kordiankw Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Tak, 20m w zupełności wystarczy i o tym pisałem. Nie trzeba tłumaczyć. Przykłady cwaniactwa ? 1. o czym pisałem: 20m przed końcem pasa lewy TIR zjeżdża na prawy, z nim 1-2 samochody z lewego ładnie wjeżdżają suwakiem i nagle kolejny daje ostro gazu, przejeżdża te 20m, zatrzymuje się 2m przed końcem pasa i próbuje wbić się na prawy jeszcze przed TIR-em. Co mu to da poza zamieszaniem ? przecież zwężenie przejadą z tą samą prędkością a za zwężeniem bez problemu wyprzedzi TIRa 2. wieszanie się na sępa za pojazdem uprzywilejowanym w akcji ad1 - to niewykonalne - sam TIR + 2 samochody to > 20 m (z niezbednymi odstępami) . taki manewr jest mozliwy tylko gdy szeryf zjezdza 100m przed zwężką. ad.2 to nie cwaniactwo a wykroczenie- tel 112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Co tam korki w Warszawie, Poznaniu czy Łodzi. Ważne, że S3 wpisano w cele strategiczne i do 2020 w całości będzie przejezdna. Łącząc to z S6 co drugi letni weekend będę spędzał nad morzem. A i mieszkańcy pomorza będą mogli częściej wpadać na weekendowe narty w Sudety. I o to chodzi, a korkami to niech się inni martwią... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Obwodnica Krakowa ma kilka dużych zjazdów. Balice, Centrum, Tyniec, Skawina, Zakopianka, które następują od 1 do 2 km od siebie. Wystarczy jeden TIR blokujący "cwaniaków" z lewego pasa 1000 metrów przed zwężeniem, a z kilometrowego korka, robi się dwukilometrowy! Znaczną jego część stanowią kierowcy którzy chcą opuścić obwodnicę jeszcze przed zwężeniem! Często jestem jednym z nich! PARANOJA! Zastanawia czemu ci sami nadgorliwi "regulatorzy" ruchu w Polsce, jadą w Niemczech na "zamek" potulnie jak barany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czy w D 'zamek' ma sankcję w przepisach, czy to manewr zwyczajowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czy w D 'zamek' ma sankcję w przepisach, czy to manewr zwyczajowy? Przepisy. Dlatego jest porządek! Kiedyś czytałem że Niemcy zrobili badania udowadniając że "zamek" likwiduje tzw "efekt dżdżownicy", tj pulsowanie szybkości jazdy aut w korku, co szczególnie na autostradach jest niebezpieczne bo grozi najeżdżaniem na tył nagle hamującego auta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeśli chodzi o jazdę na suwak to są dwa problemy-jeden,że brak odpowiednich przepisów,które nakazywałyby jazdę w ten sposób (a skoro nie muszę to nie robię-częste myślenie) oraz to,że jeżdżąc w Polsce każdy kierowca dobrze wie,że jadąc do końca znikającym pasem zostanie potraktowany jak naczelny cwaniak i większość sfrustrowanych staniem w korku kierowców zrobi wszystko,żeby nie dał rady wjechać przed nich na "ich" pas ruchu.Musi czekać na kogoś uprzejmego lub "gapowicza". Jednym słowem najpierw przepis prawny,a potem można od kierowców wymagać;trudno liczyć na dobrą wolę w takich sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wystarczy jeden TIR blokujący "cwaniaków" z lewego pasa 1000 metrów przed zwężeniem, a z kilometrowego korka, robi się dwukilometrowy! Znaczną jego część stanowią kierowcy którzy chcą opuścić obwodnicę jeszcze przed zwężeniem! Często jestem jednym z nich! PARANOJA! Zastanawia czemu ci sami nadgorliwi "regulatorzy" ruchu w Polsce, jadą w Niemczech na "zamek" potulnie jak barany Często zdarza Ci się widzieć jak TIR blokuje lewy, PRZEJEZDNY pas ? Czy to raczej jakiś kozak zagalopował się za daleko i teraz stoi i czeka aż wpuszczą go na prawy, a przy okazji blokuje lewy pas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To co pytał Mig to pikuś - czym różni się pas po środku od tego po lewej lub prawej ? Niczym, pojechaliby tak samo. Pytanie jak poradziliby sobie z takim korkiem: zjazd z dwóch do jednego pasa a ten jeden też z komplikacjami, czyli Turbo na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży z której z polskich firm drogowych pochodzi to nagranie ??? bo piszemy o krajowej sieci dróg, nieprawdaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ptaszki ćwierkają, że do końca tego roku, najdalej w styczniu pojedziemy S8 od Łodzi do Wrocławia... Będziemy mieli doskonały dojazd na narty do Czech i do Ciebie Radcomie drogi... Tadek Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... _machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Co tam korki w Warszawie, Poznaniu czy Łodzi. Ważne, że S3 wpisano w cele strategiczne i do 2020 w całości będzie przejezdna. Łącząc to z S6 co drugi letni weekend będę spędzał nad morzem. A i mieszkańcy pomorza będą mogli częściej wpadać na weekendowe narty w Sudety. I o to chodzi, a korkami to niech się inni martwią... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Obwodnica Krakowa ma kilka dużych zjazdów. Balice, Centrum, Tyniec, Skawina, Zakopianka, które następują od 1 do 2 km od siebie. Wystarczy jeden TIR blokujący "cwaniaków" z lewego pasa 1000 metrów przed zwężeniem, a z kilometrowego korka, robi się dwukilometrowy! Znaczną jego część stanowią kierowcy którzy chcą opuścić obwodnicę jeszcze przed zwężeniem! Często jestem jednym z nich! PARANOJA! Zastanawia czemu ci sami nadgorliwi "regulatorzy" ruchu w Polsce, jadą w Niemczech na "zamek" potulnie jak barany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czy w D 'zamek' ma sankcję w przepisach, czy to manewr zwyczajowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czy w D 'zamek' ma sankcję w przepisach, czy to manewr zwyczajowy? Przepisy. Dlatego jest porządek! Kiedyś czytałem że Niemcy zrobili badania udowadniając że "zamek" likwiduje tzw "efekt dżdżownicy", tj pulsowanie szybkości jazdy aut w korku, co szczególnie na autostradach jest niebezpieczne bo grozi najeżdżaniem na tył nagle hamującego auta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeśli chodzi o jazdę na suwak to są dwa problemy-jeden,że brak odpowiednich przepisów,które nakazywałyby jazdę w ten sposób (a skoro nie muszę to nie robię-częste myślenie) oraz to,że jeżdżąc w Polsce każdy kierowca dobrze wie,że jadąc do końca znikającym pasem zostanie potraktowany jak naczelny cwaniak i większość sfrustrowanych staniem w korku kierowców zrobi wszystko,żeby nie dał rady wjechać przed nich na "ich" pas ruchu.Musi czekać na kogoś uprzejmego lub "gapowicza". Jednym słowem najpierw przepis prawny,a potem można od kierowców wymagać;trudno liczyć na dobrą wolę w takich sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wystarczy jeden TIR blokujący "cwaniaków" z lewego pasa 1000 metrów przed zwężeniem, a z kilometrowego korka, robi się dwukilometrowy! Znaczną jego część stanowią kierowcy którzy chcą opuścić obwodnicę jeszcze przed zwężeniem! Często jestem jednym z nich! PARANOJA! Zastanawia czemu ci sami nadgorliwi "regulatorzy" ruchu w Polsce, jadą w Niemczech na "zamek" potulnie jak barany Często zdarza Ci się widzieć jak TIR blokuje lewy, PRZEJEZDNY pas ? Czy to raczej jakiś kozak zagalopował się za daleko i teraz stoi i czeka aż wpuszczą go na prawy, a przy okazji blokuje lewy pas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To co pytał Mig to pikuś - czym różni się pas po środku od tego po lewej lub prawej ? Niczym, pojechaliby tak samo. Pytanie jak poradziliby sobie z takim korkiem: zjazd z dwóch do jednego pasa a ten jeden też z komplikacjami, czyli Turbo na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży z której z polskich firm drogowych pochodzi to nagranie ??? bo piszemy o krajowej sieci dróg, nieprawdaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ptaszki ćwierkają, że do końca tego roku, najdalej w styczniu pojedziemy S8 od Łodzi do Wrocławia... Będziemy mieli doskonały dojazd na narty do Czech i do Ciebie Radcomie drogi... Tadek Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... _machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jag24 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeśli chodzi o jazdę na suwak to są dwa problemy-jeden,że brak odpowiednich przepisów,które nakazywałyby jazdę w ten sposób (a skoro nie muszę to nie robię-częste myślenie) oraz to,że jeżdżąc w Polsce każdy kierowca dobrze wie,że jadąc do końca znikającym pasem zostanie potraktowany jak naczelny cwaniak i większość sfrustrowanych staniem w korku kierowców zrobi wszystko,żeby nie dał rady wjechać przed nich na "ich" pas ruchu.Musi czekać na kogoś uprzejmego lub "gapowicza". Jednym słowem najpierw przepis prawny,a potem można od kierowców wymagać;trudno liczyć na dobrą wolę w takich sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wystarczy jeden TIR blokujący "cwaniaków" z lewego pasa 1000 metrów przed zwężeniem, a z kilometrowego korka, robi się dwukilometrowy! Znaczną jego część stanowią kierowcy którzy chcą opuścić obwodnicę jeszcze przed zwężeniem! Często jestem jednym z nich! PARANOJA! Zastanawia czemu ci sami nadgorliwi "regulatorzy" ruchu w Polsce, jadą w Niemczech na "zamek" potulnie jak barany Często zdarza Ci się widzieć jak TIR blokuje lewy, PRZEJEZDNY pas ? Czy to raczej jakiś kozak zagalopował się za daleko i teraz stoi i czeka aż wpuszczą go na prawy, a przy okazji blokuje lewy pas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To co pytał Mig to pikuś - czym różni się pas po środku od tego po lewej lub prawej ? Niczym, pojechaliby tak samo. Pytanie jak poradziliby sobie z takim korkiem: zjazd z dwóch do jednego pasa a ten jeden też z komplikacjami, czyli Turbo na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży z której z polskich firm drogowych pochodzi to nagranie ??? bo piszemy o krajowej sieci dróg, nieprawdaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ptaszki ćwierkają, że do końca tego roku, najdalej w styczniu pojedziemy S8 od Łodzi do Wrocławia... Będziemy mieli doskonały dojazd na narty do Czech i do Ciebie Radcomie drogi... Tadek Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... _machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To co pytał Mig to pikuś - czym różni się pas po środku od tego po lewej lub prawej ? Niczym, pojechaliby tak samo. Pytanie jak poradziliby sobie z takim korkiem: zjazd z dwóch do jednego pasa a ten jeden też z komplikacjami, czyli Turbo na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu i zauważyć, że jeżeli robotnicy drogowi zamiast remontować drogi będą tracić czas na wymyślanie np. takich zabaw: to czas dojazdu do stoków również się wydłuży z której z polskich firm drogowych pochodzi to nagranie ??? bo piszemy o krajowej sieci dróg, nieprawdaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ptaszki ćwierkają, że do końca tego roku, najdalej w styczniu pojedziemy S8 od Łodzi do Wrocławia... Będziemy mieli doskonały dojazd na narty do Czech i do Ciebie Radcomie drogi... Tadek Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... _machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ptaszki ćwierkają, że do końca tego roku, najdalej w styczniu pojedziemy S8 od Łodzi do Wrocławia... Będziemy mieli doskonały dojazd na narty do Czech i do Ciebie Radcomie drogi... Tadek Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... _machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RyM Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek S8 jest już otwarta. Ptaszki ćwierkają również, że wschodnia obwodnica Łodzi (A1) ma być przejezdna pod koniec 2015 roku. Budimex, Strabag i Mota Engil to sprawdzeni gracze na naszym rynku budowy infrastruktury dorgowej, więc jest to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Przepowiednia ptaszków powoli się materializuje... Od dzisiaj z Sieradza do Wrocławia jedziemy jak pany S8... Pozostało do oddania trzydzieści kilka kilometrów między Sieradzem a Łaskiem. Tutaj przepowiednie są sprzeczne. Optymiści ćwierkają, że pojedziemy już w połowie listopada, pesymiści, że dopiero na początku stycznia, a nawet w marcu... Ale ja wierzę optymistycznym ptaszkom... . Połowa listopada, max przed świętami. Tadek Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tadeusz, w tym roku do Boguszowa w jakieś 3,5 - max.4 h dojedziesz , bez napinania. Bajka qrde niom bajka A śpiochu swoim wehikułem pewnie deczko szybciej, chyba ze Mu na paliwo nie styknie ) Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Tadek W.W. ostatnio jechał do CG chyba z Łodzi, to może coś skrobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ??
ellsworth Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mnie najbardziej by zadowolił japoński pociąg . Dotarłbym w 3-5h na stok . Idealny rozwiązanie http://technologie.g...html#BoxTechTxt Że niby na Podhale byś nim dojechał? Ha, ha. Marzyciel. Do Krakowa a dalej samochodem. Odcinek Białystok - Kraków pokonałbyś 2 razy szybciej niż resztę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy będziemy szybciej dojeżdżać do stoków ??
mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie moim pojedziemy, będzie taniej. No teraz w Karkonosze i na Dzikowiec mamy lepszy dojazd niż w Beskidy... Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kaem Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 po staremu , niestety ... co prawda władze lokalne walczą o przebudowę odcinka na południe od Wrocka do standartu ekspresówki, ale póki co niewiele z tego wychodzi ... Natomiast S3 (Szczecin - Praga) jest obecnie w fazie przetargowej do wysokości Bolkowa, a stamtąd do Jeleniej Góry już niedaleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek94 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda, że nie mogę napisac tego samego- mam straszne zaległosci w działce "Sudety'.... :-) A S8 to chyba tylko do Wrocka, dalej 'po staremu'? PozdrawiamM Mój syn obecnie studiuje w Krakowie więc dosyć często robię trasę Jelenia-Kraków jadę około 4 godziny bez przekraczania przepisów. Moja ciotka (70 lat) mieszkająca w Katowicach dojeżdża do nas sama samochodem w 3,5 godziny. Dla tego czas nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W regionalnym RMF usłyszałem dzisiaj że rozstrzygnięto przetarg na projekt 'obwodnicy Wisły' od końca ustronskiej obwodnicy w Oblazcu do ronda w Osadzie ( rozjazd na Glebce i Malinke-Szczyrk). Realizacja 2 lata, potem budowa. Czyli 2020, jak będzie kasa. Wreszcie, może jeszcze przejade przez Wisłę bez korków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tomek- dla mnie beskidy wygrywają w cuglach. 55 km z tego 50 4pasmowka. Nawet uwzględniając ograniczania i fotoradary to poniżej godziny. W Sudety skusi mnie tylko dobre towarzystwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi