RobertK Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam, Czy jest możliwe, żeby wartość 6 DIN na wiązaniach Rossi Axium odpowiadała 8 DIN na Tyrolii Sympro? Czy te 8 DIN mogą świadczyć o jakiejś wadzie Tyrolii? Wiązania Rossi mam ustawione od poczatku na wartość 6 i 2 sezony sprawują się jak trzeba. Tyrolie na drugiej parze nart ustawiłem na 6 i wogóle nie trzymały - dopiero teraz przygotowując do sezonu podregulowałem na 8 i zauwazyłem, że zaczynają trzymać jak te Rossi ustawione na 6 DIN Czy można jakoś sprawdzić wiązania w serwisie? pozdrawaim, RobertK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 możesz zrobić standardowe badanie na maszynie jetbond - pokazuje rzeczywistą wartość DIN w nowych wiązaniach nie powinno być takich rozbieżności, natomiast nie zdziwiłbym się, gdyby takie różnice się pojawiły pomiędzy nówkami a starymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A dobrze jest ustawiony docisk wiązania?To wiązanie rentalowe chyba. Używane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 tak, wiązanie jest rentalowe, używane odnośnie docisku - nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Więc najprościej będzie chyba udać się do serwisu. Najlepiej do takiego, co ma maszynę do diagnostyki wiązań.Pozdrmarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi