Michel Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 jw. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 nie mogę się dopatrzeć czy w środku tej śruby jest sześciokąt ? ze zdjęcia nie widać dokładnie jeśli tak to wystarczy zwykły klucz rurowy sztorcowy coś takiego http://beta-sklep.pl...e-beta-935.html a jeśli środek jest okrągły to sprawdz czy po zewnętrznej stronie tej wkręconej śruby nie ma czasem lewego gwintu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Pytanie tylko jakie mniej więcej są wymiary tego klucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 jw. Ja bym dospawał śrubę np na klucz 22 ,wydaję się że jest wystarczająco miejsca żeby podejść z migomatem lub spawarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 A próbowałeś po prostu wklinować w środek trzpienia śrubokręt?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Zacznij od sposobu bobola- tam JEST szesciokąt (nieco objechany ze starosci). Jesli to nie jest jakiś zapieczony na amen mechanizm to da rade. Może trezba bedzie klucz potraktowac młotkiem by wszedł głebiej (z czuciem- szkoda klucza). Możesz zdradzić - co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ... Możesz zdradzić - co to jest? Wejście do sławojki... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ... a swoja droga to zacznij od ... Colirdza nie ma szans A swoją drogą, to próbowałem i nigdy nie zadziałało PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Jarku jedyny sposób to jak napisałem wyżej , a i tak nie zawsze skutkuje jak śruba b.mocno dokręcona czytaj do.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Takim... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pytanie tylko jakie mniej więcej są wymiary tego klucza... Plastelina na trzpieniu powierzchownie zaoliwiona, (wpychasz) otrzymasz precyzyjny odcisk do zdjęcia wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jak juz jesteśmy przy plastelinie to przypomniał mi sie jeszcze jeden jej rodzaj - bardzo skutecznie otwiera rózne zamknięcia http://pl.wikipedia.org/wiki/Semtex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wygląda jak imbus z otworem, mamy podobne śruby w ofercie śruby imbusowe Pewnie jakiś klucz też do dopasowania, chociaż wygląda na obrobioną, wtedy takie śruby wykręca się czymś takim jak wykrętaki do śrub Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Jakim kluczem można otworzyć ten zamek? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bocian74 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 A próbowałeś po prostu wklinować w środek trzpienia śrubokręt?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Zacznij od sposobu bobola- tam JEST szesciokąt (nieco objechany ze starosci). Jesli to nie jest jakiś zapieczony na amen mechanizm to da rade. Może trezba bedzie klucz potraktowac młotkiem by wszedł głebiej (z czuciem- szkoda klucza). Możesz zdradzić - co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ... Możesz zdradzić - co to jest? Wejście do sławojki... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ... a swoja droga to zacznij od ... Colirdza nie ma szans A swoją drogą, to próbowałem i nigdy nie zadziałało PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Jarku jedyny sposób to jak napisałem wyżej , a i tak nie zawsze skutkuje jak śruba b.mocno dokręcona czytaj do.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Takim... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pytanie tylko jakie mniej więcej są wymiary tego klucza... Plastelina na trzpieniu powierzchownie zaoliwiona, (wpychasz) otrzymasz precyzyjny odcisk do zdjęcia wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jak juz jesteśmy przy plastelinie to przypomniał mi sie jeszcze jeden jej rodzaj - bardzo skutecznie otwiera rózne zamknięcia http://pl.wikipedia.org/wiki/Semtex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wygląda jak imbus z otworem, mamy podobne śruby w ofercie śruby imbusowe Pewnie jakiś klucz też do dopasowania, chociaż wygląda na obrobioną, wtedy takie śruby wykręca się czymś takim jak wykrętaki do śrub Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Jakim kluczem można otworzyć ten zamek? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jark Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ... a swoja droga to zacznij od ... Colirdza nie ma szans A swoją drogą, to próbowałem i nigdy nie zadziałało PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ...przypomina mi to śrubę antykradzieżową przy kole w aucie ... nie wiem na ile to duże (zdjęcie nie okazje proporcji) ale jeśli, jest to zbliżone do wielkości śruby koła w aucie, to podjedź do któregoś z zakładów zajmujących się wymiana opon Panowie tam pracujący mają swoje sposoby na odkręcanie tych antykradzieżowych zabezpieczeń ... a swoja droga to zacznij od ... Coli rdza nie ma szans Jarku jedyny sposób to jak napisałem wyżej , a i tak nie zawsze skutkuje jak śruba b.mocno dokręcona czytaj do.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Takim... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pytanie tylko jakie mniej więcej są wymiary tego klucza... Plastelina na trzpieniu powierzchownie zaoliwiona, (wpychasz) otrzymasz precyzyjny odcisk do zdjęcia wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jak juz jesteśmy przy plastelinie to przypomniał mi sie jeszcze jeden jej rodzaj - bardzo skutecznie otwiera rózne zamknięcia http://pl.wikipedia.org/wiki/Semtex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wygląda jak imbus z otworem, mamy podobne śruby w ofercie śruby imbusowe Pewnie jakiś klucz też do dopasowania, chociaż wygląda na obrobioną, wtedy takie śruby wykręca się czymś takim jak wykrętaki do śrub Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Jakim kluczem można otworzyć ten zamek? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Takim... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pytanie tylko jakie mniej więcej są wymiary tego klucza... Plastelina na trzpieniu powierzchownie zaoliwiona, (wpychasz) otrzymasz precyzyjny odcisk do zdjęcia wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jak juz jesteśmy przy plastelinie to przypomniał mi sie jeszcze jeden jej rodzaj - bardzo skutecznie otwiera rózne zamknięcia http://pl.wikipedia.org/wiki/Semtex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wygląda jak imbus z otworem, mamy podobne śruby w ofercie śruby imbusowe Pewnie jakiś klucz też do dopasowania, chociaż wygląda na obrobioną, wtedy takie śruby wykręca się czymś takim jak wykrętaki do śrub Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Jakim kluczem można otworzyć ten zamek?
mig Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jak juz jesteśmy przy plastelinie to przypomniał mi sie jeszcze jeden jej rodzaj - bardzo skutecznie otwiera rózne zamknięcia http://pl.wikipedia.org/wiki/Semtex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wygląda jak imbus z otworem, mamy podobne śruby w ofercie śruby imbusowe Pewnie jakiś klucz też do dopasowania, chociaż wygląda na obrobioną, wtedy takie śruby wykręca się czymś takim jak wykrętaki do śrub Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Jakim kluczem można otworzyć ten zamek?
brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Najpierw zmierz jaki rozmiar imbusa.Kup długi imbus i natnij go od czoła cienką tarczą o szerokości średnicy tego trzpienia w środku i masz klucz do zamka. Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
brelo Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Brelo myślisz, że Michel przez ponad 3 lata jeszcze nie otworzył tego zamka ? Myślę,że gdyby otworzył to by napisał,podziękował za pomoc.Na pewno jeszcze mierzy szerokość imbusa dlatego to tak długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi