BraCuru Napisano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Stary poobijany Nikon D300 ze słabym wielozadaniowym obiektywem 18(chyba) - 200)na pewno). UV filtr. Żona pstykała więcej a ja skupiałem się na gopro. Myślę, że w takiej pogodzie każdy aparat poradziłby sobie nadprzeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BraCuru Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Zapraszam na podsumowanie Zermattu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Zapraszam na podsumowanie Zermattu: "Rewelancja" to mało powiedziane... Można by dużo pisać o ujęciach, krajobrazach, klimacie filmu, pracy kamery, muzyce, montażu itd, ale ja powiem jedno - mega relacja z wymarzonych "letnich" wakacji. Zazdroszczę niesamowicie i zaczynam planować coś podobnego na lipiec 2015... Wprawdzie nie Zermatt i Matterhorn, ale Kaprun i Kitzsteinhorn, ale mam nadzieje, że troche tego klimatu uda mi się poznać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BraCuru Napisano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2014 "Rewelancja" to mało powiedziane... Można by dużo pisać o ujęciach, krajobrazach, klimacie filmu, pracy kamery, muzyce, montażu itd, ale ja powiem jedno - mega relacja z wymarzonych "letnich" wakacji. Zazdroszczę niesamowicie i zaczynam planować coś podobnego na lipiec 2015... Wprawdzie nie Zermatt i Matterhorn, ale Kaprun i Kitzsteinhorn, ale mam nadzieje, że troche tego klimatu uda mi się poznać. Pozdrawiam Dzięki sese. Motywujesz. Powodzenia za rok w Kaprun. Pochwal się wówczas swoimi urlopem. Zapomniałem dodać do lokalnych atrakcji park linowy. Największy jaki w życiu widzieliśmy. Co przejazd gondolą nad parkiem to odkrywaliśmy kolejne sekcje lin. Mieliśmy tam uderzyć ale upadek trzeciego dnia (widoczny na widło) pokrzyżował plany. Córka miała obite udo, wybitego palca lewj dłoni, nadwyrężony nadgarstek a ja lekko przeciągnięte ścięgna. Park podzielony jest na 3 sekcje. Przejście najtrudniejszej zajmuje bodajże 3 godziny. http://zermatt-fun.ch/wp/blog/zipline/ PS. Zauważcie, że strona jedynie po niemiecku. Szwajcarska klasyka. Teraz zapraszam na ujęcia z lotu helikopterem. Nie ma tutaj specjalnego montażu. Raczej surowe, niedopracowane ujęcia. Byliśmy zbyt "wniebowzięci", aby skupiać się na porządnym kręceniu: PS. Tutaj portal wp.pl i pro fotki o Zermatt i jego aktrakcjach: http://turystyka.wp....ch,galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Znajomi byli w tamtych okolicach latem na rowerach. Podobno bomba.Podrzucam link do galerii dla ufejsowionych https://www.facebook...82306401&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... BraCuru Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Hej, fajna relacja. Takie pytanie - czy na lodowcu mogliscie korzystac z tras dla zespolow, czy jezdziliscie obok? Jeździliśmy obok podczas ich treningów. Część tyczkowa była oddzielona taśmą. Nie próbowliśmy przeszkadzać zawodnikom. Udawało nam się zjeżdżać za zgodą trenerów w momencie jak skończyli treningi i składali tyczki po 1200. Zawsze można było spokojnie pojechać ze 4-5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... BraCuru Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Chciałbym jeszcze napisać coś o góralach ze Szwajcarii, bo to był zaskakujący dla nas temat.... ....Generalnie na każdym kroku widać ich zlewkę na turystów. Mam wrażenie, że żyją w raczej odrealnionym świecie. To trzeba samemu doświadczyć, aby się przekonać. Tutaj jakoby potwierdzenie powyższego cytatu: https://theculturetr...riendly-places/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Zermatt w sierpniu
BraCuru Napisano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2014 "Rewelancja" to mało powiedziane... Można by dużo pisać o ujęciach, krajobrazach, klimacie filmu, pracy kamery, muzyce, montażu itd, ale ja powiem jedno - mega relacja z wymarzonych "letnich" wakacji. Zazdroszczę niesamowicie i zaczynam planować coś podobnego na lipiec 2015... Wprawdzie nie Zermatt i Matterhorn, ale Kaprun i Kitzsteinhorn, ale mam nadzieje, że troche tego klimatu uda mi się poznać. Pozdrawiam Dzięki sese. Motywujesz. Powodzenia za rok w Kaprun. Pochwal się wówczas swoimi urlopem. Zapomniałem dodać do lokalnych atrakcji park linowy. Największy jaki w życiu widzieliśmy. Co przejazd gondolą nad parkiem to odkrywaliśmy kolejne sekcje lin. Mieliśmy tam uderzyć ale upadek trzeciego dnia (widoczny na widło) pokrzyżował plany. Córka miała obite udo, wybitego palca lewj dłoni, nadwyrężony nadgarstek a ja lekko przeciągnięte ścięgna. Park podzielony jest na 3 sekcje. Przejście najtrudniejszej zajmuje bodajże 3 godziny. http://zermatt-fun.ch/wp/blog/zipline/ PS. Zauważcie, że strona jedynie po niemiecku. Szwajcarska klasyka. Teraz zapraszam na ujęcia z lotu helikopterem. Nie ma tutaj specjalnego montażu. Raczej surowe, niedopracowane ujęcia. Byliśmy zbyt "wniebowzięci", aby skupiać się na porządnym kręceniu: PS. Tutaj portal wp.pl i pro fotki o Zermatt i jego aktrakcjach: http://turystyka.wp....ch,galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Znajomi byli w tamtych okolicach latem na rowerach. Podobno bomba.Podrzucam link do galerii dla ufejsowionych https://www.facebook...82306401&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... BraCuru Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Hej, fajna relacja. Takie pytanie - czy na lodowcu mogliscie korzystac z tras dla zespolow, czy jezdziliscie obok? Jeździliśmy obok podczas ich treningów. Część tyczkowa była oddzielona taśmą. Nie próbowliśmy przeszkadzać zawodnikom. Udawało nam się zjeżdżać za zgodą trenerów w momencie jak skończyli treningi i składali tyczki po 1200. Zawsze można było spokojnie pojechać ze 4-5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... BraCuru Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Chciałbym jeszcze napisać coś o góralach ze Szwajcarii, bo to był zaskakujący dla nas temat.... ....Generalnie na każdym kroku widać ich zlewkę na turystów. Mam wrażenie, że żyją w raczej odrealnionym świecie. To trzeba samemu doświadczyć, aby się przekonać. Tutaj jakoby potwierdzenie powyższego cytatu: https://theculturetr...riendly-places/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Zermatt w sierpniu
jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Znajomi byli w tamtych okolicach latem na rowerach. Podobno bomba.Podrzucam link do galerii dla ufejsowionych https://www.facebook...82306401&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BraCuru Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Hej, fajna relacja. Takie pytanie - czy na lodowcu mogliscie korzystac z tras dla zespolow, czy jezdziliscie obok? Jeździliśmy obok podczas ich treningów. Część tyczkowa była oddzielona taśmą. Nie próbowliśmy przeszkadzać zawodnikom. Udawało nam się zjeżdżać za zgodą trenerów w momencie jak skończyli treningi i składali tyczki po 1200. Zawsze można było spokojnie pojechać ze 4-5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... BraCuru Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Chciałbym jeszcze napisać coś o góralach ze Szwajcarii, bo to był zaskakujący dla nas temat.... ....Generalnie na każdym kroku widać ich zlewkę na turystów. Mam wrażenie, że żyją w raczej odrealnionym świecie. To trzeba samemu doświadczyć, aby się przekonać. Tutaj jakoby potwierdzenie powyższego cytatu: https://theculturetr...riendly-places/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
BraCuru Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Chciałbym jeszcze napisać coś o góralach ze Szwajcarii, bo to był zaskakujący dla nas temat.... ....Generalnie na każdym kroku widać ich zlewkę na turystów. Mam wrażenie, że żyją w raczej odrealnionym świecie. To trzeba samemu doświadczyć, aby się przekonać. Tutaj jakoby potwierdzenie powyższego cytatu: https://theculturetr...riendly-places/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność