MarioJ Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 By utknać w korku na budowie do Piotrkowa.... To mieli nie otwierać nowej obwodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 To mieli nie otwierać nowej obwodnicy?Mieli otworzyć mniej więcej przed 10 laty, jak odcinki śląskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Mieli otworzyć mniej więcej przed 10 laty, jak odcinki śląskie..... jak mogli otworzyć, jak nie zbudowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 jak mogli otworzyć, jak nie zbudowali ?No właśnie - nie zbudowali. A powinni. Kilka lat temu gdzieś przeczytałem, że G. Śląsk ma połączenie autostradowe z Czechami, Niemcami i Ukrainą ale z Polską nie...... Bardzo znamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 To jeszcze taka informacja z S7. Na kilka miesięcy przed terminem kontraktowym udostępniona zostanie droga ekspresowa S7 między granicą województw mazowieckiego i świętokrzyskiego a Skarżyskiem-Kamienną. Nowym blisko 8-kilometrowym odcinkiem kierowcy pojadą już od 18 grudnia 2019 r., a to oznacza, że także od jutra będą mieli do dyspozycji około 200 kilometrów drogi ekspresowej S7 od granicy woj. małopolskiego i świętokrzyskiego w kierunku Warszawy. https://www.gddkia.g...cami-a-Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i na Zakopiance od piątku ruch poprowadzony jest jedną jezdnią nowego odcinka S7: Lubień - Naprawa.Dziś testowałem, bardzo sprawnie i przyjemnie się jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No właśnie - nie zbudowali. A powinni.Kilka lat temu gdzieś przeczytałem, że G. Śląsk ma połączenie autostradowe z Czechami, Niemcami i Ukrainą ale z Polską nie......Bardzo znamienne. I uważasz że Wrocław to Niemcy? Żenujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Ciekawy wniosek... podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Obwodnica Bolkowa otwarta. Hurra! Dzisiaj jechałem, działa, jest zjazd na Lubawkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Obwodnica Bolkowa otwarta. Hurra! Dzisiaj jechałem, działa, jest zjazd na Lubawkę :-) Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Obwodnica Buczkowic udostępniona do ruchu. https://bielskobiala...ostepniona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... Adam ..DUCH Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Znalezione w czeluściach internetu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 jak mogli otworzyć, jak nie zbudowali ?No właśnie - nie zbudowali. A powinni. Kilka lat temu gdzieś przeczytałem, że G. Śląsk ma połączenie autostradowe z Czechami, Niemcami i Ukrainą ale z Polską nie...... Bardzo znamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 To jeszcze taka informacja z S7. Na kilka miesięcy przed terminem kontraktowym udostępniona zostanie droga ekspresowa S7 między granicą województw mazowieckiego i świętokrzyskiego a Skarżyskiem-Kamienną. Nowym blisko 8-kilometrowym odcinkiem kierowcy pojadą już od 18 grudnia 2019 r., a to oznacza, że także od jutra będą mieli do dyspozycji około 200 kilometrów drogi ekspresowej S7 od granicy woj. małopolskiego i świętokrzyskiego w kierunku Warszawy. https://www.gddkia.g...cami-a-Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i na Zakopiance od piątku ruch poprowadzony jest jedną jezdnią nowego odcinka S7: Lubień - Naprawa.Dziś testowałem, bardzo sprawnie i przyjemnie się jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No właśnie - nie zbudowali. A powinni.Kilka lat temu gdzieś przeczytałem, że G. Śląsk ma połączenie autostradowe z Czechami, Niemcami i Ukrainą ale z Polską nie......Bardzo znamienne. I uważasz że Wrocław to Niemcy? Żenujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Ciekawy wniosek... podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Obwodnica Bolkowa otwarta. Hurra! Dzisiaj jechałem, działa, jest zjazd na Lubawkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Obwodnica Bolkowa otwarta. Hurra! Dzisiaj jechałem, działa, jest zjazd na Lubawkę :-) Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Obwodnica Buczkowic udostępniona do ruchu. https://bielskobiala...ostepniona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Znalezione w czeluściach internetu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi