzacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz2 Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 http://www.skiforum....eria-2201-2901/ Powyżej link do mojej relacji. Samo Innichen oraz miejscowy ośrodek to zabawa na 2-3h, ale na miejscu są jeszcze fantastyczne Helm, Rotwand, Kreuzberg oraz Padola, gdzie stoki ma się na własność... Ogólnie polecam! Bardzo fajne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nowe wyciągi moim zdaniem bardzo poprawią ten ośrodek, no i mozesz zjechać z najstromszej trasy w Dolomitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam!!!! Wybieramy sie z kumplami na narty na początku stycznia!!!Zastanawiamy sie czy jechac po raz n-ty w Dolinę Zillertal czy tym razem może uderzyć gdzieś indziej!!Dodam ,że od kilku sezonów jeździmy przez to samo biuro podróży (znane i sprawdzone) i wybieramy oferte HB ze skipasem włącznie!Przeglądajac oferte trafiłem na miejscowość Inichen i region Sextner Dolomiten który daje ok 85km tras.Był ktoś w tym miejscu?Polecacie czy odradzacie!!! Bylem tam pare razy. Wszystko to rozrzucone tz wyciag tam, 2 wyciagi tu itd. Jezeli w ofercie jest skipass Sextener Dolomiten to malo. Nie tak daleko od Inninchen lezy Kronplatz gdyby skipass go obejmowal to bylo by do przyjecia. Paw1 ktora trase nazwales najstromsza w Dolomitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Chodzi mi o kawałek przy wyciągu nr 3 Croda Rossa. Dół trasy przy bombce jest stromy oznaczony jako czerwona ostatnia ścianka czarna jest bardzo czarna. Jedzie się po stromym i wpada do studni. Określenie że jest najstromszą przygotowaną trasą w Dolomitach powiedział mi chłopak-trener z skiracingdays. PS Tak na marginesie ten region podoba mi się tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
paw1 Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Chodzi mi o kawałek przy wyciągu nr 3 Croda Rossa. Dół trasy przy bombce jest stromy oznaczony jako czerwona ostatnia ścianka czarna jest bardzo czarna. Jedzie się po stromym i wpada do studni. Określenie że jest najstromszą przygotowaną trasą w Dolomitach powiedział mi chłopak-trener z skiracingdays. PS Tak na marginesie ten region podoba mi się tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi